Most Wanted World
Myślę, że mogę tutaj zarzucić to pytanie.
W domu mam komputer stacjonarn):
Core2Quad Q6600 2,4 GHz
GeForce 8800 GT 1GB
4GB Ram
Windows 7 32bit
Ma pięć lat, a Gothic 3 działa na nim płynnie na maksymalnych detalach.
Za to na laptopie zakupionym w październiku:
Core i3-2350M 2,3 GHz
GeForce GT 630M 1GB
4GB Ram
Windows 7 64bit (na 32bitowym też słabo działał, na 64 nawet przyśpieszył bo doczytało 4GB ramu, a nie 2,36GB)
Gra dławi się na maksymalnych co zmusza mnie do grania na średnich ustawieniach graficznych. Zdaję sobie sprawę, że laptopy są słabsze od PCtów, ale aż tak bardzo?
i3 to zdaje się nie jest za mocny procesor.
Laptop jest do internetu . A nie do grania . Nawet nie wyobrazam sobie gry na laptopie . Dlatego wolalem zainwestować w laptopa 1200 zł i konsole . i mam lajtowo . Telewizor 47 cali więc gra się całkiem całkiem i nie ma takiego czegoś że muszę zmieniać parometry bo gra nie działa .
Geforce 7025
Phenom 9550 Quad
2Gb RAM
Windows 7
Czy Neverwinter Nights mi pójdzie (pierwsza część ew. dodatki)?
Karta jest zintegrowana, jest to komputer stacjonarny, system 64bit, (planuje zakup karty, ponieważ stara mi się popsuła, na razie działam na zintegrowanej.
Powinno pójść tym bardziej że to starsza gra. Nie wiem jak ze zgodnością, ale powinno ruszyć
Kupiłem WoWa, czy gra mi pójdzie na moim kompie?
2x680
16 GB DDR 3
I7 3770k OC 4,2
Zainstalowałem i cholernie się tnie… Grafika nie daje rady? Zainstalować jakieś sterowniki najnowsze, czy może starsze? Czy to już nie problem grafiki…?
Znacie jakieś fajne starsze gry? Tak do 2002-2003roku
Z jakich gatunków?
Jeśli gra się tnie - ustaw mniejszą rozdzielczość i grafikę. Jeśli laguje - wina połączenia.
Do 2002-2003 roku wyszło tysiące gier, sprecyzuj o jakie Ci chodzi
Witam wszystkich forumowiczów. Otóż, poszukuję gry podobnej do filmu “Obcy”. Może być coś w stylu “Exterminacjii”(gra). Głównie chodzi mi o to:
-jestem na planecie/zdobywam je
-rozbudowuję bazę
-toczę walkę z insektami.
Bardzo proszę o pomoc.
Strategie, RPG’i, symulatory może jakkieś są, i inne, byle by ta gra nie była “kaszanką”
Gothic 1,2 Medieval Total War, Star Wars: Knights of the Old Republic, Railroad Tycoon 3, Command & Conquer: Generals, Commandos 3: Kierunek Berlin, Beyond Good & Evil, Hidden and Dangerous 2, SimCity 4
W jakich grach wyścigowych można pojeździć plymouth barracuda?
Pogooglałem ale oprócz dwóch nfsów nic nie znalazłem.
raczej nic więcej nie znajdziesz
Nie jest za mocny, czyli mam przez to rozumieć, że jest nawet słabszy od 6-cio letniego Q6600?
Trochę jestem zaniepokojony tym, że nawet tak stara gra (mimo iż słabo zoptymalizowana) tak beznadziejnie słabo chodzi na - porównując do starego PC’ta - dobrym laptopie. Czy to naturalne, czy może jakaś usterka urządzenia?
W modzie do GTA 4
witam. mam 2 tanie pady na usb do lapka. Szukam jakiś starszych gier przygodowych,platformowych i bijatyk na 2 pady. Co by to mogło być, do starszego kompa[asus a3h]. Grałem w jazz jackrabbit 2 i chodzi mi coś w tym stylu. I jakieś bijatyki(MOrtal kombat 4 da się grać tylko na jednym padzie).
Witam poszukuję jakiś fajnych gier mam jedno wymaganie zależy mi żeby był tam łuk uwielbiiam skradac się gdzies np. w krzakach i dupnac headshota z luku ;p moj sprzet Intel core 2 duo 2,13 2gb ram grafika nvidia 9500
P.S Ne piszcie takich gier jak Skyrim,Ghotic,TR 2013,crysis 3,turok,call of juarez