Postal 2

DUCH chozilo mi o to jak chcesz sie wyzyc nie jestem zadnym psychopata albo cos

ja grałem u kuzynka a mam 11latek

Widzę że nadal pracujesz nad otrzymaniem kolejnego bana :evil: :evil:

Kasacja postu.

Z tego co tu czytam(a nie znam tej gry)trzeba mieć nieźle pod sufitem,żeby pisać iż gra jest fajna!Może jak ktoś napisze,że można się wysrać na swego przeciwnika,to w końcu moderzy zrozumieją,że nastolatkowie na tym forum nie powinni mieć możliwości wymiany poglądów na temat gry powyżej 18 lat!? :stuck_out_tongue:

=D> =D> =D>

to mi się podoba kerimus :D/ :D/

WELCOME TO THE REAL WORLD

Kerimusie ja nie mam zamiaru robić za rodziców tych wszystkich co w to grają, bądź wypisują takie posty. Wybacz to nie moja rola. Jeżeli rodzic nie jest w stanie zapanować nad swoją latoroślą to wybacz żeden moderator na żadnym forum tego za nich nie zrobi. Choć jeżeli delikwent przekroczy tak zwane granice dźwięku to i tutaj dostanie “kubeł zimnej wody” na swoją rozpaloną główkę. Jak na razie w tym topicu nie widzę przekroczenia zasad reulaminu ani ogólnie przyjętych norm moralnych i netykiety (wyjątek się zdarzył i został odpowiednio potraktowany). IMHO nie wspominam o Twoim poście, który to jako osoba dorosła powinieneś sam ocenić :roll: :roll: :roll:

Nikt nie wymaga abyś wyręczał rodzica,który nota bene nie ma bladego pojęcia w co gra jego dzieciątko podczas jego nieobecności w domu,ale na miły Bóg(ulubiony zwrot Oleksego)żadnej reakcji z Waszej strony?

Jeżeli ta gra ma rzeczywiście ograniczenie od 18 lat to rozprawianie o niej przez dzieci (niejednokrotnie 10-11 letnie)w tych klimatach:

…uważasz za moralne i normalne?

Może faktycznie ja powinienem się leczyć?

Kerimusie. Zrozum,że nie jest obowiązkiem moderatorów,kontrolowanie w co grają nieletni forumowicze. Regulamin nie zawiera takiej adnotacji,także moderator nie powinien robić tego na własną ręke. Temat nie wykracza również poza regulamin,a wszyscy forumowicze mają równe prawa,dlategóż nie można go zamknąć.

Nie chodzi,żeby wyręczać rodziców,tylko nie dopuszczać do dyskusji na tematy nie dla dzieci.

Jeśli np.dzieci palą i piją to jest problem rodziców,ale jeśli będą pisać o tym,na forum publicznym,jaką rozkosz im to sprawia to chyba już w tym momencie powinni wkraczać moderatorzy.Mamy tu podobny przypadek,ale dotyczący gier dla dorosłych.

może zatem nie ci, którym Postal sprawia przyjemność, a ci którzy na to przyzwalają powinni udać się do psychiatry :wink:

Uwielbiam FPP! Tylko tu można się tu tak wczuć w akcję. A poza tym zawsze miło potraktować kogoś Flak’iem itp:) Ale Postal 2 to lekka przesada - nie widziałem jescze tak durnej FPP. “Postal zły - zniszczy Cię”!

Powiem szczerze - durna gra dla … ludzi.

Ale tak to jest, jak się nie ma pomysłu, a chce się zaistnieć. Robi się wtedy gry, których jedyna cechą szczególną jest bezmyślne okrucieństwo i brak jakichkolwiek zasad. Jak się przyjrzeć owej firmie, która szumnie zwie się producentem gier, a nie dorobiła się nawet własnej strony internetowej, to od razu widać ich poziom. Jedyne produkcje tej firmy to Postal, patch Postal plus, Postal 2 Share the Pain, Postal 2 Apocalypse Weekend. Najnowszym “dziełem” tej firmy, którym się chwalą, ma być (niestety) Postal 3.

To od razu uwidacznia “potencjał twórczy” owej firmy.

Ludzie macie racje. Nie grajcie w tą durną grę !!

[

Jak mam przejsc srode - obsikac tate? juz wybilam arabow w kosciele i tunelu, i dalej nie moge skonczyc misji. pomoz mi!

dzieki, ania.

Musisz nasikać na grób taty :lol:

A co do tematu:to gra jest jedyna w sobie,dziwne bronie np:nożyczki,którymi rzucasz w głowę kolesiowi 8) a tak ogólnie to szybko sie nudzi.

gra świetna dla ludzi z ogromnym poczuciem humoru i takich co lubią czasami odsteresować. Nie jest to typ gry w którą można grać codziennie bo się poprostu nudzi:/

A grał ktoś w dodatek: sobota i w drugi dodatek: niedziela?

właśnie ja gram i chce sie zapytac czy jest do tego jakis kod lub trainer na niesmiertelnosc :frowning:

No to żeś musiał odkopać temat sprzed wieków :roll: Użyj google bo twoje pytanie jest wręcz śmieszne.

Mnie się gra nie spodobała. O dziwo mojemu 12 letniemu bratu tak. Ale po kilku dniach wykasowałem to.

Jeśli już chciałbyś coś naprawdę brutalnego zagraj w Manhunt - jeśli lubisz skradanki i obrzydliwe sceny to ci się spodoba :slight_smile:

Postal2 a Manhunt.

-Dziwnie to wymyśliłeś bo Postal2 to FPS, a nie skradanka.

Grałem w Manhunta i usunąłem z dysku po 10min.

Postal2 to prawdziwa rozróba :smiley: