Poszukuję dokumentacji, adapterów i wstawek programowych do programatora Vi-Lab

Vi-Lab to programator polskiej firmy ACS z Szydłowca, który w czasach swej świetności był całkiem popularny. Niestety wraz z upływem lat ludzie tego całkiem ciekawego kawałka sprzętu zaczęli się pozbywać, na dzisiaj producent już nie oferuje wsparcia, ba chyba nawet już nie istnieje, natomiast ja dzisiaj widząc jego potencjał najchętniej cofnął bym się w czasie;) Z tego względu poszukuję usilnie kilku rzeczy do programatora z tematu:

• dokumentacji - programator ma wbudowaną funkcję analizatora stanów logicznych, bez dołączonej książeczki raczej ciężko wykorzystać tę opcję. Poza tym dokumentacja zapewne omawia całkiem istotne kwestie, o których pewnie nie mam pojęcia. Jeśli posiadasz tę publikację lub znasz kogoś, kto do niej ma dostęp - daj mi znać! Nie upieram się na odsprzedaż tej dokumentacji, zadowolę się nawet fotokopią, za którą się odwdzięczę i nie będzie uścisk dłoni prezesa;) Szczegóły w tej sprawie proszę mi zgłaszać przez system prywatnych wiadomości na tym forum.

• Poszukuję adapterów do kości, Vi-Lab jest dostarczony tylko z gniazdem DIP, natomiast zintegrowane układy występują w różnych formach.

• Poszukuję też samodzielnie napisanych wstawek do obsługi kości, których fabrycznie ten programator nigdy nie obsługiwał. Jeśli chomikujesz gdzieś w jakimś folderze takie rzeczy, odezwij się przez system prywatnych wiadomości na tym forum do mnie, dogadamy się, oczywiście za takie rzeczy też zapłacę.