Bez szans. Ta gra ma wysokie wymagania, ani Twój procesor ani grafika jej nie uciągną.
Witam. Znacie jakieś Gry wyścigowe i podobnych do GTA ??
Procesor Intel Pentium Dual-core CPU T3200 2.0GHz
Pamięć ram - 4Gb
Karta graficzna - Radeon HD 3470
Mafia 2 , Saints Row : The third , Just Cause 2 , L.A. Noire
Witam,
poszukuję tytułu pewnej starszej gry.
Była to wyścigówka, sterowało się w niej małym samochodzikiem na baterie.
Większość tras było plastikowymi konstrukcjami (rampy, pętle) w zamkniętych pomieszczeniach.
Wśród tras można było znaleźć różne mini-gierki, np. typu “zrzuć wszystko ze stołu” albo “zjedź po rampie do celu”.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Chodzi o Stunt GP?
Przypomniało mi się Ta gra to Mad Tracks.
Witam wszystkich gamerów
Od pewnego czasu gram w ToCA Race Driver 3 (generalnie multiplayer). Gra jest z pewnością dosyć ciekawa ze względu na trasy, samochody, serie itp. ale jednak poszukuję jakiejś alternatywy tego typu i dobrze by było żeby można było pograć z kimś online
Config sprzętu znajduję się poniżej.
Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
Witam, poszukuję tytułów gier gdzie jest multiplayer CO-OP dla minimum 3 graczy dzięki
Witam, poszukuję gry w w stylu COD, Battlefield, jakieś wojny i inne strzelanki
oraz coś w przygodowym stylu przykładowo jak Tomb Raider
Dzięki
Medal of Honor wszystkie części;)
Nie wiem, czy ci się spodoba (bo to nie jest jakaś nawalanka, trzeba trochę ruszyć głową ), ale wszystkie części ArmA, wg. mnie najfajniej się gra w ArmA: Cold War Assault
ArmA: Cold War Assault to to nowe wydanie starego dobrego Operation Flashpoint: Cold War Crisis pod nową plakietką? Ale sama seria rzeczywiście godna polecenia, choć dla kogoś wychowanego na CoD i podobnych to może być zderzenie z górą lodową, system jeden strzał = śmierć jest dla niewprawionych graczy bolesny jak golenie się zardzewiałą żyletką, nie mówiąc już o limitowanych save czy braku “apteczek”.
Siemka
Ja mam pytanko
Czy pójdzie mi battlefield 3 ?
Mój Sprzęt Laptop :
Procesor: Intel Core i5 2,5GHz
Ram: 4GB
Grafika: NVIDIA GeForce GT 520MX
System : Windows 7 Home Premium
:?: :?: :?: :?: :?: :?:
Jakie najlepsze gry pujdą na tym sprzęcie?(nawet na minimalnych ustawieniach) :
Athlon 64 x2 4200+
Ram 2gb ddr2
karta Radeon x1900xt 256mb 256bitów
Widziałem jak grali w Crysisa 2, CoD MW2.
Pujdzie np.: Skyrim na minimalnych?
Assassin’s Creed 3
Siema!
Pójdzie czy nie?
Tylko procek może być za słaby, reszta o 100% za duża
Mój:
AMD Athalon 64 x2 5000+ 2.66GhZ
RAM: 6GB
Grafika 512 GeForce 9800GT
Wymagany:
AMD64 x2 6000+ 3.00GhZ
Błagam help me!
Jeszcze coś, ten procek bd u mnie od środyczyli nowy, powód zmiany, nieodwracalnie zniszczony mostek
Mogę go podkręcić jak coś.
Czekam na odpowiedzi.kubiak09
Prywatna wiadomość
Czy gra Portal 2 pójdzie na laptopie DELL Latitude D820. Mam 4gb ramu. Nic więcej chyba nie jest zmienione. Warto? Będzie lagować? Czy wogóle się włączy ?
Witam czy pójdzie mi Far Cry 3 nawet na minimalnych
Wymagania Far Cry 3 (minimalne)
Procesor – 2.66 GHz Intel Core 2 Duo E6700 albo 3.00 GHz AMD Athlon 64 X2 6000+ lub lepsze
Pamięć RAM – 4 GB
Karta graficzna – Karta graficzna współpracująca z DirectX 9.0 oraz posiadająca co najmniej 512 MB RAM-u (lista wspieranych kart poniżej)
Wymagane
Procesor – Intel Core i3-530 albo AMD Phenom II X2 565 lub lepsze
Pamięć RAM – 6 GB
Karta graficzna – Karta graficzna współpracująca z DirectX 11, obsługująca shadery w wersji 4.0 oraz posiadająca co najmniej 1024 MB RAM-u
A teraz mój sprzęt
Karta Graficzna NVIDIA GeForce GTS 250
Procesor AMD Athlon II X4 635 Processor (4 rdzeniowy) o ile mi wiadomo to mam 2.9 Ghz
Pamięc Ram 4GB
Witam! Mam pytanie. Otóż planuję zakup jednej z tych gier:
-Call of Duty: Modern Warfare 2
-Call of Duty: Modern Warfare 3
-Need for Speed: Hot Pursuit
Gry mają działać na moim laptopie. Jego specyfikacja znajduje się poniżej:
ASUS K53SD Intel Core i3-2310M 2.1 GHz, NVidia Geforce 610M 2 GB, 4 GB Ram, 500 GB dysk
Czy wszystkie te gry będą działać na maksymalnej rozdzielczości i na maksymalnych detalach na moim laptopie? Jak nie, to proszę powiedzieć które (może wszystkie i na jakich ustawieniach chodziłyby płynnie. Z góry dziękuję za odpowiedź ;D
Tylko, że w przypadku MW2 i MW3 komputer jest porównywany tylko z minimalnymi, a że na minimalnych gra “jakoś” zadziała to jestem w stanie się domyślić