Wiesz na google wejść i wyczytać to ja też umiem, ale nie mam porównania tej karty z innymi. Wydala- to znaczy jest za słaba.
Witam. szukałem łatki lub Patch na win 7 ale nie znalazłem. Ale można to ominąć ściągając wersje na psx 1 i instalując program np. ePSX, LUB psx 1.13 . Do programu "PSX 1.13 ZALECAM BIOS “SCPH1001.BIN” Ten plik można znaleźć w internecie. A co do programu to podczas instalacji program zapyta nas o wersje językową, oczywiście wybierzemy polski. Zaraz po instalacji program poprosi nas o BIOS . Wtedy w skazujemy mu plik “SCPH1001.BIN " najlepiej go umieścić w folderze “bios” który jest w plikach programu “PSX 1.13” po wybraniu biosu należy ponownie uruchomić program “PSX 1.13” i powinno być słychać muzykę i pojawić się napisy " SONY COMPUTER ENTERTAINMENT”
I main menu. Ja tą grę odpaliłem jako plik " img" i miałem super dźwięk . Bo po konwersji na "iso " dźwięk był bardzo złej jakości. Jeśli ktoś ma "GAME PAD " TO super a jeśli nie jak ja to trzeba z konfigurować ustawienia w programie wybierając "PLIK—> KONFIGURACJA --> KONTROLERY " Domyślnie jest to “normalny pad” ja ustawiłem sobie tak " w , a, s, d, to ruch . Q , E , Z to walka " Spacja " skoki . nie rozgryzłem tylko biegu. I DO TEGO DOCHODZĄ KOMBINACJE . DLA KAŻDEJ INNEJ GRY TRZEBA BĘDZIE NIECO INACZEJ USTAWIĆ KLAWIATURĘ . TO JEST DOBRA ALTERNATYWA JAK KTOŚ SIĘ POZBYŁ WIN XP I MU POZOSTAŁ WIN 7 X64 X86 . Z POCZĄTKU GRANIE NA KLAWIATURZE MOŻE SPRAWIAĆ NIECO PROBLEMU ALE WYSTARCZY 3 4X I DA SIĘ GRAĆ . NAPRAWDĘ SUPER GRA . JEŚLI KTOŚ MA PYTANIA TO PROSZĘ PISAĆ NA FORUM LUB GG. 39 142 482
Jeszcze raz mówię, że przy określeniu wydajności karty graficznej, nie ma słowa Wydala.
Przy określeniu działania Karty, karta graficzna może być … i tu pasuje słowo WYDAJNA :!: :!: , a nie Wydala.
BARDZO WYDAJNA
WYDAJNA, albo
ŚREDNIO WYDAJNA, albo
MNIEJ WYDAJNA, albo
MAŁO WYDAJNA.
- Wydalić to można g…o z siebie
Pentium D ,podobnie do Celerona oferuje puste gigaherce ,biorąc na to poprawkę ,wykonany w nowszej technologii Intel T6500 -powinien być gdzieś w okolicach minimalnych (powinien - z tym ,że nie a pewno ). Nie bezpośrednie porównanie : http://benchit.pl/procesory/Intel/Core+2+Duo/T7100 ,ale tak to jest mniej/więcej pod względem wydajności.
Nie wie ktoś czy gra Fifa 12 odpali się na netbooku Samsung N130?
a jeżeli nie to jakaś starszą może ?
Jakie gry może odpalić ten netbook?
Dzieki za pomoc
Masz mało RAMu, przy tej grafice zostanie ci 0.75 do dyspozycji. Może gdybyś wyłączył antywirusa i zbędne śmieci to by jakoś tam chodziło Procek ma tylko 1 rdzeń. Więc FIFA12 odpali ale o graniu nawet w średnich-studenckich warunkach zapomnij.
FIFA 12 może nie, FIFA 10 prędzej. Z innych gatunków to może spróbuj Battlefield 2 / 2142.
Najlepiej ściągnij sobie demo, EA zwykle takie udostępnia w necie.
yhm dzieki
sciagnalem demo 11 … i pojawia sie szary obraz komunikat z cyframi tylko i nic ;/ wiec nie pojdzie
sprobuje fife 10 …ale fife 10 nie zainstaluje bo nie mam napedu DVD a fife 12 mozna kupic poprzez kod ;;/
ale fife 10 nie zainstaluje bo nie mam napedu DVD
To pożycz DVD USB albo FireWire jakiś albo kup. Osobiście polecam Plextora, ale wiem jak jest z cenami;-)
Witam !
Poszukuję gier na mój sprzęt :
AsRock P4i65G
Intel Celeron D 320 2,40 GHz
A Data 1GB + 256 MB Ram 133MHz
C-Media AC97 Audio
Gigabyte ATI Radeon HD 4650 Series 1 GB GDDR2
WDC WD1600JB-00REA0 160 GB
Optiarc DVD RW AD-5200A
Windows XP Home SP3 32-bit
Wszelkie propozycje mile widziane
Myślisz że ktoś ci specjalnie zrobi listę gier ? jak od 1997 roku wyszła cała masa dobrych gier. Na drugi raz sprawdzaj sam co ciebie interesuje w encyklopedii gier na gry-online.pl
Właśnie tak zamierzam sobie kupić battlefield 3, ale nie do końca wiem czy pójdzie na moim kompie. Oglądałem różne strony i na nie których było że nie pójdzie a na nie których że pójdzie.
O to mój sprzęcik:
Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz
4 GB Ramu
ATI Radeon HD 4670
Windows 7 Ultimate 64-bit
Powinien pójść choć grafika jest słaba a i procka by się przydało podkręcić bo 2.6GHz dla C2Q to mało.
NO nie wiem informatyk powiedział, że nie poleca podkręcania. Hmmm a znasz jakąś dobrą karte graficzną do 500 zł?
Informatyk jak z koziej dupy trąba :twisted: Jak masz w miarę płytę to dorzuć dodatkoew chłodzenie i podkręć go trochę. Chyba że na boxowym ma niskie temperatury w stresie to możesz się o “kilka” MHZ pokusić.
W życiu widziałem sporo informatyków, tyle że niektórzy byli nimi jedynie z papierka, co do zawodu- 0 pojęcia.
Witam chciałbym kupić , pobrać ( jeśli to mmorpg ) jakąś grę , tyle że mój komputer się popsuł i gram na starym.
Moglibyście doradzić jakie gry mógłbym pograć , ponieważ ja jestem młody i nie znam starych tytułów , które pójdą tutaj.
Możliwości -
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06GHz , 3.06GHz , 0,99GB RAM
(przepisuje z panelu) Windows Professsional
Teraz troche z CPU-Z // Graphics intel® 82915g/gv/910gl express chipset family , Memory 128MBytes. O więcej danych proszę pytać
procek okej, ale z ramem licho. Tibia ci pójdzie na pewno
Poszukuję gry, o ile taka jest a mianowicie:
Szukam grę, w której buduje się współczesne miasto, domy, biura, szpitale, kina, sklepy itp., itd.
Mniej więcej o takie coś mi chodzi.
SimCity
Poszukuje dwóch typów gier
-
gier akcji ( tpp, fpp) dziejących się w starożytności i średniowieczu. Chodzi o gry na pc. Sam znalazłem tylko AS, prince o persia,
-
Gry w których mozna budowac różne konstrukcje i budynki, ale nie chodzi mi o coś ala sims czy taycoon bardziej w stronę minecrafta ( tyle że bardziej proste)
- Rune - gra utrzymana w nordyckich klimatach.