Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Witam!

Szukam gry w której można zarządzać państwem, rozwijać gospodarkę, podbijać inne regiony, państwa itd. Najlepiej, żeby to były państwa istniejące w rzeczywistości, a nie jakieś galaktyki czy coś : )

seria Cywilizacja :slight_smile:

Trochę nie za bardzo mi podchodzi :confused: Proszę o inne propozycje.

Mam taka jedną : CRASHDAY ! Masz karabiny i rakiety na samochodzie, eliminujesz itp…

Europa Universalis 1 & 2 i wszystkie jej pochodne (a jest ich wiele)

Chcę kupić grę Battlefield Bad Company 2, lecz nie jestem pewien czy będę mógł komfortowo grać na trybie multiplayer.

Parametry mojego kompa:

Dual-Core E5400 2,7GHz @ 1,90GHz

2GB RAM

Geforce430 gt 1GB VRAM

Chciałbym abyście podali mi przybliżoną liczbe fps i detale na jakich ew. zagram.Z góry dzięki.

Jeśli chcesz zagrac komfortowo na Multi - to może podasz jaki masz internet ? :smiley:

Mój download to 20Mb/s a upload to 1mb/s.

To nie widzę problemów z grą na średnio-wysokich detalach :smiley:

witam mój zestaw to

intel pentium 4 524 HT 3.06 GH

karta graficzna : ATI Radeon HD 5450 1GB (HYPERMEMORY up to 2GB)

ramy 1536 mb ddr 2

jaką fife odpalę na tym i na jakich detalach ? PES 13 na xp xhodzi na full na win 7 na minimum

witam

poszukuję pewnej gry - jest to dość stara gra ( niewiem, moze z 2000 r.) - jest to strategia dziejąca się w czasach dinozaurów. W grze tworzymy nowe dinozaury, szkolimy je atakujac inne i niszczymy inne cywilizacje, takie jak elfy, demony czy ludzie.

pomózcie! :wink:

FIFA 11/12 powinna polecieć, z 13 mogą być problemy.

ParaWorld ?

Witam, szukam gier FPS/strzelanek z możliwością zabawy w inżyniera. Byłbym wdzięczny za podanie kilku tytułów multiplayer z elementami drużynowej współpracy, w której jest możliwość naprawiania uszkodzonych statków/pojazdów/bazy swojej drużyny. Coś kooperacyjnego, kiedy gracze mają do wyboru: albo mogą starać się zestrzelić bazę wroga albo mogą opóźnić ten proces dokonując jej napraw.

przykłady gier kooperacyjnych z elementami naprawy uszkodzeń:

Star Wars Battlefront II (w kosmosie można pojedynkować się myśliwcami z innymi graczami lub naprawiać uszkodzone elementy statku-bazy)

Battlefield 2142 (naprawa działek “tytana” - statku bazy)

Moonbase Alpha (naprawa uszkodzeń bazy kosmicznej)

prosiłbym jeszcze o jakieś tytuły

Hmmm na mysl przychodzi mi Planetside :slight_smile:

Witam, czy fifa 13 pojdzie na tym komputerze na wysokich detalach ?

PROCESOR: Intel Core I3 M380 @ 2x 2,53GHz + 2x 2,53GHz - 4-wątkowy

KARTA GRAFICZNA: ATI MOBILITY RADEON HD 5470

PAMIĘĆ OPERACYJNA: 6144MB (DDR3)

Wymagania fify 13:

procesor Intel Core 2 Quad Q6600 (2,4 GHz) lub AMD Athlon II X4 600e (2,2 GHz);

2 GB pamięci RAM;

karta graficzna NVIDIA GeForce 8800 GT lub ATI Radeon HD 4650;

Na wysokich może nie, ale na średnich poleci Ci spokojnie. :slight_smile:

Szukam gier podobnych do Dead runner na Androida. Poratuje ktoś? :slight_smile:

Prosiłbym o polecenie kilku tytułów gier wyścigowych z otwartą przestrzenią na pc. Chodzi mi o nieliniową fabułę i mozliwość wykonywania misji w różnej kolejności, tzw swobodną jazdę.

Sam znalazłem:

serię TDU

serię Crash time

paradise city

gry mogą być od 2004 do teraz

Nie mogę zainstalować gry z płyty AIRBORNE TROOPS. Po chwili wyskakuje mi Avast który ją blokuje. Pomocy! !!