Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Witam,

czy gra The Settlers: Narodziny Imperium zadziała mi na laptopie Acer Extensa 5620z, 2gb ramu, karta grafiki zintegrowana do 350mb, win 7, dysk 120gb.

Powinna zadziałać, ale wahał bym się co do karty grafiki.

Witam! Pójdzie mi Battlefield 3 lub Far Cry 3, na tym sprzęcie? :

Procesor: 4x Intel i5-2400 3.10 GHz

Karta graficzan: Radeon HD6670 DDR5

Ram: 8gb

Powinny ruszyć obie gry.

Witam pytam was czy bedzie mi dobrze dzialal Battlefield BC 2.

Moj sprzet :

Athlon 64 x2 4000+

Ram 2gb ddr2

Karta Radeon x1900series (256mb)

Windows XP

Chodzi mi glownie oto jak bedzie mi dzialal tryb multiplayer, ile mialbym fpsow na minimalnych.

Na tym sprzecie Skyrim dziala mi na jakis 30fpsach, Crysis 1 na wysokich tez na tylu albo lepiej.

siema mam pytanie. Czy jeśli Medal of Honor Warfighter chodzi mi na niskich to czy Batlefield3 też mi pójdzie?

Powinno śmigać. :smiley:

Raczej nie.

BF3 ma serwery na większą ilość graczy oraz sprzęt czego w MoH nie masz.

Witam . Jakie gry wyścigowe pójdą na takim sprzęcie :

Intel Pentium 4 HT CPU 3.00 GHZ

2 GB ram

Karta Graficzna Nivida Geforce 8400gs 512 vram

NFS Underground 2 spokojnie pójdzie :stuck_out_tongue:

Aktualnie gram w Carbona i Most Wanteda , tak że wszystko oprócz NEED FOR SPEED .

A w Undergrounda 2 grałeś? Jak nie to naprawdę warto. Z pewnością Juiced też Ci pójdzie.

Masz jeszcze jakieś propozycje ??

Pójdzie u mnie na laptopie Battlefield 3 i MOH Warfighter Multiplayer

parametry:

Intel COre i3 350M 2,26GHz , 3GB RAMu i grafą Radeon HD 6370M 1GB. ?? a jak już to na jakich detalach pogram jeżeli wgl. pogram :slight_smile:

Colin McRae: DIRT i wszystkie Coliny poprzednie :slight_smile:

Myślałem jeszcze nad Colin McRae: DIRT 2

Ja bym sobie odpuścił Colina Dirta 1 i 2. Mam identycznego kompa jak wortespl , poza ramem u mnie jest 2.5 GB. Dirt nawet w niskich detalach miał problem z ruszeniem. Grid chodził w miare ładnie, podobnie jak Fuel i Life for speed :wink:

Dodane 19.12.2012 (Śr) 19:29

Przypomniała mi się jeszcze jedna świetna gra. Mianowicie Flat Out 1 i 2. Świetne gry, i ciekawe podejście do wyścigów.

A wymagania minimalne Dirta 2 są takie więc powinno pójść :

Pentium 4 3 GHz,

1 GB RAM,

karta grafiki GeForce 6800 lub lepsza,

10 GB HDD,

Windows XP/Vista/7

Mi Dirt 1 mulił porządnie. Wymagania to jedno, ale jaki masz gigantyczny ubytek na grafice. Ja w 800x600 na minimalnych detalach miałem problemy z płynnością przy przejeżdżaniu przez wodę. Zrobisz jak chcesz, ja bym sobie jednak oszczędził czasu i nerwów do czasu wymiany sprzętu :slight_smile:

OK , to odpuszczę sobie tego Dirta .