Witam znacie jakieś fajne tytuły na PC bo nudy jak cho***a pograł bym se w coś jakieś propozycje nie musicie się wysilać znam dużo fajnych gierek ale większość przeszedłem -,- wszystko byle nie strategie oraz:
-COD’Y (Ukończyłem)
-GTA (Ukończyłem)
NFS (Ukończyłem)
Każdy może się wypowiedzieć o grach w które grał lub w które aktualnie gra
Skyirm? Świetny RPG, jak dobrze pograsz to minimum 150 godzin nie twoje, niektórzy mają liczniki wymierzone już na 250h, sporo chyba. Inne to gothici, z wyłączeniem 4 i 3 . W 4 nie grałem, nie ocenię, z opinii jakie czytałem to nie zachwyca. Część 3 jest jednym wielkim bugiem. Fabuła również nie zachwyca, do tego fatalna optymalizacja. Za to I i II + noc kruka, Fabuła jest po prostu geniuszem. Jeżeli nie grałeś w żadnego to polecam zacząć od I.
BvB Bioshock, Bioshock 2, Metro 2033, Battlefield (np. BC2 albo BF3), seria F.E.A.R., Crysis, Crysis warhead, Crysis 2, Dead Space, Dead Space 2 i jeśli cię takie kręci to jeszcze S.TA.L.K.E.R.(seria).
A teraz proszę ładnie udać się do sklepu PS: Nie napisałeś jeszcze jakie masz bebechy PC!
– Dodane 28.05.2012 (Pn) 8:03 –
Najlepiej kup sobie cs-a source albo GO i to powinno Ci zająć czas na dłuuugie godziny.
W takim razie sięgam do głębszych zasobów pamięci mózgu i rzucę ci tytułami: Turok, ShellShock 2: Ścieżki krwi, Killingfloor, seria Half Life (szczególnie 2 z dodatkami), Bulletstorm, Afterfall insanity, dead island, homefront.
Jakby co mogę pomyśleć nad kolejnymi :lol: pamiętaj, że nie ładnie piracić
Praktycznie każda gra na tym sprzęcie będzie chodziła na full przy tej rozdziałce. Z wyjątkami typu gothic III gdzie gra jest katastrofalnie zoptymalizowana.
Szukam gry w której będę miał możliwość gry multi i CO. Chodzie Mi o grę nie on-line tylko taką off. Czy istnieje coś takiego na PC, PSX, PSX2? Coś podobnego do Space Ops Stealth Patrol na PSX, tylko wiecie coś lepszego