Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Na zupełnym minimum powinno odpalić

Witam, jestem tu nowy i nie wiem czy to dobry dział, jak nie prosiłbym o przeniesienie, a więć moje pytanie, czy pójdzie mi FIFA 13 na niskich-średnich detalach ?

Mój sprzęt :

Procesor : AMD Athlon 64X2 Dual Core Processor 4200 + (2 rdzenie)

Karta graficzna : Nvidia GeForce 8600 GT

RAM : 2 GB

System operacyjny : Windows XP

Obeznanych prosiłbym o ewentualne doradzenie dokupienia czegoś w dogodnej cenie, żebym mógł się cieszyć grą na powiedzmy średnich detalach, z góry dziękuję

PS : Do dyspozycji na to miałbym do 600 zł, lecz jeśli da się tanio to poproszę,

Pozdrawiam.

pójdzie na średnich, zwłaszcza że masz XP

jesteś pewien ?

jak gra wyjdzie to dopiero będziemy mogli być pewni

przeczytaj http://porady.polygamia.pl/porady/w,305 … slugi.html

czyli raczej FIFA 13 nie dla XP

w takim razie mógłbyś polecić mi jakiegoś kompa w niskiej cenie, żeby gra poszła na średnich, bo mój w sumie i tak jest do wymiany ?

Siemanko :slight_smile: poszukuję gry na PC, dość stara gra, i nie pamiętam nazwy… :frowning:

To co wiem na temat taj gry: poruszało się dużym wilkiem który chodził jak człowiek na dwóch kończynach, ubrany był w wojskowy strój, tłukło się nim myśliwych, można było zdobyć bronie, zbierało się hamburgery, hotdogi i wiem że po zjedzeniu takiego jadła dawało to wilkowi dodatkową moc np: przyśpieszenie. Wilk mieszkał w (chyba) jaskini i z niej można było się dostać do plansz: po odblokowaniu jednej można było przejść do drugiej. Misje były na: kempingu, las, zima itp.

Popytajcie się znajomych :-o

THX :smiley:

Witam,

Czy GTA IV pójdzie na laptopie z : Intel Core i3 2310M CPU @ 2.10GHz, RAM: 4,00 GB, GeForce 410M, Win7 :?:

Spokojnie pojdzie mi na 2x slabszym sprzecie poszlo

@ bandiwow załóż nowy temat w odpowiednim dziale, napisz ile masz kasy na nowy komp… napisz czy np. potrzebujesz wszystko z dyskiem itp czy coś chcesz zatrzymać ze starego

@ michall36 u mnie na laptopie z i5 i trochę lepszą grafiką się cieło GTA4 więc powodzenia…

tzn. nie na moim laptopie ale to szczegół

@ BvB może Ci szło na 2 razy słabszym ale stacjonarnym a to jest różnica gdyż stacjonarny nie jest w cale słabszy :lol:

rradek21 Sorry nie zauważyłem laptop sry ;p

Witam

Poszukuję gry w którą grałem już jakiś (spoory) czas temu. Z tego co pamiętam początek wyglądał mniej więcej tak: zaczynało się przed miastem(?) otoczonym murem i trzeba było otworzyć bramę. To chyba była jakaś pustynia a bramę otwierało się w następujący sposób: do o koła tego miasteczka(?) czy innej cytadeli były jakby zegary słoneczne z jakimiś znaczkami, trzeba było te znaczki ustawić jako kod na bramie + jeden chyba strzelić i brama się otwierała. W środku był jakieś miasteczko malutkie (kilka domków, ludzi z którymi dało się porozmawiać i tyle) jakieś kraniki na ulicach i tu moje wspomnienia z gry się kończą. Dodam jeszcze, że (CHYBA) gra była przywieziona z USA i była na PC.

Z góry dzięki!

Jakie gry nie pójdą na tym kompie ?

CPU: AMD Athlon II x2 250 3.00 Ghz

MOBO: ASUS M4N68T-M

GPU: GIGABYTE ATI RADEON HD 5450 1GB 64 bit

PSU: PowerTec+ 420W

RAM: 2 GB Ram DRR3

HDD: Seagate Barracuda 80 GB

DVD: LG SuperMulti DVD-RW

Co za pytanie jakie gry nie pójdą chyba raczej jakie pójdą ;/

Witam, mam pytanie czy pójdzie mi gra Max Payne 3 na FULL detalach w jakichś sensownych 40 FPS minimum, tak wiem są podane wymagania, i zapoznałem się z nimi, ale nadal nie jestem pewien…

Mój sprzęt:

Intel Core i5 2500k 3.30GHz

Gainward GeForce GTX 570 GLH 1280MB

8GB ramu 1600MHz

Spokojnie ci pójdzie nawet w 60 FPS :wink:

Na jakich opcjach graficznych pójdzie mi gra Skyrim?

Procesor : Intel Core i5 3450 3.1 GHz

Karta graficzna : Nvidia GeForce GT 645 1,5 GB

Ram : 8 GB DDR3 1333 MHz

Pamięć podręczna Cache : 6 mb

Dysk twardy : 1 TB

System : Win 7 Home Premium 64-bit PL

Mam również małe pytanko…

Pod tym linkiem

ktoś gra na ustawieniach Ultra, wspomniana przeze mnie karta graficzna jest bodajże ciut nowsza, lecz nie ma 3 GB a 1.5 GB - jakie to ma znaczenie? Z tego wynika, że mam gorszą?

Skyrim jest fantastycznie zoptymalizowany, na moim sprzęcie działa na ustawieniach ultra z FSAA x16 w 60 FPS więc myślę, że na Twoim sprzęcie będzie chodził jak burza :slight_smile:

To dobrze :slight_smile: A na rozdzielczości 1920 x 1080?

Tak, też gram na takiej rozdzielczości :slight_smile: