Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

fajne ;d strategie strzelanki symulatory

Gdy byłem mały mój tata przyniósł konsolę na konsole była gra . Zaczynaliśmy takim chłopakiem w takim domu i po domu latała jeszcze jedna osoba , potem gdy przeszliśmy misje to wychodziliśmy na taki ogród , potem przylatywali kosmici itd

W gre grałem w 2006 roku :confused: Z domu wychodziliśmy jak pękała ściana bodajze 2 postać w domu ją zniszczyła

draxan97 Jaka to konsola była?

Dodane 14.09.2013 (So) 17:13

C3NT3R Twierdza Krzyżowiec, Call of duty 1, Medal of honor AA + dodatki, Return to Castle Wolfenstein, Tom Clancy’s Rainbow Six Rogue Spear: Black Thorn. To na początek, mam nadzieję, że będą działać na integrze. Pamiętaj żeby nie piracić :wink: kupuj oryginały!

Nie pamiętam właśnie :frowning: 5 albo 6 generacja . Grafika w stylu dreamcast lub n64

Karta graficzna: ATI Mobility Radeon HD 5470

Procesor: AMD Athlon II P320 Dual-Core Processor x2

Ram: 2 GB

Coś ala Simsy , CS.

SZUKAM ! ;(

Gra. Zapewne była na płytce z cyber mychy :wink:

Widok 2d. Były platformy… a między nimi drabinki.

No i zasuwał nasz bohater :wink: Miał łopatę/kilof(?) , kopał dziurę… moby w nią wpadały… a potem dziura znikała.

Chyba się wygrywało rundkę gdy wszystkie “zakopaliśmy”. A no i nie można było dać się dotknąć :wink:

Wiem że to głupota. Ale liczę że a nuż ktoś z Was będzie wiedział ;p

PS. @lordjahu Właśnie. Zapomniałem dodać… była to wersja demo -,- ;(

A gra była raczej utrzymana w hm… ponurej/poważnej/nieprzyjaznej dla bohatera stylistyce. W sensie że nie było kolorowo ;p

Tia… kiedyś miałem płytę. Piwo temu kto powie co się z nią stało ;/ ![-o<

poszukaj tutaj -> http://lowcygier.pl/pelne-wersje-cybermycha/

Witam,

Poszukuję gry która parę miesięcy temu była na dobreprogramy. Chodziło w niej o układanie różnych kulek, kwadratów itp. w rzędzie. Otrzymywało się za to czasami rożne pomoce. Gra była dodana w piątek, jako rozrywka na weekend. Czy ktoś może pamięta co to za tytuł? W obecnym zasobie na stronie nie znalazłem jej albo screen nie oddawał jej wyglądu.

Pozdrawiam

Witam : ) zna ktoś gre która nazwa jej jest długa?

mordor222 , skorzystaj z przycisku zmien.gif

W przeciwnym razie, trafi on do kosza.

Czy Mafia II pójdzie na

Intel Core 2 Duo 1,40 Ghz(dwurdzeniowy)

1 GB Ram

Ge Force 6500 256 MB

Dysk 80 GB?

Monitor mój jest mały, także jeśl bym grał to w rozdzielczości 800/600 lub 1024/768.

Czy pójdzie choć na minimalnych?

No ciekawe ,C2D i 1,4Mhz ? A może raczej 1.4Ghz ?

Teoretycznie prędkość procka jest na tyle wolna ,że nie kwalifikuje się ona do grania ,więc marne szanse ,że pójdzie . Przy mojej konfiguracji (patrz podpis) przy minimalnych i rozdziałce natywnej (1280x800) szło z lekkimi zacięciami .Poza tym masz za mało RAM ,Mafia II wymaga ze 2ch GB chyba .Zapomniałeś jeszcze dodać systemu do tego .

Witam czy battlefield 3 pójdzie mi chociaż na najmniejszej grafice i rozdzielczości?

Moje specyfikacje laptopa:

System: Windows 7 Home Premium x64

Prosesor: Intel® Pentium® CPU P6100 @ 2.00GHz

RAM: 4GB

Wątpię .

mordix Procesor i Mobo są od brata, jemu wszystko szło :stuck_out_tongue:

Tylko że on miał 2 GB i kartę 512 :stuck_out_tongue:

Witam czy Call of Duty Black Ops pójdzie mi chociaż na najmniejszej grafice i rozdzielczości?

Moje specyfikacje laptopa:

System: Windows 7 Home Premium x64

Prosesor: Intel® Pentium® CPU P6100 @ 2.00GHz

RAM: 4GB

A ciężko wejść na stronę która porównuje Twój sprzęt z wymogami ? Fakt ,że diagnoza odbiega trochę od 'rzeczywistości ’ .

Przykład strony :

http://www.systemrequirementslab.com/cyri

.

Poszukuję gier, które mi pójdą.

Mam laptopa, więc trochę trudniej mi porównywać, bo nie mam punktu odniesienia.

Mam lepszą wersję laptopa Asus X54HR, czyli i3 2350, grafika 1GB 7470 oraz 4GB ram.

Poszukuję gier turowych/strategie, grałem np w StarCraft.

Także symulatory czy gry cRPG jak FLT faster the light czy Gothic.

Jeżeli znacie jakieś produkcje tego typu to proszę, napiszcie.

Z góry dzięki, pozdrawiam,

-SnakE-

Skąd można pobrać demo pes2014 na PC?

a wyszło już?