Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Witam.Jaka polecacie gre wyscigowa na ten sprzet ?

karta graficzna zintegrowana 256mb

processor amd athlon x2 250 3.00GHz

2gb ram ddr3

windows xp professionall sp3

TOCA 2 i 3, Flatout 1 i 2, 

Czy pójdzie na minimalnych Wiedzmiń i Wiedzmiń 2?

Intel® HD Graphics 2GB

Intel® Pentium® CPU B960 @ 2.20GHz

3.9 GB

Jaki model dokładnie karty? i rozumiem, że to 3.9 GB to RAM?

Już teraz zapewniam że Wiedźmin 1 śmignie, grałem na gorszej karcie nawet ; P

pytam o model bo chce zobaczyć jak z “dwójką” :smiley:

http://scr.hu/7t6z/vdnin

Witam chciałbym się dowiedzieć na jakich ustawieniach pójdzie mi wiedźmin 3.

Intel core i5 4460 3.20 GHz

Radeon 6870 xfx dual heatpipe 1Gb

8gb ram

Na low nie będzie zbyt płynnie, ale da się pograć. 

Witam!

Panie i Panowie, jakiś czas temu pisałem w dziale poszukiwania ale nikt mi nie odpowiedział. Poszukuję gry strategicznej - strategicznej z wojskiem - ale z rozbudowaną dyplomacją. To znaczy nie szukam gry na zasadzie np. Empire Earth gdzie ja buduję wojsko, komputer/gracz buduje wojsko i się nawalamy. Szukam gry, która będzie dosyć rozbudowana w opcjach dyplomacji, np. pakty, sojusze, handel itp., tak aby wojna to była ostateczność. I co ważne, by gra była w naszym języku - angielski to nie jest problem, lecz z rozbudowanymi grami czasem język jest dużą barierą.

Grafika nie musi być najnowsza, lecz miło by było gdyby działała gra ładnie w mojej rozdzielczości - 1680x1050. :slight_smile:

Pozdrawiam, MRAF

EDIT: Najlepiej gdyby to była strategia czasu rzeczywistego :slight_smile:

Zainteresuj się serią Anno i Cywilizacja.

Grałem :slight_smile: Anno nie ma zbytnio rozbudowanej polityki, a Cywilizacja mnie wkurza bo cokolwiek się zrobi to i tak oczernią, albo nie ma opcji kluczowych typu embargo itp. Teraz gram w Europa Universalis III, szkoda tylko że to gra na mapie. Nie wiem jeszcze jak jest z serią Medieval, warto się tą serią zainteresować i wydać na nie pieniądze?

Hej,

Jeśli chcesz bawić się w dyplomację, to Medieval nie będzie dobrym rozwiązaniem. Mimo wszystko gra jest nastawiona na wojsko i walkę.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Witam,

mam laptopa oraz podłączony do niego monitor,

czy są jakieś gry (najlepiej samochodowe), żeby można było grać we dwie osoby? Ale tak, że jedna osoba gra na monitorze, a druga na ekranie laptopa.

W co pogram na tym laptopie? Wiem że nie ma co grać  w nowe gry, ale taki ETS2, Minecraft czy Wiedzmiń 2 powinny dać radę na średnich?

Intel Core i3 4000M

Nvidia Geforce G820M 1Gb

4GB Ram

nie ma czegoś takiego jak 3,9GB, podajesz wartość fizycznie zainstalowanej pamięci ram(chyba ram bo tego nie podałeś trzeba się domyślać) i wielkość musi być zgodna z systemem ósemkowym w bajtach czyli moze być 1GB(1024MB), 2GB(2048MB), 4GB(4096MB), 8GB(8192MB) itd

po drugie podaj na przyszłość proawidłowową konfiguracje sprzętu bo to jest bardzo cieżko czytelne

informacje o procesorze i karcie graficznej możesz odczytać z programów CPU-Z lub HWinfo

z tego co znalazłem wynika że Wiedźmin ci pójdzie ale z Wiedźmin 2 moze być problem na minimalnych moze prograsz ale nie wiem na jakiej rozdzielczości, moze być koniecznie zmiejszenie rozdzielczości

Nowy laptop :slight_smile:

Poszukuje gry o tematyce zombii-survival, gdzie zbieramy surowce, budujemy schron, wchodzimy w interakcje z ocalałymi (NPC) i ogólnie staramy się przeżyć.

Może Unturned (Steam)? Może nie ma ocalałych ale jest dużo zombie i grafika pikselowa.

Witam. Mój sprzęt to : 

KARTA GRAFICZNA arrow-10x10.png: Radeon 5670 1GB GDDR5 lub GT 730 2GB GDDR3 (jeszcze nie wiem bo dopiero będę wymieniał)

Processor :AMD arrow-10x10.png Athlon X2 II 250 3.00GHz 

Pamięć Ram : 8gb ddr3 

Windows : Windows 7 64bit 

Czy na takowym sprzęcie pójdzieEURO arrow-10x10.png TruckSimulator 2 i Farming Simulator 2015  ? Na ULTRA przy 60 FPS z nagrywaniem ? 

Witam

Gram teraz w Warzone 2100 na komputerze stacjonarnym.

I nie wiem czy są jeszcze podobne darmowe gry do pobrania.

Bardzo lubię gry strategiczne.

Mam do was pytanie czy zna ktoś jakieś jeszcze darmowe stare już “ale dobre” gry strategiczne?

Bardzo podobała mi się kiedyś gra " Star craft " pierwsza część.