Ale do minecrafta coś pobiera . Wrzucę screena. Używam opery.
witam posiadam Procesor AMD Athlon 3000+ 1.80GHz, 2,25Gb RAM
Kartę grafiki GeForce 8500GT
czy da radę pograć na tym sprzęcie w fifke12 ponieważ posiadam orginał
Skoro już ją masz, to zainstaluj i sprawdź. Co Ci szkodzi?
To akurat musi się pobrać, bo to elementy gry. Jeśli chcesz grać to musi się to ściągnąć.
A te elementy gry,bedę mógł później z dysku usunąć?
ajgor11 , to będzie siedzieć w plikach tymczasowych bodajże.Śmiało można usuwać (folder www.minecraft.net )
Aha .Czyli w Start/Uruchom wpisuję : %appdata% . Wybieram folder Minecraft i mogę śmiało usuwać.
Dokładnie
%temp%
@Łukash
A znasz może normalną wersję minecrafta gdzie bym mógł : zapisywać grę ,wytwarzać różne narzędzia. Bo ta wersja w internecie (na przeglądarke) mi nie odpowiada. Chciałbym ją pobrać za darmo. Tylko nie wiem ,którą wersję i skąd pobrać.
Ta gra jest tak genialna i tania …http://allegro.pl/minecraft-gift-code-k … 16969.html
Ta gra nie jest darmowa.
witam, mam laptopa lenowo g570 (4 GB ram DDR3, intel i5 2430m 2,4 GHz AMD Radeon HD 6340m 1 GB i grafikę z procesora intel media HD 3000 ) na YouTube oglądałem filmik jak działa na tym Battlefield 3, na stronie Can You Run It nie wykrywa mi grafiki AMD, tylko zintegrowana wiec nie wiem, poza tym reszta przechodzi wymagania tej gry, mam oryginalna Battlefield 2 bad kompany i nie wiem czy tez mi pójdzie na nim, NFS HP 2010 działa na full Crysys 1 na standardowych, assasins creed 1 na prawie full, CoF 4 MW na full, wiec chyba nie powinno być problemow z tymi grami, o które mi chodzi, chce kupić też Crysis 2, która podobno ma mniejsze wymagania niż pierwsza część, proszę odp na PW
– Dodane 17.01.2012 (Wt) 10:11 –
Poszukuje gier FPS (MMOFPS) w klimatach 2 Wojny Światowej.
Ps.Oprócz Wolfenstein: Enemy Territory który mi nie leży.
Ps 2.Pewnie nikt nie odpowie,bo w tym natłoku postów nie da się odpowiadać,ale tak wymyślili sobie zarządzający forum niech im ziemia lekką będzie
galy1 Darmowe czy nie?
A czy Wolfenstein: Enemy Territory jest płatne,a czy w ogóle MMOFPS jest płatne z tego co wiem nie,bo mikro płatności nie można uznać za opłatę za grę.Więc piszę że ta gra ma być darmowa.
Witam, zna ktoś może jakieś ciekawe gry, albo co lepsze - portal poświęcony darmowym grom? Chodzi mi głównie o gry zręcznościowe, logiczne, przygodowe oraz wyścigowe. Strzelanki raczej mnie nie interesują.
Grafika w granicach rozsądku, nie chcę grafiki z komercyjnych produktów, ale znowuż nie jakiś kwadratów i pikseliozy. Nie wiem, grałem kiedyś w Rock-Mana, Robota Robusia, Deluxe Ski Jump 2.0, Diamond Caves - to tylko przykłady, mogą być bardziej skomplikowane.
Mam ponadto pytania :
-
Zna ktoś jakieś ciekawą instalacyjną wersję Tetrisa? Świetna gra, ale zawsze grałem w przeglądarce, a to trochę męczące.
-
Jest Fruit Ninja na PC?
Witam. Czy na tym sprzęcie uda mi się “uruchomić” prince of persia 2008. Sprzęt: Athlon 64 2800 + 2,0 ghz ( lekko podkręcany) 2gb ram ddr Ati radeon x800 gto 256mb/256bit
Czy Battlefield 3 pójdzie mi na takim sprzęcie. A jak pójdzie to na jakich ustawieniach (detale wysoki niskie, średnie itp) ?
Windows 7 Professional 64 bity Service Pack 1
Ram: 4GB
Procesor: Intel Core i5 2.80 GHz
Karta Graficzna: NVIDIA GeForce 240 GT 1GB (wiem, że karta trochę słaba planuję sobie kupić nie długo lepszą)
Urcherion , Ja na C2D 2.6GHz , GT240 GS 1GB GDDR5 od Gainward + 15% OC ,2GB RAM ,właśnie dziś ukończyłem kampanię w Battlefield 3 na takich oto ustawieniach
(Na multi może nie byc już tak kolorowo)
Witam, są jakieś gry z grafiką godną na te czasy, w których się jeździ pojazdami typu buggy? Do głowy przychodzi mi jedynie Dirt 3 Kiedyś było jeszcze Baja 1000, ale z gameplayów średnio to wszystko wygląda, nie zachęcają Chodzi mi oczywiście o grę na PC
Chyba tylko Insane 2 mi przychodzi do głowy w tym temacie: http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=16446
No i o ile mnie pamięć nie myli w ToCA Race Driver 3 też były buggy