Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

ARMA, Battlefield 3, Battlefield Bad Company 2, Snajper 1i 2, Saga Call of Duty, Crysis 1, 2 i 3, Tomb Raider (ten nowy), Bioshock Infinite … masa tego jest :slight_smile:

ODP: Nie wiem czy to, ale na podobne, StuntGP

Dodane 08.04.2013 (Pn) 15:30

Zmniejszysz Render distance i będzie ok :wink:

Dodane 08.04.2013 (Pn) 15:34

HARM: No One Lives Forever?

witam mam pytanie czy na takim zestawie pojdie gta 4, bf3 ,far cry 3, assasin creed 3 ? Mam je do sprzedania dla kumpla i nie wie czy mu pojdzie

zestaw:

intel i3

ati radeon hd7770 1gb

4 gb ramu

Pójdzie mu bez problemu ale nie wiem czy na najwyzszych ustawieniach

Najprawdopodobniej pójdą na średnich :slight_smile:

Pod koniec lat '90-tych miałem tzw. BrickBoy-a z kilkoma wersjami tetrisa, także takimi które tetrisem wcale nie były, gdyż część klocków miała po pięć kwadracików np:

[-][-][-]

[-] [-]

[-][-]

[-]

[-][-]

[-]

[-]

[-][-][-]

[-]

[-][-][-]

[-]

Dzięki tym klockom gra była znacznie trudniejsza i mniej się nudziła.

Próbuję od jakiegoś czasu znaleźć w necie taką wersję ale bez powodzenia. Spotkał się ktoś może?

hejka mam pytanie jakie gry pojda na tej karcie? Gigabyte Radeon HD7870 assasins creed III pojdzie ? i takie podobne fifa 13,far cry 3, bf3 itp. i czy ona jest bardzo wydajna prosze o pomoc dziekuje :slight_smile:

mordor222 - zależy od reszty podzespołów, możesz mieć wybajerzoną grafikę, ale wąskim gardłem może się okazać procesor (nie napisałeś, jaki masz).

intel i5

ram 4 gb

Mordor222- ja na słabszym procku i na słabszej karcie śmigam na full w bf3, ac3 i fc 3 więc nie powinieneś mieć problemów :wink:

Szukam gier typu Grand Theft Auto na PS2.

Dodane 21.04.2013 (N) 0:30

Poszukuje gier na pc (strzelanek), w których zróżnicowano obrażenia tak jak w FEAR 1. Chodzi mi o to, że w fearze strzelając po kolanach można było kogoś zwalić z nóg glokiem, lub ktoś upadał po strzale w nogi, lub upuszczał broń po strzale w ręke. Chodzi mi właśnie o gry z efektem “strzelania po kolanach”. Proszę o pomoc.

Cześć czy mógłby mi ktoś wskazac jakies zródło skąd mogłbym dostać grę Wehikuł czasu? Mam płytke ale instalacja nie moze sie dokonczyc i wyskakuje błąd .

jaki gry wejdą na ten komputer(podajcie dużo przykładów):

-Intel Pentium G2020 2.90GHZ

-Gigabyte ATI Radeon HD7770 1GB

-4GB RAM

Można by podać kilka-lub nawet kilkanaście tysięcy przykładów - sprecyzuj np gatunek :slight_smile:

gry takie jak:

-Battlefield

-GTA

-symulator miasta(SimCity)

791681953.jpg

Mam problem :slight_smile: poszukuje gry która wyszła na ps2 2003 do 2007 raczej nie później. Akcja się rozgrywa w londynie, są normalne znane samochody, czasy współczesne. Można było grać zarówno jako bandyta jak i jeden z ludzi oddziału specjalnego(nie jestem pewien być może swat). był rosyjski gangster imieniem yuri w trybie dowolnym z uzi oraz w aucie podobnym do vectry A. postaci po przejściu gry do wyboru było z 7-8 do jazdy dowolnej. Zależy mi na znalezieniu tego tytułu, szukałem na różnych spisach gier ale niestety ni widu ni świtu znaleść nie mogę. Pozdrawiam

Lista gier, które rozgrywały się w Londynie. Może tak trafisz na swój tytuł :wink:

Dzieki znalazlem po 30 sekundach po roku produkcji. Chodzilo o the getaway black monday 2004.