Poszukuje dobrego RPG. Oczywiście gralem w podstawowe gry : gothic, wiedzmin, planescape torment, the elders scroll itd. Gra nie musi mieć super wyrabistej grafiki tylko wciagajaca fabułe. Ewentualnie może też być rts seria stronghold total war i starcraft juz byla prosze o jakies ciekawe gry. gralem w settlers ,civilizacje oraz aoe
manioleks , a Fallouta nie grałeś? Może być nawet 1, 2 i Tactics jeśli 3 nie ruszy.
ra-v dzieki za gre ale zacząłem grac w earth 2160 wiec jak skończe to zagra w fallout
Proponuję też zakupić 2150 oraz znaleźć 2140 (nie wiem czy nie jest za free). Ten ostatni miał fajny soundtrack jak dla mnie, kupiłem kiedyś wraz z CDA.
Z podobnych gier do Earth proponuję Warzone 2100 - z tego co pamiętam wyszedł na wszystkie platformy (Windows, Linux, OSX oraz PSX) i jest za free.
Zanim przejdziesz te 3 gry to pewnie będzie już lato;-)
Teraz te gry nie są droższe niż 10 zł (reality pump ich nie ceni) dużo nie gralem w poprzednie części, ale od wyjścia eart 2160 co jakis czas do niego wracam i gram. Masz racje ,że seria earth ma najlepszy soundtrack z rts, ogólnie polskie gry lubie ze względu na genialny soundtrack
witam . Posiadam laptpopa:
Producent: Lenovo
Seria IdeaPad Y570
Matryca 15,6" 1366x768
Procesor Core i5 2410M 2,3
Wielkość dysku HDD 500GB
Pamięć RAM 8GB
Karta graficzna nVidia GeForce GT 555M
Napęd optyczny DVD-RW
System operacyjny Windows 7 Home Premium
Sieć bezprzewodowa WLAN a/g/n
Bluetooth Tak
HDMI tak
Waga 2,7 kg
Internet bezprzewodowy : 8 Mbit/s upload / 2 Mbit/s download
Chciałem kupić SimCity 2013 ( wymagania sprzetowe: )
System operacyjny: Windows XP, Vista lub 7
Procesor: AMD Athlon 64 X2 4000+ lub Intel Core 2 Duo (2,0 GHz)
Pamięć RAM: 2GB
Karta graficzna: Radeon HD 2x00, GeForce 7800 lub zintegrowana Intel Series 4 (256 MB, Shader Model 3.0)
Połączenie z siecią (pobieranie 256 kb/s, wysyłanie 64 kb/s)
Czy gra będzie chodzic płynnie? na jakich ustawieniach ?
W jakie gry pogram na tej konfiguracji komputera?
Parametry techniczne:
Procesor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.61 GHz
Pamięć RAM: 3 GB DDR2 667 MHz
KARTA GRAFICZNA PCIE GIGABYTE GT610 1GB DDR3/64B DVI/HDMI
Proszę o dużo przykładów gier.
Pozdrawiam
– Dodane 27.03.2013 (Śr) 19:12 –
W co pogram na tym laptopie?
Parametry:
Procesor: 2,2 GHz (AMD Athlon II dual-core P340 1 MB Cache)
Pamięć RAM: 4 GB DDR3 1066 MHz
Karta graficzna: ATI Mobility Radeon HD 5470 512 MB RAM
Proszę o dużo przykładów gier.
Pozdrawiam
Szukam gry surival horror ( to na pierwszym miejscu) lub coś innego (byle nie fify nfs i inne sportowe), aby dało się grać w nie we 2 na jednym komputerze. Mam do dyspozycji 1 pada i klawiaturę z myszką. Znacie jakieś?
hmm Amnesia ? Slender ?
Singiel - Bardzo fajny i klimatyczny horror - Residen Evil 4 , na początku sterowanie może irytować, ale warto się nie zrażać dla klimatu i fabuły całej gry.
Na dwie osoby - Resident Evil 5
Pisałem że chcę grę w którą da się grać we 2 osoby JEDNOCZEŚNIE, jakbyś nie zrozumiał.
– Dodane 29.03.2013 (Pt) 14:24 –
Gram już w Resident Evil 6 więc może coś innego ?
Jakbyś nie zrozumiał to napisałem NA DWIE OSOBY - Resident Evil 5.
Witam. Szukam jakieś ciekawej gierki ze świetnym systemem walki. Co oznacza dla mnie określenie “świetny” ? np taki jak w prince of persia warrior within, ninja blade, sudeki itp. Chętnie bym popykał w taką gierke z dobrą oprawą graficzną, ciekawą fabułą i oczywiście z genialnym systemem walki (wiele możliwośći ataków, combo itd).
mozesz spróbować prototype i prototype 2 maja swietny system walki
oczywiscie jesli zalezy ci na fabule to wiedzmin 1 i 2 no i jeszcze polecam serie the elders scroll
wiedźminy przeszedłem. Prototype 1 i 2 też. Chodzi mi o bardziej rozbudowany system walki ;p mam nadzieje że jest jakaś taka gierka na pc
@wozniaq może Batman Arkham Asylum (część 1 - zacznij od tego) , Batman Arkham City ( część 2) ? System walki w Batmanach jest na prawdę niezły. Combosy sprawiają wielką frajdę, fabuła jest genialna , a grafika miodnie mroczna i konkretna, i wszystkie te bronie/postacie/gadgety/umiejętności…
- combat challenge.obydwa przeszedłem na 100% ;p właśnie te tytuły jak prince of persia, batman, spiderman, wolverine, sudeki, ninja blade, wiedzmin, gothic, kingdoms of amalur itd przeszedłem iii tu jest właśnie problem bo pyknałbym coś nowego (nie oznacza to że dopiero musiało to wyjsc).
Chyba większość lepszych na PC już zaliczyłeś.
Nie wiem jak tu ma się sprawa z fabułą, czy jest jakakolwiek , i czy komuś mogą odpowiadać te wszystkie iskry i błyski - ta seria mnie jakoś odpycha od zawsze… może Devil May Cry - chyba ostro się w nim chlasta, jakoś nic więcej nie przychodzi mi do głowy.
DMC przeszedłem tylko 4 i ten nowy z tego reku też. Ehh no cóż… szkoda
wejdzie mi gta 4?
komp:
-Intel Core i5-3350P 3,10 GHz BOX
-VERTEX3D Radeon HD7850 1GB
-Gigabyte GA-B75M-D2V
-SEAGATE 500GB ST500DM002
-4GB RAM
-Napęd LG GH24NS95
-Corsair VS Series 450W
(mój pierwszy post na forum)