Poszukuje gry sieciowej z otwartym światem gry , z elementami rozowju postaci , najlepiej w czasach 20 i 21 wieku , niekoniecznie z zombie ale było by fajnie gdyby były, Możliwość stworzenia drużyny. Prosiłbym żeby była na kliencie.
A i jeszcze żeby to niebyła ArmA 2 z modem DayZ. Ale coś w tych klimatach tylko przez internet.
Siema, mam pytanie dotyczące gry Battlefield 3. Bo zamierzam kupić i zainstalować na moim windowsie 7-demce ale to jest SP1, czy bez dodatkowych instalacji pójdzie mi BF3 na sp 1?
Nie sugeruj się stronami typu systemrequirementslab.com bo to jedno wielkie /cenzura/ ,a co do FIF’Y to pojdzie ci na najwyzszych bez problemu smiało instaluj Pozdrawiam
Zalecane wymagania sprzętowe: Procesor: dwurdzeniowy (Core duo 2 lub lepszy); Intel Core2Duo 2,4 Ghz; System operacyjny: Windows XP / Windows Vista / Windows 7; Pamięć: 2 GB RAM; DirectX: 9.0c; Karta wideo: 256 MB, musi wspierać Shader Model 3.0; ATI RADEON HD 2900 lub NVIDIA GEFORCE 8800 GT
Jak widzisz wymagania takie same jak w 12 więc się nie zmieniły spokojnie da rade Pozdrawiam
chciałbym pograć w Guild Wars 2, ale nie mam pojęcia jak gra może działać na moim sprzęcie, niestety testy beta przegapiłem, od razu mówię, że na moim sprzęcie World of Warcraft na ustawieniach Ultra ma 26-30 fps a na Hight ma od ok.45-60fps, więc taki sprzęt mam: