Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Witam znacie jakieś fajne tytuły na PC bo nudy jak cho***a pograł bym se w coś jakieś propozycje nie musicie się wysilać znam dużo fajnych gierek ale większość przeszedłem -,- wszystko byle nie strategie oraz:

-COD’Y (Ukończyłem)

-GTA (Ukończyłem)

NFS (Ukończyłem)

Każdy może się wypowiedzieć o grach w które grał lub w które aktualnie gra

Czekamy na propozycje =D>

Skyirm? Świetny RPG, jak dobrze pograsz to minimum 150 godzin nie twoje, niektórzy mają liczniki wymierzone już na 250h, sporo chyba. Inne to gothici, z wyłączeniem 4 i 3 . W 4 nie grałem, nie ocenię, z opinii jakie czytałem to nie zachwyca. Część 3 jest jednym wielkim bugiem. Fabuła również nie zachwyca, do tego fatalna optymalizacja. Za to I i II + noc kruka, Fabuła jest po prostu geniuszem. Jeżeli nie grałeś w żadnego to polecam zacząć od I.

Człowieku -,- kto by nie grał ghotica każdą część (łącznie z dod.) przeszłem z 10 razy mam 2012 rok a nie 200 ![-o<

Skyrim narazie odpuszcze

Quad Core i5 2.6 GHz, 2 GB RAM (4 GB RAM - Vista/7), karta grafiki 896 MB (GeForce GTX 260 lub lepsza), 6 GB HDD, Windows XP/Vista/7, łącze internetowe

Chodzi o karte graficzną.Ale dzięki na podanie zastanie się jeszcze.

/close

Nie napisałes w co grałeś, nie jestem jasnowidzem, także złośliwe komentarze odpuść sobie.

FlatOut cała seria :wink:

Carmageddon TDR 2000 się załapie;-)

Witam szukam gry podobnej do Burnout Paradise City najlepiej aby działała na moim starociu i dało się po mieście jeździć.

Mój staroć:

Celeron 2GHz @ 2.4GHz

1GB RAM

GF FX5500 256MB

BvB Bioshock, Bioshock 2, Metro 2033, Battlefield (np. BC2 albo BF3), seria F.E.A.R., Crysis, Crysis warhead, Crysis 2, Dead Space, Dead Space 2 i jeśli cię takie kręci to jeszcze S.TA.L.K.E.R.(seria).

A teraz proszę ładnie udać się do sklepu :stuck_out_tongue: PS: Nie napisałeś jeszcze jakie masz bebechy PC!

Dodane 28.05.2012 (Pn) 8:03

Najlepiej kup sobie cs-a source albo GO i to powinno Ci zająć czas na dłuuugie godziny.

xZdzislawx

Dzięki za te gry jeśli będę miał jakieś fundusze na pewno zainwestuje :wink:

w CS gram ponad 4 lata :slight_smile: naprawdę wciąga ale to już zaczyna się robić nudne :frowning:

w tym miejscu wstawił bym CoD; MW ;-).

Przeszedłem wszystkie :wink:

W takim razie sięgam do głębszych zasobów pamięci mózgu i rzucę ci tytułami: Turok, ShellShock 2: Ścieżki krwi, Killingfloor, seria Half Life (szczególnie 2 z dodatkami), Bulletstorm, Afterfall insanity, dead island, homefront.

Jakby co mogę pomyśleć nad kolejnymi :lol: pamiętaj, że nie ładnie piracić

Witam na jakich ustawieniach uciągnie te nowe gry ten komputer np . wiedźmin 2 gta iv just cause 2 itp ? max rozdzielczość 1440x900

http://www.morele.net/inventory/info/N8Rfl/

Na wysokich spokojnie…

na wysokich w jakiej rozdzielczości ?

matiko1212 Sam pisałeś że interesuje Cię 1440x900 a i na wyższej nie powinno być problemów… http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzj … -4422.html

A tu masz test do wiedźmina http://www.purepc.pl/karty_graficzne/te … ?page=0,13

Pamiętaj również, że testy są robione po premierze a zapewne powychodziły nowe sterowniki podnoszące wydajność!

Dziękuję mam nadzieje że tak będzie bardzo bym chciał :slight_smile:

Praktycznie każda gra na tym sprzęcie będzie chodziła na full przy tej rozdziałce. Z wyjątkami typu gothic III gdzie gra jest katastrofalnie zoptymalizowana.

Siemanko :slight_smile:

Szukam gry w której będę miał możliwość gry multi i CO. Chodzie Mi o grę nie on-line tylko taką off. Czy istnieje coś takiego na PC, PSX, PSX2? Coś podobnego do Space Ops Stealth Patrol na PSX, tylko wiecie coś lepszego :wink:

Proooooooooszę o pomoc w poszukiwaniach :smiley:

Może jakaś wersja Delta Force. Dużo gra tylko w multi a takich gier jest masa. CoOp sobie robią grając w tej samej drużynie.

Z najnowszych to jakiś CoD, ale to trochę inna bajka. Spec Ops było dość specyficzne.