No za 20 euro to JESZCZE się opłaca, ale jak na grę z tak słabym trybem multiplayer to nie jestem przekonany czy jest sens. Osobiście kupuję wyłącznie gry, które kładą NACISK na tryb multiplayer, pierwszą wersję Dying Lighta kupiłem i żałowałem, bo tryb multi był po prostu żenujący, a sam single player przeszedłem w kilkanaście godzin. Kupowanie gry za 100+ złotych, żeby pograć nawet nie 24 godziny a potem się wkurzać, że multiplayer jest beznadziejny?
Ciekawe może być Two Worlds, Wiedźmin, Assasin’s Creed, Dragons Age
Czy na specyfikacji poniżej jest szansa na min. 20fps w którymś Assasin’s creed?
AMD E-240 @ 1x1,5ghz
2GB DDR3
Radeon HD 6310 @ 512mb ddr3
Windows 7 Starter
Jak już to może być NFS: Most Wanted czy Carbon. Są części i tuning, ale sprowadza się do "kliknij aby kupić i kliknij aby zamontować
Raczej tylko pierwszy, a i to nie jest pewny czy nie będzie maksymalnego obniżenia detali i rozdzielczości.
Poszukuje wyścigów w stylu dirta 2 lub 3, czyli realistyczna rozgrywka z dobrym modelem jazdy acardowo-symulacyjnym. Teraz gram w dirt rally, ale gra jest zbyt symulacyjna i brakuje szybkiego przewijania do tyłu typu “flashback”, podobnie nie podszedł mi model jazdy w grid autosport. Zastanawiam się nad WRC 4 lub 5. Grałem w WRC 2 i 3 i model jazdy nie był strasznie drewniany. Czy w grach WRC 4 lub 5 model jazdy znacznie się pogorszył?
Czy dirt 2 i tdu 1 na najnizszych pojda na tym laptopie? Na 15fps stalych.
Amd e-240 1x1.5ghz
Radeon hd6310 256mb ddr3
2Gb ram ddr3
Poszukuję jakichś starych tytułów 2003-2007 rodzaj symulacja - fps - akcji - wyścigi ( nie strategie )
(Ogarne z starszych tytułów seria SimCity , gta , nfs-y, gothic 1-2). Wymagania bez znaczenia
Zastanawiam się nad kupnem DriveClub. Czy warto? Mam już Gran Turismo Sport
Warto.
Zastanawiam się nad zakupem Everspace. Czy warto za 60zł, czy poczekać na większą promocję? Raz grałem w jakiegoś rogalika, ale szybko mi się znudził ze względu na powtarzalność.
Poczytaj moja recenzję na portalu. Od tego czasu wprowadzili nieco nowości ale szału nie ma.
Poszukuję tytułu gry Apogee z połowy lat 90. Gra około 2006 roku została udostępniona za darmo, bo odpalała się tylko na xp, ze względu na DOS-a. W grze sterowało się niebieskoszarym, trójkątnym stateczkiem, którym musieliśmy wywieźć bombę atomową z bazy zanim wybuchnie. Było kilka poziomów z bazami i zawsze musieliśmy ją znaleźć i wywieźć podczepiając na jakiś laserową “linkę”. Gra 2d, to nie jest stargunner.
Może Duke Nukem czy Duke Nukem 2 lub 3D (Tak, wiem 3D Realms, ale to podzielone Apogee )
A ja do Was też mam pytanie:)
Kiedyś było takie czasopismo Młody Technik i do niego była zawsze dołączona płyta.
Na tej płycie czasem były gry i była tam jedna taka gra, którą pamiętam a nie mam pojęcia jak się nazywa.
Gra polegała na sprzątaniu stacji kosmicznej albo jakiegoś statku ze śmieci pozostawionych przez załogę. Poruszało się albo jakimś robotem albo człowiekiem z odkurzaczem. Gra bardzo mało wymagająca (jeżeli chodzi o sprzęt). Dodam tylko, że gra była w 2D.
Chciałbym pograć w nią jeszcze raz i przywrócić sobie trochę wspomnień z nią związanych
Jeżeli ktoś zna tę grę to proszę o podpowiedź
Dzięki
Czy warto kupić dodatek do cities skylines afterdark?
Tak.
Witam. Mam małe pytanko. Myślę o kupnie Wiedźmina 3 i zastanawiam się czy pójdzie na moim laptopie: i5-7200u, 8GB DDR4, grafika R7-M445. Jest szansa żeby to odpalić? Z góry dziękuję za podpowiedzi.
Odpalisz.
i3 6006u 2ghz
4gb ram
hd 520
The crew 1 będzie się dało grać na niskich 800x600 w 30fps?