Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Czyli będzie z tym nagrywaniem to 60fps ? na ultra ?  

Lub już skoro będzie taka potrzeba na średnich ? …

Nie wiem. Nie gram w tego typu gry, ani tym bardziej nie przyszło by mi do głowy nagrywanie własnej rozgrywki.

Podać panu wymagania tej gry ? 

Wyrażam niepewność co do nagrywania. Sama gra będzie działać bez żadnego problemu.

Aha rozumiem . A , Need For Speed Most Wanted 2012 pójdzie ?

Na HD 5670 GDDR5 i Athlonie 250 będzie działać, ale nie będzie to super płynna rozgrywka. Oczywiście ustawienia niskie. 

Wiedźmin 2 na 

Intel Core i3 4000M

Nvidia Geforce G820M 1Gb

4GB Ram

Da radę? :slight_smile:

Mam Pytanko!!

Mam Sprzęt: Windows vista

karta graficzna 512 mb ram

2 gb ram

i procek nvidia 8200m g 2.10 gbh

Chodzi o to że wiem że mam slaby sprzęt ale czy gdybym uruchomił wiedźmina 3 to nie zepsuł (zajeździł) bym karty graficznej?

Jeśli nie to czy mocno by się ścinało na najniższych ustawieniach graficznych i najwyższej wydajności lapka?

Bo chciał bym pograć i sprawdzić czy nie będzie się ciąć za mocno i wogóle ale boję się o kartę graficzną!

Z GÓRY DZIĘKI!

Widziałeś wymagania minimalne Wiedźmina 3? Jeżeli nie to:

Nie zagrasz na tej konfiguracji. Na pewno też nie uszkodzisz sprzętu, jeśli postanowisz zobaczyć ten pokaz slajdów. Co najwyżej możesz uszkodzić sobie wzrok, od patrzenia ciągle na statyczne obrazy.

Nie odpali nawet bo karta nie ma dx 11.

myślę że śmiało

Jak chcesz to graj długo i namiętnie na tym sprzęcie, ale jeśli masz kartę 8200M to wiele misji nie zaliczysz, bo nawet nie odpalisz jej ze względu na brak obsługi bibliotek directX 11 na karcie jak mówiłem :smiley:

ja pytam czy nie uszkodzę karty graficznej i czy mocno się będzie ścinało jak nie uszkodzi a co do dx11 to się zobaczy

Co się zobaczy? Teraz dopiero spojrzałem, ze ta karta nie ma obsługi DX 11. Nie uruchomisz gry. Kropka.

brat cioteczny mi zainstalował dx11 niewiem jak ale jakos tam zainstalował…nie uszkodzę karty graficznej?

Wgrał po prostu aktualizację https://support.microsoft.com/pl-pl/kb/179113/pl ale w twoim przypadku jak mówiłem nic to nie da bo sama karta nie obsługuje DirectX 11 i jest za słaba na tą grę. Automatycznie nic nie uszkodzisz bo gra się nawet nie włączy.

Witam. Pytam z czystej ciekawości. Jeśli to możliwe to proszę odpowiedzieć na moje pytanie, jeśli nie to przepraszam :slight_smile:

Ile FPS (mniej więcej) dałoby się wyciągnąć na 4790K i GTX 980Ti w rozdzielczościach 1080p (monitor chyba 60-75Hz?) 1440p (144Hz, a dokładnie ASUS PG278Q). Mam zamiar kupić monitor (nie wiem z jaką rozdziałką, ale na 90% ten drugi) Ramu oczywiście 8 GB.

W jakim tytule ? Bo jeśli w ogóle to od 1 FPS do 1000 +/-.

O kurde, z tego wszystkiego tytułu nie napisałem :smiley: CS GO