Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Znacie jakaś dobrą grę pc - symulator bilarda? snokera? etc?

chodzi mi jakaś porządną z grafika na miarę możliwości dzisiejszych maszyn…

International Snooker 2012

Witam czy gra Counter Strike Global Offensive wejdzie na moim kompie ?

Mój sprzęt:

System:Windows 7 Home Premium 64 bit

Pamięć:8 [GB]

Procesor:AMD A4-3300 APU z Radeon HD Graphics (2.5GHz)

Karta Graficzna:Nvidia GeForce GT 520

Zasilacz:500W

Cześć!

Szukam nowych tytułów lub starszych (byle by dało się kupić) dla dziewięciolatka. Chodzi mi o to by młody sam potrafił umieć grać w takie gry, bez pomocy dorosłego. Gatunek bez znaczenia, sprawdzę wszystkie Wasze propozycje.

Pozdrawiam!

Gry z serii GTA bardzo dobrze wpływają na rozwój i wychowanie dziecka. :slight_smile:

A tak na serio to może coś z wyścigów? Need for Speed Hot Pursuit albo Most Wanted (chodzi o te nowsze) - typowo arcade’owe gry, nie ma żadnego tuningu części czy coś, więc w grę wchodzi tylko wybór samochodu, a z tym mały na pewno nie będzie miał problemów.

Rayman, The Sims, Worms, Trine 1 i 2, Spore :slight_smile:

Witam

Pójdzie mi gta IV na tych wymaganiach

Procesor:Amd Athlon II X2 3.20Ghz

ram:2gb

Karta graficzna:Geforce gt 9600(512mb)

Windows7

Na słabych detalach?

Z góry dzięki :wink:

Na niskich powinno być w miarę płynnie.

Aha dzięki :wink:

Siemka, czy gta 4 wejdzie mi na acer aspire v3-571

Karta graficzna : intel hd graphics 3000

ram 4gb

Procesor intel core i3 4rdzen 2,3 ghz

Wejść wejdzie, może zagrasz na low, ale płynności nie przewiduj

Czemu? Mam nieznacznie lepszą specyfikacje sprzętową, a na średnich mam średnio 15-25 FPS

Core 2 Duo > i3 (?)

Witam chciałbym spytac czy być moze ktos kojarzy gre o której sam wiem niewiele ale widzialem gdzies przelotnie. Gra jest cos jak slender , to sa gry indie czy cos takiego, jest to horror i akcja dzieje sie chyba tylko i wylacznie w mrocznym pociągu, jesli ktos kojarzy to prosze o tytuł

Więcej info - jaka grafika, styl 2D czy 3D, horror - typ FPS, RPG, Przygodówka … ??

Czy na karcie graficznej Geforce G102m pójdzie mi Anomaly 2 ?

jakie gry polecacie na mojego laptopa ?

PROCESOR: Intel® Celeron® CPU B820 @ 1.70GHz

RAM: 4.0 GB

SYSTEM: WINDOWS 8

KARTA GRAFICZNA: Intel® HD Graphics

Sprecyzuj gatunek bo polecić mogę pasjansa czy heroes 3 …

Witam

Poszukuję pewnej gry. Ostatni raz miałem z nią styczność prawie 10 lat temu, kiedy jeszcze niestety nie miałem zwyczaju zwracać uwagi na tytuły gier, szczególnie angielskie. To prosta gierka w której lata się wojskowym helikopterem i niszczy stada przeciwników. Po pewnym czasie “przesiadało się” do jakiegoś pojazu. Widok TPP. Dalsze tereny zasłonięte były czarną mgłą. Kierunek lotu był dowolny (poza wyżej-niżej), ograniczony jedynie górami (w przeciwieństwie do np. air strike 3D, gdzie kamera popylała do przodu a gracz miał tylko unikać pocisków przeciwników i odsyłać w ich stronę własne). Dodatkowo, o ile dobrze pamietam, można było zebrać osłonę w postaci niebieskich ostrosłupów latających wokół naszej maszyny. Tylko tyle z niej pamiętam. Wiem, że to było dawno i ciężko bedzie coś o tym znaleźć w internecie, ale może ktoś z Was również grał w tą grę i coś sobie przypomina.

Siemka

Ogólnie rzecz biorąc poszukuje gry w której zarzadzam wioską ale na taki dłuzszy okres czasu(jak w grach przegładarkowych ogame plemiona) i powoli ja rozwijam i zaczynam walczyc z innymi miastami i moge je przejmowac najlepiej jakby bya inline