Znacie jakaś dobrą grę pc - symulator bilarda? snokera? etc?
chodzi mi jakaś porządną z grafika na miarę możliwości dzisiejszych maszyn…
Znacie jakaś dobrą grę pc - symulator bilarda? snokera? etc?
chodzi mi jakaś porządną z grafika na miarę możliwości dzisiejszych maszyn…
International Snooker 2012
Witam czy gra Counter Strike Global Offensive wejdzie na moim kompie ?
Mój sprzęt:
System:Windows 7 Home Premium 64 bit
Pamięć:8 [GB]
Procesor:AMD A4-3300 APU z Radeon HD Graphics (2.5GHz)
Karta Graficzna:Nvidia GeForce GT 520
Zasilacz:500W
Cześć!
Szukam nowych tytułów lub starszych (byle by dało się kupić) dla dziewięciolatka. Chodzi mi o to by młody sam potrafił umieć grać w takie gry, bez pomocy dorosłego. Gatunek bez znaczenia, sprawdzę wszystkie Wasze propozycje.
Pozdrawiam!
Gry z serii GTA bardzo dobrze wpływają na rozwój i wychowanie dziecka.
A tak na serio to może coś z wyścigów? Need for Speed Hot Pursuit albo Most Wanted (chodzi o te nowsze) - typowo arcade’owe gry, nie ma żadnego tuningu części czy coś, więc w grę wchodzi tylko wybór samochodu, a z tym mały na pewno nie będzie miał problemów.
Rayman, The Sims, Worms, Trine 1 i 2, Spore
Witam
Pójdzie mi gta IV na tych wymaganiach
Procesor:Amd Athlon II X2 3.20Ghz
ram:2gb
Karta graficzna:Geforce gt 9600(512mb)
Windows7
Na słabych detalach?
Z góry dzięki
Na niskich powinno być w miarę płynnie.
Aha dzięki
Siemka, czy gta 4 wejdzie mi na acer aspire v3-571
Karta graficzna : intel hd graphics 3000
ram 4gb
Procesor intel core i3 4rdzen 2,3 ghz
Wejść wejdzie, może zagrasz na low, ale płynności nie przewiduj
Czemu? Mam nieznacznie lepszą specyfikacje sprzętową, a na średnich mam średnio 15-25 FPS
Core 2 Duo > i3 (?)
Witam chciałbym spytac czy być moze ktos kojarzy gre o której sam wiem niewiele ale widzialem gdzies przelotnie. Gra jest cos jak slender , to sa gry indie czy cos takiego, jest to horror i akcja dzieje sie chyba tylko i wylacznie w mrocznym pociągu, jesli ktos kojarzy to prosze o tytuł
Więcej info - jaka grafika, styl 2D czy 3D, horror - typ FPS, RPG, Przygodówka … ??
Czy na karcie graficznej Geforce G102m pójdzie mi Anomaly 2 ?
jakie gry polecacie na mojego laptopa ?
PROCESOR: Intel® Celeron® CPU B820 @ 1.70GHz
RAM: 4.0 GB
SYSTEM: WINDOWS 8
KARTA GRAFICZNA: Intel® HD Graphics
Sprecyzuj gatunek bo polecić mogę pasjansa czy heroes 3 …
Witam
Poszukuję pewnej gry. Ostatni raz miałem z nią styczność prawie 10 lat temu, kiedy jeszcze niestety nie miałem zwyczaju zwracać uwagi na tytuły gier, szczególnie angielskie. To prosta gierka w której lata się wojskowym helikopterem i niszczy stada przeciwników. Po pewnym czasie “przesiadało się” do jakiegoś pojazu. Widok TPP. Dalsze tereny zasłonięte były czarną mgłą. Kierunek lotu był dowolny (poza wyżej-niżej), ograniczony jedynie górami (w przeciwieństwie do np. air strike 3D, gdzie kamera popylała do przodu a gracz miał tylko unikać pocisków przeciwników i odsyłać w ich stronę własne). Dodatkowo, o ile dobrze pamietam, można było zebrać osłonę w postaci niebieskich ostrosłupów latających wokół naszej maszyny. Tylko tyle z niej pamiętam. Wiem, że to było dawno i ciężko bedzie coś o tym znaleźć w internecie, ale może ktoś z Was również grał w tą grę i coś sobie przypomina.
Siemka
Ogólnie rzecz biorąc poszukuje gry w której zarzadzam wioską ale na taki dłuzszy okres czasu(jak w grach przegładarkowych ogame plemiona) i powoli ja rozwijam i zaczynam walczyc z innymi miastami i moge je przejmowac najlepiej jakby bya inline