Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Witam. Mam pytanie czy na takim komputerze pójdzie mi Saint Row 4

Procesor: AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 4800+ 2.50GHz

Ram: 2GB

Karta graficzna: Ati Radeon HD 5450

System: Win7 32bit

Proszę o pomoc ;D

Może tak “proszę”? Kilka postów wyżej masz poradę w sprawie tej gry.

Gierka powinna pójść ja mam i działa :wink:

AMD Anthlon x2 Dual Core Processor BE 2300 1.91 gHZ

2 GB RAM

Nvidia Ge Force 8600 GT

Windows 7 64 bit (64 i działa ;D )

Siemka. Poszukuję jakichś fajnych gierek żeby można było pograć z kumplem na LAN. Gramy we wszystko więc mogą być różne rodzaje gier :stuck_out_tongue: Ograniczeniem niestety jest mój laptop :confused: Jego parametry :

Procesor : Intel Pentium Dual CPU T2330, 2x 1.60 GHz

Ram : 2GB

Grafika (i tu właśnie leży problem, zintegrowana, nie nadaje sie do gier :confused: ) : Mobile Intel 965 Express Chipset Family

System : Windows 7

Z racji tego że mam słaby sprzęt poszukuję raczej starych gierek, chyba że znacie jakieś nowe które ruszą :pppp

lukasz3120

polecam trackmanie wszystkie części i jeszcze swat 4

Mad Tracks, SWAT 4, NFS Most Wanted, Twierdza 2, Polanie 2

Max Payne, True Crime, Hitman

Yo szukam pierwszą wersje gry Dead Rising i jakie ona ma wymagania w googlach nie ma :o jak jest 2 to chyba powinła być 1 :wink:

do vbbking “Saint Row”

Pierwsza część nie wyszła na PC - a jeśli chcesz mieć “wymagania” to musisz się zaopatrzyć w X-360.

Witam . Poszukuję samochodówki(symulator/wyścigowa-rajdowa lub z tematyką tj.Mafia) jakieś dobrej ,tak żeby był tryb free ride - opcjonalne - ,dało się pograć na kierownicy ,może być to stara produkcja - na najnowszych mi nie zależy bo i tak mój sprzęt tego nie udźwignie . Na wstępie odpadają takie jak : Euro Truck Simulator 2 ,Motorm4x ,Xpand Rally Xtreme ,Mafia (I, II) ,Driver Parallel Lines ,Driv3r ,GTA ,Crash Time (i wszystkie nisko budżetówki) ,GTLegends,seria Test Drive i NFS ,resztę podam wraz z potoczeniem się odpowiedzi . PS . Pytanie do ludzi z 3miasta i okolic ,wiecie gdzie i czy jeszcze można nabyć tytuł tj : STCC ?

Z podobnych do Mafii to może być True Crime i Total Overdose, zaś samochody to Crashday.

Total Overdose - grałem .

A w jakie gry nie grałeś?

Jakbym zaczął rozpisywać to by życia nie starczyło . STCC - jak wygląda sprawa z tym ?

PS.Pytajcie lepiej w jakie grałem a nie nie grałem :wink: .

Czy Battlefield 3 pójdzie na moim laptopie?

Mój laptop: Samsung NP550P5C-S03PL:

Intel Core i5 3210M 2.5 GHz

GeForce 630 M 1GB

4 GB RAM

Tak, będzie działać.

Poszukuję gry, która była kiedyś polecana na dobrychprogramach w “na weekend”.

Gra polegała głównie na układaniu 3 “diamentów” w rządku ale oprócz tego były też etapy polegające np. na wyszukiwaniu ukrytych motyli lub operowaniu myszką tak aby odbijać latające po planszy elementy. Niestety nie pamiętam zbyt wielu szczegółów.

Witam, mam pytanie, czy różne nowości które teraz wychodzą ruszą na tym sprzęcie z grafiką med/high ?

Procek: amd a10 6800k

Grafa: radeon brand hd8670d

ram: kingston 8gb hyperx 1866

zasilacz: neotec maximus m11 500w

płyta główna : gigabyte ga-970a

dysk : seagate st1000 dm003 1tb 64mb

Poczytaj sobie http://pclab.pl/art53197.html

Yo. Szukam gier które będą działać na moim komputerze

Dane:

Procesor: Pentium® D 2 x 2.8 GHz

Ramy : 1 gb

grafika: Intel® 82945G Express Family 224 mb