Cześć ponawiam prosbe o podanie tytułu gry zombie z craftingiem. Jedyną taką grą jaką znam jest dead island moglibysci e odac mi jakis nastepny tytul?
Minecraft.
Witam, mam problem, gdyż chcę kupić GTA IV, lecz nie wiem czy pójdzie na moim laptopie, nie chcę mieć 60zł w plecy, a więc mój laptop to Asus X54C, Procesor 2.2ghz, Karta graficzna Intel HD Graphics Family 1.7 gb oraz 3 gb ram, czy to wystarczy na GTA IV?
Wczesniej napisalem ze minecrafta nie chce, taki uchybienie w tym poscie
Dużej wydajności na tym sprzęcie chłopcze, niestety nie osiągniesz
Procek zakatujesz na GTA IV
Poszukuje jakiejś fajnej gry, coś typu CS 1.6, DOOM 2 albo Ace Of Spades. Byle w grze nie było mocnej przemocy (np. pełno krwi, przekleństwa czy tam erotyka).
Urban Terror ruszy na tym co masz w opisie.
Może Unreal 2004
Pogram w Serious Sama 3 na tym sprzęcie?
Intel Pentium D 3GHz (2 CPUs)
3GB RAM
ASUS HD 5450 1GB
Windows 8 32-bity
Dobra Panowie/Panie musicie mi pomóc. Lata temu grałem w śmieszną grę, ale za nic nie pamiętam jej nazwy.
Była to chyba gra w stylu tycoon/theme, ale widzieliśmy tam wnętrza pomieszczeń jak z jakiejś gry przygodowej i mogliśmy je wyposażać w różne rzeczy.
Ogólnie cała gra opierała się chyba o zarządzanie firmą wysyłkową? Chyba tak to było.
Na początku wszystko było takie podniszczone i my doprowadzaliśmy fabrykę i inne lokacje do stanu użytkowalnego i zarabialiśmy kasę.
Nie umiem powiedzieć nic więcej. Na pewno była to gra na PC bo w nią grałem na PC. No i na pewno ma sporo lat.
Myślę, że ktoś mi pomoże Mam taką nadzieję.
Edit: Już mam. Gra to Gadget Tycoon. Może komuś się przyda.
poszukuję gier na:
-Intel Core i5 3350p
-8GB RAM
-Asus GTX660Ti 2GB
lubię:sandboxy,akcji,rpg(coś podobnego do fallout 3)i symulację
Far Cry 3 mogę polecić z gatunku sanbox’ów.
Fallout New Vegas
TES: Skyrim
Bioshock Infinite
Crysis 3
Ogółem wszystkie gierki ostatnich miesięcy.
Kilkanaście lat temu namiętnie grałem na podróbce Atari 2600 w ciekawą grę: w czasie skoków po tratwach budował się domek, do którego należało na koniec wejść. “Przeszkadzajkami” w grze były latające ptaki, pływające małże i biegający po brzegu dzik lub niedźwiedź. Teraz chciałbym do niej wrócić na emulatorze.
Zrzut: http://imageshack.us/photo/my-images/193/grajr.jpg.
Za klasykiem zapytam: pomożecie? 8)
Intel Pentium D 3GHz (2 CPUs)
3GB RAM
ASUS HD 6670 1GB
Windows 8 32-bity
Poleci Sleeping Dogs chociaz na minimalnych?
Na WSZYSTKICH ustawieniach LOW oraz przy dobrze dobranej rozdziałce ci pójdzie
Panowie, słuchajcie - w Most Wanteda z 2012 roku gram spokojnie na średnich ustawieniach i bodajże rozdziałce 1280x1024 (najwyższa możliwa dla mnie), a Hot Pursuit z 2010 roku zacina mi na rozdziałce 1024x768 i najmniejszych możliwych wymaganiach. Lepsza optymalizacja czy coś? Tutaj wymagania obu gier:
Minimalne wymagania sprzętowe NFS: Most Wanted:
System operacyjny: Windows Vista (Service Pack 1) 32-bit
DirectX: DirectX 10
Procesor: 2 GHz Dual Core (Core 2 Duo 2,4 GHz lub Althon X2 2,7 GHz)
Pamięć operacyjna: 2 GB
HDD: 20GB
Karta graficzna (AMD): kompatybilna z DirectX 10.1, 512 MB RAM (ATI Radeon serii 3000, 4000, 5000 lub 6000, z wydajnością równą lub wyższą od ATI Radeon 3870
Karta graficzna (NVIDIA): kompatybilna z DirectX 10.0, 512 MB RAM (NVIDIA GeForce serii 8, 9, 200, 300, 400 or 500, z wydajnością równą lub wyższą od NVIDIA GeForce 8800 GT
Karta dźwiękowa: kompatybilna z DirectX
Minimalne wymagania sprzętowe Hot Pursuit:
CPU: Intel Core? 2 Duo 1.8 GHZ lub AMD Athlon X2 64 2.4GHZ
RAM: 1.5 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista - Windows 7
GRAFIKA: 256 MB DirectX? 9.0 kompatybilny z Shader Model 3.0 albo wyższy
DŹWIĘK: kompatybilna z DirectX 9.0
HDD: 8 GB
Specyfikacje mojego kompa macie post wyżej