Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Na low możesz spróbować. ale to nie będzie płynna rozgrywka. 

Jedyne wymaganie jakiego nie spełniam, to procesor, ale w sumie jest tylko nieco słabszy niż powinien być. Na wszystkich ustawieniach na Low i wyłączonych efektach, oraz na rozdzielczości 1024x768 nie będzie chociaż tych 30FPS?

HD 7670M to nie jest mocna karta do gier.

Dla porównania ja mam kartę NVIDIA 520 GT MX , procesor Intel core I3 2.3 GHZ, pamięć ram 8 GB i u mnie chodzi na rozdzielczości 800x600 na low, ale jest płynnie FPS około 30, a na wyższą rozdzielczość nie mogę sobie pozwolić bo moja karta ma tylko 1 GB.

w tej karcie nie pamięć jest problemem, więc nawet z 16 GB VRAM nie mógłbyś sobie pozwolić. 

Cóż, GTA V jednak chodzi na moim Radku:

https://www.youtube.com/watch?v=RkzcRh_llZ0

Tylko, że pewnie procesor lepszy jest. Nie bardzo mam ochotę zapłacić 150zł, by potem się rozczarować, że nie chodzi. Piracić z kolei napewno nie będę, no i nawet nie mam możliwości, bo internet za wolny, więc nawet nie kupuje GTA V na Steam(przy moim internecie ściągałoby się to tydzień), chcę kupić wersję pudełkową. Wiem, że i tak pewnie będzie do pobrania ze 2GB patchy, ale to zawsze 2GB, a nie 60.

Filmy z YT to nie jest obiektywne źródło informacji. 

Wiem, dlatego się tutaj pytam. Skoro jednak użytkownikowi tomi001 chodzi na 520 GT MX, to myślę, że i mój Radek powinien dać radę. Porównanie tych kart na internecie wykazało, że wydajność mają mniej więcej identyczną, a ja mam w dodatku nieco szybszy procesor.

Przy HD7670 na pewno zagrasz co najmniej na niskich, może nawet lekko średnich.

Na low w miarę płynnie będzie. Jednak na pewno nie będzie to przyjemne granie. Twój wybór. 

Dobra, krótka piłka z mojej strony: Na ustawieniach “very low” i rozdzielczości 1024x768, czy nawet 800x600 osiągne chociaż te 30FPS? Bo jeżeli tak, to absolutnie mi nie przeszkadza granie w 30FPS’ach.

Jak sobie zmniejszysz rozdzielczość z natywnej, to obraz ulegnie znacznemu pogorszeniu.

Na najniższych ustawieniach na pewno zagrasz, ale nie chcę tutaj składać gwarancji co do średniego FPS. Niestety dochodzi tutaj jeszcze kwestia słabej jakości sterowników graficznych AMD.

Cóż, najnowsze sterowniki mają usprawnienia dla GTA V, są wprawdzie w wersji beta, ale zakup planuję dopiero za jakiś miesiąc, więc wersja stabilna powinna się ukazać. A mnie nie interesuje grafika czy jakoś obrazu - chcę sobie pograć i tyle, nie samą grafiką się żyje. Skoro mówisz, że na najniższych napewno zagram, to tyle mi wystarczy. Dzięki za odpowiedzi.

Na usprawnienia od AMD nie liczyłbym na Twoim miejscu. Oni nie są w stanie napisać dobrze działających sterowników od miesięcy, a ostania stabilna wersja pochodzi z grudnia ubiegłego roku.

Witam to znowu ja ;p wszedłem w posiadanie moim zdaniem dobrego sprzetu:

Intel Core i7 4710HQ 2,5ghz

8Gb RAM

Gforce 880 gtx 2Gb

Niestety nie ma jeszcze oprogramowania ale to sie dokupi niebawem :wink: Moje pytanie brzmi czy na maxa wejdzie mi wiedźmin 3? Mam okazje tej gry za 79 zl ;D

Przejrzyj wyniki i szybko się przekonasz http://www.notebookcheck.pl/Testy-Wiedzmin-3.142971.0.html

Na ultra moze przycinac ale na wysokich bedzie gicior ;D dzieki wielkie ;))

Czy na komputerze:

Core 2 Duo E8400 3Ghz

1GB RAM (jak wpadnie flota będzie 2 GB)

Radeon X800XL 256MB 256bit

… i reszta chyba nieważna :stuck_out_tongue:

wejdzie Assasin Creed? Bo wg. wymagań minimalna karta to właśnie moja ale sam nie wiem…

Czy Anno 2070, flashout 3D i Wolfenstein 2009 z CDA 06/2015 są na steam? 

http://store.steampowered.com/ jest funkcja szukaj