Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

W przeglądarce czy na kompie ?

na kompie

Age of Empires - cała seriia, Empire Earth - cała seria, Cywilizacja - cała seria ^^

nie o to mi chodzi. znam te gry, we wszystkie juz gralem. bardziej mi chodzi o bardziej rozwiniete gry ,czyli jak w tamtych grach jest tylko 1 lvl budynku i mozna tylko ulepszac jednostki to ja chcialbym zeby bylo kilka lvl budynku i kazdy daje jakis bonus. Albo lepiej jakby to byla gra ekonomiczna osadzona w sredniowieczu lub wczesniej gdzie zajmuje sie tylko jedna wioską cos jak ( nie tak jak w empire eart i cywilizacji calym krajem grasz, settlers i anno tez odpadaja)

To weź się za Twierdzę (Stronghold)

grałem w twierdze ale chyba wezme sie za caesare IV

strzelanki, pilka nozna (PES,FIFA, Manager), GTA, samochodowe wyscigi NFS,WOW, Gothic, Heroes itd co znacie i pojdzie polecajcie posprawdzam jak fajne to bede gral :slight_smile:

witam mam pytanie czy PES 2012 pojdzie na takiego kompa?

Procek: P4 2,4 ghz

ram: 1,2 gb

grafa: 96 mb nie pamietam nazwy ale to chyba intel graphics controller 8656g

Witam, mój komputer nie jest najwyżej klasy bo Intel Core Duo 2x 2,3 GHz, 1gb ramu i Nvidia Geforce 8600 GT. Więc dayz chodzi mi poza miastami na jakiś 20 fps i miastach na jakis 5 fps. Moje pytanie do was czy mogę odpalić dayz jakoś przez gameboostera bo w innych grach naprawde mi pomaga i zwiększa liczbe fps i w ogóle wydajność. Myślę że to by pomogło jakoś mojemu Dayz. Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam.

Witam

Poszukuję dobrych tytułów gier na słabego PC’ta. Oto lista mojego sprzętu:

Karta graficzna: ATI Radeon 9200 SE 128mb

Procesor: Intel Pentium 4 Processor (AIDA), a z właściwości Celeron 2.8 GHz

RAM: 1gb

A jakie kategorie gier Cię kręcą? Może Jakiś Gothic z RPG.

Ogólnie to lubie wszystkie gatunki ale nie kręcą mnie wyścigówki. Gothica możemy sobie odpuścić bo tu nie ma co gadać grałem i polecam z czystym sercem. Szczególnie interesowałyby mnie jakieś strzelanki i RPG, strategią też nie pogardze :slight_smile:

Witam mam pytanie czy na taki laptop pójdą jakieś fajne gry ?

System operacyjny:Windows 8

CPU: AMD Dual-Core A6-4400M APU

VRAM:AMD HD 7670M gDDR3 1GB

Pamięć RAM: 6GB

HDD:500GB

Pójdzie masa fajnych

A jak sprawdziły by się te gry: Arcania Gothic (Średnie bądź średnie z niskimi) ; Skyrim (średnie bądź średnie z niskimi) ; Risen 2 (to samo co wcześniej) takie kilka przykładów

@Fabiosek 1, dałyby radę. Polecę Ci stronę http://www.systemrequirementslab.com/cyri . Tam możesz PORÓWNAĆ swój sprzęt z jakąkolwiek grą. Nie kieruj się zawsze tym że czasem na obrazku jest poniżej poziomu minimalnego i napisane jest że gra nie pójdzie bo na minimalnych dałbyś radę :slight_smile:

Pozdrawiam :smiley:

Cześć, poszukuje gry z bardzo rozwinietym craftingiem rodem z Minecraft(tworzenie broni jedzenia). Fajnie by była to gra 3d, nie musi byc mmo (ale lepiej by była, bo juz sie oduczyłem grac singleplayer) i jakby to był jakiaś gra w tematyce survival to bedzie dobrze.

Witam. Szukam gry, w której zarządzamy miastem/państwem, polityką, gospodarką, wojskiem i ogólnie wszystko mamy pod kontrolą. Najbardziej interesuje mnie aspekt gospodarczy. Najlepiej, żeby była to gra w czasie rzeczywistym. Obojętnie z jakich epok. Coś mniej więcej jak SimCity. I oczywiście po polsku.

Cywilizacja - cała seria z 5 częścią włącznie, Seria Anno, Europa Uniwersalis, Twierdza, Medieval, Shogun, Age of Empires, Empire Earth, Rome: Total War, Empire: Total War, The Settlers, Kozacy, Spellforce, Supreme Commander, Grand Ages: Rome, Rise of Nations, Majesty …

Mogę tak wymieniać cały dzień :wink:

poszukuję gier na:

-AMD Phenom II X4 945 Quad Core

-4GB RAM

-Gigabyte Radeon HD7770 OC

lubię:sandboxy,akcji,rpg(coś podobnego do fallout 3)i symulację