Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Wszystkie mają multi, ale z tego co pamiętam to we wszystkich grach prócz Urban Terror można grać z botami.

Dorzucę Ci jeszcze Wolfenstein ET - to jest tylko online z tego co pamiętam.

W co mogę pograć na nowy MacBook’u z 512 GB pamięci masowej flas z magistralą na PCle na płycie głównej, dwurdzeniowym procesorem Intel Core M 1,2 GHz turbo Boost do 2,6 GHz ,8 GB pamięci RAM i Intel HD Graphics 5300. Czy między innymi dam radę pograć w Sims 4?

Cześć. Mam pewnien problem. Chciałbym sobie kupić grę. Problem że mój procesor nie spełnia minimalnych wymagań tej gry.

Brakuje mi 0.19 GHz. Czy jest szansa że używająć programów zwiększające wydajnośc zagram płynnie chodziaż przy 40 FPS w tą grę?

Decydujące znaczenie ma karta graficzna, jeśli będzie mieć zapas gierka spokojnie ruszy. O ile oczywiście procesor jest z serii podanej w wymaganiach, np. gra wymaga i5 2500 3.3GHz a ty masz i5 2400 3.1GHz.

Nie ma programów magicznie zwiększających wydajność, to zwykłe oszustwo.

Napisz dokładnie jaki posiadasz sprzęt i o jaką grę chodzi. 

Siemka, szukam gry w której latało się statkiem kosmicznym i rozwalało wszystko na swojej drodze. Na końcu każdej mapki był chyba boss. Z tego co pamiętam można było też grać we 2, wiem jeszcze że odblokowywało się nowe statki.

Jak ktoś wie jak się nazywa ta gierka to proszę o odp. :slight_smile:

Są takich tysiące - może więcej szczegółów / z jakiego roku ?

Roku nie pamiętam, ale coś przed 2012 napewno. Wiem jeszcze, że czasami pojawiały się różne skrzynki z których wypadały różne bronie takie jak błyskawice, rakiety itp.

Pamiętam jeszcze że spacją się strzelało, a ctrl strzelało rakietami ;D

Poszukuję pewnej starej platformówki. Bohaterem był biały królik (zając, whatever?) chodzący na tylnich łapach i bijący pięściami wrogie stwory… :slight_smile:

1. Ile fps miałbym w CS GO? 

2. Na jakie detale mógłbym liczyć w GTA V, Far Cry 4, Project Cars i w Wieśku?

CPU : Intel Core i5-4690K 3,9 Ghz

GPU : Gigabyte GeForce GTX 970 OC 4 GB 

RAM : 8GB

Do głowy przychodzi mi Tyrian, Alien Sky, A space shooter, Raptor …

zapomniałem dodać że to była gra 3d i widok był zza samolotu :wink:

Czy na tym sprzęcie pójdzie Wolfenstein: The Old Blood ? nawet na LOW.

i3-2330M 2,2GHz

2gb ram

nvidia geforce gt 525M 1536 MB

Słaby proc, mało ramu, słaba grafa - nawet jeśli jakimś cudem go uruchomisz na very low, to nie spodziewaj się płynności lub dobrej zabawy. 

Witam wszystkich

Czy ktoś potrafił by mi pomóc ?

Chciałbym zagrać w tą świetną grę, no ale komputer nie z tej dekady.

Grałem w W1 na maksymalnym ustawieniach, w W2 grałem na wysokich detalach.

Teraz W3 wymagania trochę wysokie.

Oto mój komputer:

Procesor: i5 750

Płyta Główna: Gigabyte p55-ud4

Karta graficzna: Palita Geforce GTS 250 1GB

Pamięc Ram: Nanya 2X2GB 1333 MHZ

Zasilacz: 700 Wat Huntkey hk 701-11pep

Myślę nad kupnem ramu + podkręcenie karty graficznej + ew. procka. Bios zaktualizowany jest. Jaki wtedy pakiet ramu kupić, dokupić jeszcze do tego 2x2gb po 1333 MHZ, czy po prostu wywalić te ramu i dać 2x4 gb po 1600 MHZ ??

Piszę, że z tego powodu, że widziałem ludzi na YT z gorszym sprzętem i w miarę to wyglądało. Wiadomo, że bym musiał ustawić rozdzielczość coś w stylu 1366 x 768 i LOW setting.

Nie chcę kupować teraz nowego komputera. Chcę poczekać do lutego i mieć nadzieję, że dolar stanieje i pojawią się nowe technologie. Ludzie mówią, że na moim kompie nie pójdzie gra, ale spotykam się z z informacjami, że W3 idzie na np. Geforce GT635m, gdzie ten układ nijak ma się do mojego GTS, według mnie.

To coś da się z tego jeszcze wycisnąć, żeby zagrać w tą grę ? Czy dać sobie spokój ?

Przepraszam, jeśli w złym wątku napisałem.

Pozdrawiam :slight_smile:

Witam wszytskich :slight_smile: Proszę Was o pomoc z grą Fallout New Vegas. Czy pogram w nią na takim kompie: (obojetnie czy Low czy High, bez różnicy)

CPU Intel Core i3 1,9 GHz

NV dalej działa na tym samym silniku, no może z tą różnicą że grafika jest lekko lepsza. Powinno ruszyć, choć boję się o procka :wink:

Z tym, że Fallout 3 ma rekomendowany procek lepszy niż New Vegas o dziwo ; P Także ja tu raczej kłopotu nie widzę, tylko graficznie może nie pójść. Ponadto w F3 znalazłem filmik jak tam to ogarnąć z tą grafiką a do NV nie ma nic o tym, żeby jakiś plik podmienić… Mało tego F3 bez wgrania tego pliku się crashował zaraz po włączeniu nowej gry.

Witam, wszystkich. Szukam jakiegoś mmorpg na mój niezbyt mocny laptop. Dobrze aby to nie była gierka Pay2win czyli bez zawirowań z itemShopem. Najbardziej by mnie interesowało coś w rzucie izometrycznym. Mile widziany otwarty świat. :slight_smile:

i5 520M 2,4gHz

GT 330M 1gb

4gb ram

Witam was serdecznie. Interesuje mnie, czy na tym laptopie:

http://www.komputronik.pl/product/174098/Komputery/Laptopy/HP_Pavilion_g6_2230sw.html

dam radę płynnie pograć w GTA V?