kruszynek
(Profesorekml)
- Witam. Mam dwa pytania. Poszukuję darmowego odpowiednika FRAPS. Program musi nagrywać video z dźwiękiem
Znacie coś takiego ??
Nie potrzebuję, żeby robił zrzuty ekranu, nie zależy mi na tym, bo dodam grę do biblioteki Steam, i wtedy mogę wysłać
sobie na profil. - Program może, lecz nie musi przeprowadzać konwersji do innych formatów. Może zmieniać chociaż rozdzielczość,
aby filmik mniej MB zajmował 
Pytanie numer dwa. Czy istnieje jakiś program ( najchętniej darmowy ), żebym po nagraniu filmiku podłożył tło, jakim będzie
piosenka. Program nie musi być profesjonalny. Z góry dziękuję za odpowiedzi 
azazel666
(azazel666)
Gregion - http://www.softpedia.com/get/Multimedia … gion.shtml darmowy, robi to samo co fraps i ma więcej opcji.
co do drugiego pytania to nawet w windows movie maker podłożysz muzyke albo w VirtualDub.
kruszynek
(Profesorekml)
- Dziękuję za szybką odpowiedź
Zainstalowałem ten Gregion, ale jak go zainstalowałem, skonfigurowałem pod siebie,
to są problemy. Po pierwsze
Jak uruchamiam program, i wciskam nagrywanie, i uruchamia się gra, to wyskakuje błąd,
i grę zamyka. Po drugie nie ma on skrótów klawiszowych, więc jak uruchamiam grę to muszę wyczuć moment,
kiedy będzie startował filmik. Po Trzecie. Nie nagrał nic poza dźwiękiem dzisiaj.
- Czy ktoś ma jeszcze jakieś pomysły
kruszynek
(Profesorekml)
- Witam ponownie. Próbowałem XFire, ale to nie zdaje testu. Po prostu nie wiem, co źle robię, ale nie nagrywa
.
Nie chcę wielu programów instalować do nagrywania :), żeby sprawdzić, który lepszy :), i dysku sobie zaśmiecać 
Cóż. Trzeba zostać przy FRAPS chyba
, bo jak na razie spisuje się najlepiej, tylko będę musiał go przeinstalować
.
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. - Jak by ktoś miał jakiś sprawdzony program, którego używa, i który jest dobry, to dajcie proszę znać.
Dzięki i pozdrawiam