Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Jakie gry polecacie na :

Intel Pentium 4 2.66 GHz

GeForce GT440 Gigabyte 1024MB

2 GB RAM

tak żeby chodziły na conajmniej średnich detalach

Faktycznie mamy te same laptopy. A jak myślisz warto sprawdzić need for speed the run i battelfield 3? może miałeś juz tę okazje zeby zobaczyc jak chodzą? Pojdzie chociaż na średnich detalach?

Siema,

od niedawna zacząłem sobie przypominać w jakie gry grałem 9-10 lat temu .

Przypomniałem sobie bardzo fajną grę ,w której chodziło się rycerzem,ale jak pamietam byl on z papieru , zbroje miał srebrno-niebieską ,w dalszych cześciach gry zdobywal on moce ( nie pamietam juz jakie to byly np.)

Najbardziej pamietam że (albo na zrboi ,albo w różnych miejscach) byl znak lilijkny http://upload.wikimedia.org/wikipedi…ilijka_org.svg

Ogólnie była to gra dla dzieci , wiec nie miała grafiki dzisiejszych gier typu Crysis 2 itp.

Jeśli ktoś wie jaka to gra to bym strasznie prosił o podanie mi jej nazwy .

Pozdrawiam

(Byla to gra na pc , kiedys chyba w gazecie “click” , i byla 3D ,postać bylo widać zza pleców )

Na stronce Can you run it? BF3 spełnia wymagania minimalne, dochodzi tak mniej więcej do średnich i koniec, karta graficzna wysiada (reszta spełnia) - teoretycznie dojść powinno do średnich. Za to BF3 nie spełnia, przez kartę graficzną, wymagań nawet minimalnych. Chociaż do tej grafiki i jej osiągów nie byłbym taki hop, jak oni są tutaj, dałbym szansę jej - GTA IV działa u mnie na średnich detalach i 1280x720, więc tak najgorzej raczej z nią nie jest.

@up - link do obrazka źle podany :slight_smile:

Dzisiaj wieczorem albo jutro z rana przetestuje need for speed the run i napisze jak chodzi. Moze komus ta wiedza sie przyda

Witam mam pytanie czy pojdzie mi ta gra na Ultra/High? w BF3

4GB RAM

Asus Radeon HD 6950 DirectCU II 2GB DDR5 PCI-E BOX

Procesor AMD Athlon II X4 640 95W 2MB 3.0GHz S-AM3

dysk twardy ST3160815AS

zasilacz 500 W

Asus M2N4-SLI płyta główna

Poszukuję jakiejś ciekawej gry dla dojrzałego faceta. Mam 35 lat i nie mam już takiego skilla jak kiedyś. Aktualnie gram w Hard Reset na poziomie Easy i gra jest dość wymagająca dla mnie, ale w pozytywnym znaczeniu tego słowa. Grałem na poziomie Normal i utknąłem w jednym miejscu, a nie chce mi się powtarzać ciągle tego samego. Gram też w multi Bad Company 2 i też gra mi się nieźle. Aktualnie zainteresowałem się następującymi produkcjami:

hochsztapler ,

Nie można porównywać tych dwóch tytułów ,to zupełnie inna rozgrywka ,na siłę jak porównamy to Rage wypada bardzo słabo przy Fallout 3.

Kane & Lynch 2: Dog Days to gra słaba ,słaba i to bardzo

Bioshock 1 ponoć jest dobry ,nie grałem

Rage taki sobie.

Proponuje któreś z tych : Deus Ex: Human Revolution , Wiedźmin (1) i 2 ,Batman Arkham Asyllum ,Batman Arkham City ,Dead Space 1, Assasin Creed 2/Revelation, CoD 4 Modern Warfare

Są to dosyć “dorosłe gry” i zapewniają rozrywkę na całkiem wysokim poziomie .

Przed chwilą zagrałem w demo Bioshocka i może się skuszę na pełną wersję.

Właśnie się zastanawiałem nad Deus Ex i jak ktoś zaproponował ten tytuł to grę zakupię i pogram. Jeśli chodzi o Wiedźmina to nie jestem fanem czystych RPGów i dlatego Wiedźmin dla mnie odpada. Dead Space polega na strzelaniu do robali i posiada ciemny (chodzenie z latarką) gameplay, a takich gier nie lubię. Z gier Assasin Creed prawdopodobnie skorzystam, natomiast CoD 4 odpada na starcie, ponieważ nie zamierzam dokarmiać firmy pana Bobyego Koticka.

Jednak najpierw zagram w Heavy Rain, ponieważ zapomniałem napisać, że interesują mnie tylko gry na konsolę PlayStation 3.

Dodane 05.12.2011 (Pn) 22:59

Co lepiej kupić - Heavy Rain Move Edition czy zwykłe?

Szukam jakiś fajnych do 2005/2004 roku gier FPS.

Mój komp:

Intel Celeron 2GHz 400MHz FSB

GF FX 5500 256MB

1GB RAM

Zanim napiszesz “Kup nowy komp” to zastanów się czy dasz mi pieniądze na niego…

Darmowe: Urban Terror (Taki CS + Q3)

Spróbuj też: Wolfenstein ET (na Linuxa jakaś wersja - może każda - była darmowa, na Win pewnie też)

Witam!

Mam pytanie. Czy będzie działał na moim komputerze Half-Life 2?

Parametry komputera:

Procesor: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80 GHz

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 7300 GT

Ram: 1GB

Witam,

Czy pójdzie u mnie Call of Duty: Modern Warfare 3?

CPU: Athlon 64 3000+ 2 GHz@2.2 GHz

Grafika: Gigabyte GeForce 6600 GT

Pamięć RAM: 1 GB

Win 7 po poprawkach i tweakach, MW 1 i 2 chodziły całkiem nieźle więc się zastanawiam, czy najnowsza część serii również pójdzie (nawet na niskich detalach). Nie zamierzam grać po sieci, głównie chodzi mi o kampanię.

Komputer mam taki, jak widać. Dopóki nie kupię nowego komputera (http://allegro.pl/komputer-i5-2x3-1g-dd … 39515.html - na tym już chyba da się pograć w nowe gry na średnich detalach) chciałbym w coś sobie pograć. Interesują mnie możliwie najnowsze gry sportowe, wyścigowe i symulatory. W coś się da pograć?

@up - nie mów, że chcesz kupować komputer z allegro… Powiedz lepiej, jaki budżet masz, to złoży się coś dobrego, co wytrzyma jakieś obciążenie, a nie strzeli zasilacz i połowa sprzętu przy pierwszej bardziej wymagającej grze (ten zasilacz nawet nie ma nazwy podanej - wnioskuję, że to jakaś bomba zegarowa z opóźnionym zapłonem typu Codegen).

Na tym co podałeś to pograsz co najwyżej w jakieś Mario albo stare gierki sprzed 6 lat. Grafika się nadaje tylko do wyświetlania pulpitu

Witam.

Poszukuję Minecrafta. Czyli skąd mógłbym go pobrać ,oczywiście za darmo. Chciałbym grać w singleplayer. Tylko w single.

P.S jaką wersję pobrać .Bo w tym nic nie ogarniam .

Mój sprzęt w podpisie

Tutaj możesz zagrać w wersję darmową singleplayer. Gra się w przeglądarce, upewnij się że masz zainstalowaną wtyczkę maszyny Javy do przeglądarki. A oto adres pod którym grasz:

http://www.minecraft.net/classic/play

Jak włączam grę to pokazuje ,że się coś się ściąga. Czy to co się ściąga zapisuje się na dysku. Jeśli tak ,to jak to później usunąć.

Jakiej przeglądarki używasz? Ściągnij i zainstaluj to:

http://www.java.com/pl/download/windows_xpi.jsp?locale=pl

Nie powinno się nic ściągać.