Witam chciałbym się dowiedzieć jakie gry najnowsze mi pójdą na moim sprzęcie??. Chodzi mi głównie o najbardziej wymagające gry: typu Crysis 3. Battelfield3, Gta V, NFS: Most Wanted 2, oraz inne?? jaka jest obecnie najbardziej wymagająca gra?? Pójdzie mi??
jeżeli farcry 3 na pełnych detalach ci pójdzie to bez problemu odpalisz tamte gry ale dla pewności sprawdź jeszcze Assassin’s Creed III full detale
Mam pytanie czy będę mógł zagrać w Assasina Creed III i w BF3 na najwyższych ustawieniach na rozdzielczosci 1280x1024 ponieważ mój monitor tylko tyle moze max prosze o odp info o pc w opisie.
Siema, pojdzie mi fifa10 bez zciny, moj pc.
CPU:Intel Celeron D 325, 2533 MHz (19 x 133)
Ram: Pamięć fizyczna 1280 MB (PC3200 DDR SDRAM)
Karta Graf.: Radeon X300 series 128mb
Flat out 1 i 2 są dobre bo 3 cześć już słaba…
Destruction Derby, jeśli wyszło coś po 2. części.
Poszukuje gry wyścigowej.
Pochodzi ona(o ile pamiętam) z końca lat 90.
W grze było do wyboru chyba 10 lub 15 samochodów i ścigałeś się po ulicach Ameryki.
Była też opcja wolnej jazdy.
Jedyne co pamiętam, to że były takie skocznie i przed nimi stały szlabany. Jak szlaban się zamknął to skocznia się podnosiła a jak się otwierał to skocznia opuszczała się na dół.
A, i jeszcze nie trzeba było jej instalować, tylko się ją wypakowywało i grało.
Siema znowu ja
Skoro bf3 mi śmiga to czy skyrim też da rade?
Powinien, jednak zależy na jakich ustawieniach grasz
Bez problemów pójdzie na średnich ustawieniach. Miłej gry:)
Mój laptop to Asus K52JT: Radeon HD 6370M 1GB, intel Core i5 - 480M, 2.66 GHz, 4GB RAM.
Szukam jakiejś gry podobnej do GTA IV (które niestety nie działa). W Mafię (1,2), L.A. Noire grałem. Jest coś jeszcze fajnego w tym klimacie lub ogólnie jeśłi chodzi o sandboxowe gry?
Zagrałbym też w jakiegoś FPSa lub TPSa. Oczywiście Max Payne, CoD, Medal itp było grane.
No najważniejsze żęby gra w miare płynnie chodziła nawet na niskich detalach (byle w przyzwoitej rozdzielczośc) bo w gta nie da sie grać a przy l.a. noire sporo się męczyłęm ale jakoś przeszedłem.
Witam, szukam gier na dwa pady do xbox 360, chodzi mi o to by grać we dwóch na 1 ekranie, podzielonym bądź wspulnym.
Dziekuje i pozdrawiam KOREKCZEK
KOREKCZEK123 , Gears of War 2, Resident Evil 5 , Army of Two…,Dirt 2/3- szukaj “gry Split screen na x360”
http://www.co-optimus.com/system/1/xbox-360.html (Co-op Campaign)
Witam chciałem się spytać czy pójdzie mi gra Crysis 3 na moim kompie :
Wymagania gry odnośnie karty graficznej to :
Pixel Shader version 5.0
Vertex Shader version 5.0
Dedicated Video RAM 1 GB
Ja mam GeForce GTX 285 :
Pixel Shader version 4.0
Vertex Shader version 4.0
Dedicated Video RAM 1 GB
Wszystko inne spełniam na ULTRA detale (RAM - 8 GB ,procesor - i5 3,2 GhZ, system - Wind 7 x86) - wszystko powyżej wymaganych
Według stronki : http://www.systemrequirementslab.com
Ta gra mi nie pójdzie nawet na najniższych detalach.
Natomiast jest to tylko strona, według niej nie spełniam jednego kryterium, mianowicie tego pixel shader 5.0 (mam 4.0) i według niej od razu już mi w ogóle nie pójdzie.
Czy to jest aż tak ważne ? Czy faktycznie mi nie pójdzie przez tą wersję shadera ?
Na jakich wymaganiach według was będę mógł grać.
Dla porównania gra Far Cry 3 idzie mi na ULTRA wymaganiach. Natomiast tam jest wymagana tylko niższa wartość shadera.
Gra wymaga DirectX 11, a Twoja karta ma Dx10 więc NIE pójdzie
Masz Win 7 x86 i 8GB ramu? Czyli masz max 3,5GB ramu :lol:
na tym co masz to 08 się bendzie ciela
Zagalopowałem się ;D x64
Kurczę szkoda ;D Będę musiał wymienić kartę niestety na razie funduszy brak.
Dzięki.
dzieki ziomale za pomoc,
Zintegrowana karta Intel® HD Graphics 2500/4000
Procesor intel core i7
8 GB ram
1 T Dysk
Nie wiem czy da rade odpalić gry typu Asassin cred 3 lub NFS MW 2012
Instalacja Need For Speed Shift na windows 7 64 Bit
Witam mam możliwość odkupienia od kolegi grę NFS Shift czy da się ją zainstalować i uruchomić na windows 7 Home Premium 64 Bit? w necie znalazłem informacje,że sa z ta gra problemy na tym systemie.
Specyfikacja PC:
Procesor: AMD athlon II x4 641K socket FM1 Quad Core 2.8GHZ L2 Cache 4MB BOX
Płyta Główna: gigabyte GA-A55-DS3P
Pamięc Ram: Kingston 2x 4GB 1333Mhz DDR3
Karta Graf: Asus GeForce GT 430
dysk: WD 500GB
Windows 7 Home Premium 64 Bit
PS.Czy muszę mieć zainstalowana javę? i jakiś patch?