Poszukuję porządnego gamepada za ok. 100 zł. Nie jestem przekonany do technologii bezprzewodowej, bo wiąże się to z wymianą baterii. Niestety nie wiem na jakie parametry zwrócić uwagę przy zakupie takieo urządzenia, więc liczę na waszą pomoc.
Mam Logitecha F310, cenowo źle nie jest, ale po kilku miesiącach użytkowania, proponował bym ci jednak pada od x klocka tak jak koledzy mówią, Logitecha mam od września tamtego roku, w tym czasie był już raz na gwarancji bo i się guzik zapadł, i krzyżak się zrobił mniej precyzyjny (zależy jak kto używa), samo wykonanie jest w porządku, nic nie trzeszczy, lekko miło i przyjemnie się instaluje itd.
Mi baterie w bezprzewodowym do x3600, trzymają +/- 30h. Również moim zdaniem ten pad jest najlepszy. Na allegro można trafić przewodową używkę w limicie cenowym np klik ,a że pady są dobrej jakości i są naprawdę dobrze wykonane ,używkę można brać.
jasiu87 , mi chodziło o przewodowego pada ,podejrzewam że Kilerek , też miał ten na myśli. Jeśli chodzi o bezprzewodowe ,to jest tak jak piszesz , z tym że nie które pady są sprzedawane bez odbiornika a nie które razem z nim to już zależy ,odbiornik- Windows Receiver, jest do dokupienia osobno.