Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Poszukuje gry sieciowej z otwartym światem gry , z elementami rozowju postaci , najlepiej w czasach 20 i 21 wieku , niekoniecznie z zombie ale było by fajnie gdyby były, Możliwość stworzenia drużyny. Prosiłbym żeby była na kliencie.

A i jeszcze żeby to niebyła ArmA 2 z modem DayZ. Ale coś w tych klimatach tylko przez internet.

Siema, mam pytanie dotyczące gry Battlefield 3. Bo zamierzam kupić i zainstalować na moim windowsie 7-demce ale to jest SP1, czy bez dodatkowych instalacji pójdzie mi BF3 na sp 1?

a jakie to są te dodatkowe instalacje?

Instalujesz Battlefield 3 razem z DirectemX z płyty i wszystkim co będzie wskazane i grasz

Silent Hill (seria), Fatal Frame, Forbidden Siren, Condemned Criminal Origins

Na pewno Amnesia i Slender

Dobry horror? to może Blair Witch Project?

Czy pójdzie na moim laptopie Fifa12? Laptop to http://www.x-kom.pl/p/77331-notebook-laptop-15,6-lenovo-ibm-b570-i3-2330m-4gb-500-dvd-rw.html

Sprawdziłem też na http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx

http://oi45.tinypic.com/2sbla4k.jpg

Nie sugeruj się stronami typu systemrequirementslab.com bo to jedno wielkie /cenzura/ ,a co do FIF’Y to pojdzie ci na najwyzszych bez problemu smiało instaluj Pozdrawiam

Możecie mi polecić jakieś fajne gry na LAN dla 4 osób ?

Ściągnąłem demo żeby sprawdzić i działa bez zarzutów, a co powiesz na Fife 13 da radę na moim laptopie?

Wymagania FIF’Y 13

Zalecane wymagania sprzętowe: Procesor: dwurdzeniowy (Core duo 2 lub lepszy); Intel Core2Duo 2,4 Ghz; System operacyjny: Windows XP / Windows Vista / Windows 7; Pamięć: 2 GB RAM; DirectX: 9.0c; Karta wideo: 256 MB, musi wspierać Shader Model 3.0; ATI RADEON HD 2900 lub NVIDIA GEFORCE 8800 GT

Jak widzisz wymagania takie same jak w 12 więc się nie zmieniły spokojnie da rade Pozdrawiam :slight_smile:

Co ciekawe pójdzie na sprzęcie:

AMD Duron 1,1GHz + 512Ramu + GeForce 2MX

Dodam, że NFS U2, CS 1.6 czy GTA SA odpadają bo wiem że działają i grałem.

Jeśli masz na mysli FIF’E to nie wiem jakim cudem jak na AMD Sempron 1.8 GHZ 1GB nie chodziła --,-- Chyba że masz na myśli inny post to spx

Witam,

chciałbym pograć w Guild Wars 2, ale nie mam pojęcia jak gra może działać na moim sprzęcie, niestety testy beta przegapiłem, od razu mówię, że na moim sprzęcie World of Warcraft na ustawieniach Ultra ma 26-30 fps a na Hight ma od ok.45-60fps, więc taki sprzęt mam:

Procek: Intel Core 2 Duo E7400 [specyfikacja]

Grafika: ATI/AMD Radeon HD 4670 [512Mb, GDDR3, 128bit]

do tego 4GB ramu od OCZ,

ktoś potrafi mi powiedzieć czy pójdzie u mnie GW2 i tak mniej/więcej jakie ustawienia.

Dzięki z góry

Gw2 na takim sprzęcie pójdzie bez problemu na ustawieniach medium około 30fps

jeżeli medium to chyba opłaca mi się kupić grę, tym bardziej, że za jakiś rok może kupię nowy komputer

aha

może być głupie to co pytam, ale czy jest jakaś szansa, że będzie GW2 w wersji demo/trial?

Powinien być ale nie nastąpi to szybko. Tak jak to było z GW1 trial dopiero był dostępny po paru miesiącach od premiery :wink:

Witam czy pójdzie mi battlefild 3 na

Intel cor 2 duo

Ge forse 220(1gb)

4 gb ramu

da rade zagrac w multi ?

A może jakieś szczegóły ???

Intel cor 2 duo E2180 2.00 GHz