azizi
(Gucio2006)
30 Październik 2007 20:00
Witam Serdecznie!
Szukam porzadnego hostingu jestem jak narazie zainteresowany tymi 3 ofertami jednak jesli ktos moglby mi podpowiedziec bylbym wdzieczny szukam hostingu bezawaryjnego !.. no max 1 - 5 min na 2 tygodnie .
Prosze o opinie.
Jak narazie ciekawe oferty to :
iq.pl
cal.pl
twojhost.net
Prosze o podpowiedz.
dzg
(Dzg)
30 Październik 2007 20:10
ja korzystam z linuxpl.com i nie narzekam
przemopk
(przemopk)
30 Październik 2007 20:24
mój typ to alte.pl duża pojemność i transfer,umiarkowany koszt. Na ich serwerach mamy firmową domenę już 2 lata i zero problemów
Asty
(Asty)
31 Październik 2007 06:35
http://8p.pl
super sprawa - profesjonalny hosting, cpanel, żadnych ograniczeń no… poza 1… 200 mega 35 zł/rok …
update: oj… drobna zmiana… teraz ma 500 mega, i kosztuje 29/rok
A jeśli chcesz coś naprawdę super,(na polską kieszeń) to polecam
http://www.site5.com/
750Gb miejsca, 7,5 TB transferu, 7.5$/miesiac
crew1
(L337 Crew)
31 Październik 2007 13:17
nazwa.pl - zasłużony lider polskiego rynku.
Strona jest dostępna przez cały czas, nie ma żadnych problemów i można spać spokojnie.
Niestety za solidność się płaci, ale prowadząc większą stronę - zwraca się.
wojsmol
(wojsmol)
31 Październik 2007 14:39
L337 Crew popieram poza jednym wyjątkiem joomla nie do końca działa na icg serwerach. Dokładnie chodzi o standardową translacje linków. Odnośnie stabilności to w ciągu 4 miesięcy mieli jeden w miarę duzy bo trwający 45 minut pad serwerów.
crew1
(L337 Crew)
31 Październik 2007 14:50
wojsmol - mówisz tu o mod rewrite?
Bo każda konfiguracja serwera jest inna.
Ja z początku musiałem dodać
po przeróbkach mojego CMS’a już nie używam tego.
W każdym wypadku (złe działanie skryptu) nie może być spowodowane BŁĘDAMI NA SERWERZE, tylko ów skryptu 8)
Jednak kontakt z adminem jest rewelacyjny i zawsze uzyskuję taką odpowiedź, na jaką liczę.
Odnośnie tej przerwy w działaniu - masz na myśli problemy z firewallem?
W późnych godzinach wieczornych wysadziło im zaporę :lol: (oczywiście reakcja była odpowiednia i nie ma co rozpamiętywać).
Mam u nich serwer również 4 miesiące i jestem zadowolony - brakuje mi jedynie tego ftp ze wskazaniem na katalogi :x
pozdrawiam serdecznie.