ARMA, Battlefield 3, Battlefield Bad Company 2, Snajper 1i 2, Saga Call of Duty, Crysis 1, 2 i 3, Tomb Raider (ten nowy), Bioshock Infinite … masa tego jest
ODP: Nie wiem czy to, ale na podobne, StuntGP
– Dodane 08.04.2013 (Pn) 15:30 –
Zmniejszysz Render distance i będzie ok
– Dodane 08.04.2013 (Pn) 15:34 –
HARM: No One Lives Forever?
witam mam pytanie czy na takim zestawie pojdie gta 4, bf3 ,far cry 3, assasin creed 3 ? Mam je do sprzedania dla kumpla i nie wie czy mu pojdzie
zestaw:
intel i3
ati radeon hd7770 1gb
4 gb ramu
Pójdzie mu bez problemu ale nie wiem czy na najwyzszych ustawieniach
Najprawdopodobniej pójdą na średnich
Pod koniec lat '90-tych miałem tzw. BrickBoy-a z kilkoma wersjami tetrisa, także takimi które tetrisem wcale nie były, gdyż część klocków miała po pięć kwadracików np:
[-][-][-]
[-] [-]
[-][-]
[-]
[-][-]
[-]
[-]
[-][-][-]
[-]
[-][-][-]
[-]
Dzięki tym klockom gra była znacznie trudniejsza i mniej się nudziła.
Próbuję od jakiegoś czasu znaleźć w necie taką wersję ale bez powodzenia. Spotkał się ktoś może?
hejka mam pytanie jakie gry pojda na tej karcie? Gigabyte Radeon HD7870 assasins creed III pojdzie ? i takie podobne fifa 13,far cry 3, bf3 itp. i czy ona jest bardzo wydajna prosze o pomoc dziekuje
mordor222 - zależy od reszty podzespołów, możesz mieć wybajerzoną grafikę, ale wąskim gardłem może się okazać procesor (nie napisałeś, jaki masz).
intel i5
ram 4 gb
Mordor222- ja na słabszym procku i na słabszej karcie śmigam na full w bf3, ac3 i fc 3 więc nie powinieneś mieć problemów
Szukam gier typu Grand Theft Auto na PS2.
– Dodane 21.04.2013 (N) 0:30 –
Poszukuje gier na pc (strzelanek), w których zróżnicowano obrażenia tak jak w FEAR 1. Chodzi mi o to, że w fearze strzelając po kolanach można było kogoś zwalić z nóg glokiem, lub ktoś upadał po strzale w nogi, lub upuszczał broń po strzale w ręke. Chodzi mi właśnie o gry z efektem “strzelania po kolanach”. Proszę o pomoc.
Cześć czy mógłby mi ktoś wskazac jakies zródło skąd mogłbym dostać grę Wehikuł czasu? Mam płytke ale instalacja nie moze sie dokonczyc i wyskakuje błąd .
jaki gry wejdą na ten komputer(podajcie dużo przykładów):
-Intel Pentium G2020 2.90GHZ
-Gigabyte ATI Radeon HD7770 1GB
-4GB RAM
Można by podać kilka-lub nawet kilkanaście tysięcy przykładów - sprecyzuj np gatunek
gry takie jak:
-Battlefield
-GTA
-symulator miasta(SimCity)
Mam problem poszukuje gry która wyszła na ps2 2003 do 2007 raczej nie później. Akcja się rozgrywa w londynie, są normalne znane samochody, czasy współczesne. Można było grać zarówno jako bandyta jak i jeden z ludzi oddziału specjalnego(nie jestem pewien być może swat). był rosyjski gangster imieniem yuri w trybie dowolnym z uzi oraz w aucie podobnym do vectry A. postaci po przejściu gry do wyboru było z 7-8 do jazdy dowolnej. Zależy mi na znalezieniu tego tytułu, szukałem na różnych spisach gier ale niestety ni widu ni świtu znaleść nie mogę. Pozdrawiam
Dzieki znalazlem po 30 sekundach po roku produkcji. Chodzilo o the getaway black monday 2004.