Jakie gry polecacie na :
Intel Pentium 4 2.66 GHz
GeForce GT440 Gigabyte 1024MB
2 GB RAM
tak żeby chodziły na conajmniej średnich detalach
Jakie gry polecacie na :
Intel Pentium 4 2.66 GHz
GeForce GT440 Gigabyte 1024MB
2 GB RAM
tak żeby chodziły na conajmniej średnich detalach
Faktycznie mamy te same laptopy. A jak myślisz warto sprawdzić need for speed the run i battelfield 3? może miałeś juz tę okazje zeby zobaczyc jak chodzą? Pojdzie chociaż na średnich detalach?
Siema,
od niedawna zacząłem sobie przypominać w jakie gry grałem 9-10 lat temu .
Przypomniałem sobie bardzo fajną grę ,w której chodziło się rycerzem,ale jak pamietam byl on z papieru , zbroje miał srebrno-niebieską ,w dalszych cześciach gry zdobywal on moce ( nie pamietam juz jakie to byly np.)
Najbardziej pamietam że (albo na zrboi ,albo w różnych miejscach) byl znak lilijkny http://upload.wikimedia.org/wikipedi…ilijka_org.svg
Ogólnie była to gra dla dzieci , wiec nie miała grafiki dzisiejszych gier typu Crysis 2 itp.
Jeśli ktoś wie jaka to gra to bym strasznie prosił o podanie mi jej nazwy .
Pozdrawiam
(Byla to gra na pc , kiedys chyba w gazecie “click” , i byla 3D ,postać bylo widać zza pleców )
Na stronce Can you run it? BF3 spełnia wymagania minimalne, dochodzi tak mniej więcej do średnich i koniec, karta graficzna wysiada (reszta spełnia) - teoretycznie dojść powinno do średnich. Za to BF3 nie spełnia, przez kartę graficzną, wymagań nawet minimalnych. Chociaż do tej grafiki i jej osiągów nie byłbym taki hop, jak oni są tutaj, dałbym szansę jej - GTA IV działa u mnie na średnich detalach i 1280x720, więc tak najgorzej raczej z nią nie jest.
@up - link do obrazka źle podany
Dzisiaj wieczorem albo jutro z rana przetestuje need for speed the run i napisze jak chodzi. Moze komus ta wiedza sie przyda
Witam mam pytanie czy pojdzie mi ta gra na Ultra/High? w BF3
4GB RAM
Asus Radeon HD 6950 DirectCU II 2GB DDR5 PCI-E BOX
Procesor AMD Athlon II X4 640 95W 2MB 3.0GHz S-AM3
dysk twardy ST3160815AS
zasilacz 500 W
Asus M2N4-SLI płyta główna
Poszukuję jakiejś ciekawej gry dla dojrzałego faceta. Mam 35 lat i nie mam już takiego skilla jak kiedyś. Aktualnie gram w Hard Reset na poziomie Easy i gra jest dość wymagająca dla mnie, ale w pozytywnym znaczeniu tego słowa. Grałem na poziomie Normal i utknąłem w jednym miejscu, a nie chce mi się powtarzać ciągle tego samego. Gram też w multi Bad Company 2 i też gra mi się nieźle. Aktualnie zainteresowałem się następującymi produkcjami:
hochsztapler ,
Nie można porównywać tych dwóch tytułów ,to zupełnie inna rozgrywka ,na siłę jak porównamy to Rage wypada bardzo słabo przy Fallout 3.
Kane & Lynch 2: Dog Days to gra słaba ,słaba i to bardzo
Bioshock 1 ponoć jest dobry ,nie grałem
Rage taki sobie.
Proponuje któreś z tych : Deus Ex: Human Revolution , Wiedźmin (1) i 2 ,Batman Arkham Asyllum ,Batman Arkham City ,Dead Space 1, Assasin Creed 2/Revelation, CoD 4 Modern Warfare
Są to dosyć “dorosłe gry” i zapewniają rozrywkę na całkiem wysokim poziomie .
Przed chwilą zagrałem w demo Bioshocka i może się skuszę na pełną wersję.
Właśnie się zastanawiałem nad Deus Ex i jak ktoś zaproponował ten tytuł to grę zakupię i pogram. Jeśli chodzi o Wiedźmina to nie jestem fanem czystych RPGów i dlatego Wiedźmin dla mnie odpada. Dead Space polega na strzelaniu do robali i posiada ciemny (chodzenie z latarką) gameplay, a takich gier nie lubię. Z gier Assasin Creed prawdopodobnie skorzystam, natomiast CoD 4 odpada na starcie, ponieważ nie zamierzam dokarmiać firmy pana Bobyego Koticka.
Jednak najpierw zagram w Heavy Rain, ponieważ zapomniałem napisać, że interesują mnie tylko gry na konsolę PlayStation 3.
– Dodane 05.12.2011 (Pn) 22:59 –
Co lepiej kupić - Heavy Rain Move Edition czy zwykłe?
Szukam jakiś fajnych do 2005/2004 roku gier FPS.
Mój komp:
Intel Celeron 2GHz 400MHz FSB
GF FX 5500 256MB
1GB RAM
Zanim napiszesz “Kup nowy komp” to zastanów się czy dasz mi pieniądze na niego…
Darmowe: Urban Terror (Taki CS + Q3)
Spróbuj też: Wolfenstein ET (na Linuxa jakaś wersja - może każda - była darmowa, na Win pewnie też)
Witam!
Mam pytanie. Czy będzie działał na moim komputerze Half-Life 2?
Parametry komputera:
Procesor: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80 GHz
Karta graficzna: NVIDIA GeForce 7300 GT
Ram: 1GB
Witam,
Czy pójdzie u mnie Call of Duty: Modern Warfare 3?
CPU: Athlon 64 3000+ 2 GHz@2.2 GHz
Grafika: Gigabyte GeForce 6600 GT
Pamięć RAM: 1 GB
Win 7 po poprawkach i tweakach, MW 1 i 2 chodziły całkiem nieźle więc się zastanawiam, czy najnowsza część serii również pójdzie (nawet na niskich detalach). Nie zamierzam grać po sieci, głównie chodzi mi o kampanię.
Komputer mam taki, jak widać. Dopóki nie kupię nowego komputera (http://allegro.pl/komputer-i5-2x3-1g-dd … 39515.html - na tym już chyba da się pograć w nowe gry na średnich detalach) chciałbym w coś sobie pograć. Interesują mnie możliwie najnowsze gry sportowe, wyścigowe i symulatory. W coś się da pograć?
@up - nie mów, że chcesz kupować komputer z allegro… Powiedz lepiej, jaki budżet masz, to złoży się coś dobrego, co wytrzyma jakieś obciążenie, a nie strzeli zasilacz i połowa sprzętu przy pierwszej bardziej wymagającej grze (ten zasilacz nawet nie ma nazwy podanej - wnioskuję, że to jakaś bomba zegarowa z opóźnionym zapłonem typu Codegen).
Na tym co podałeś to pograsz co najwyżej w jakieś Mario albo stare gierki sprzed 6 lat. Grafika się nadaje tylko do wyświetlania pulpitu
Witam.
Poszukuję Minecrafta. Czyli skąd mógłbym go pobrać ,oczywiście za darmo. Chciałbym grać w singleplayer. Tylko w single.
P.S jaką wersję pobrać .Bo w tym nic nie ogarniam .
Mój sprzęt w podpisie
Tutaj możesz zagrać w wersję darmową singleplayer. Gra się w przeglądarce, upewnij się że masz zainstalowaną wtyczkę maszyny Javy do przeglądarki. A oto adres pod którym grasz:
Jak włączam grę to pokazuje ,że się coś się ściąga. Czy to co się ściąga zapisuje się na dysku. Jeśli tak ,to jak to później usunąć.
Jakiej przeglądarki używasz? Ściągnij i zainstaluj to:
http://www.java.com/pl/download/windows_xpi.jsp?locale=pl
Nie powinno się nic ściągać.