Ale premiery komputerowej wersji dema chyba jeszcze nie było.
Witam poszukuję gry sandbox w realiach gangsterskich. Tak żeby się przed Gta v nie nudzić . Tytuły, w które już grałem:
Gta(1,2,3,vc,sa,vcs,4,eflc
Saints Row (2,3)
Ojciec Chrzestny (1,2)
Mafia(1,2)
Just Cause 2
Sleeping Dogs
True Crime NY
Driver Parallel Lines
Driv3r
Driver II
Driver
Max Payne I / II / III
L.A. Noire
APB Reloaded .
w to też grałem( poza driverem, ale nie ma po co wracać
A nie wiesz czy L.A.Noire ma spolszczenie już?
Nie ,nie ma i nie będzie spolszczenia .
Pewna ekipa podjęła się spolszczenia tej gry. Do poczytania http://www.bartledooinpolish.com/forum/ … topic=23.0
tak wiem:d . Śledziłem temat kilka miesięcy temu ale w końcu zrezygnowałem w ogóle z L.A.Noire
Poszukuję gry, była to gra ekonomiczna chyba, jak anno tylko, że miało się statek i go się ulepszało, nowe działa żagle, załoga itp. Coś z piratami pamiętam.
Było to przed rokiem 2005-06 chyba, jak koś kojarzy to proszę o info
Czy to nie Carribean Tales?
Poszukuje jakiejś gierki na androida lub/i ios z kategorii moba. Najlepiej żeby gierka nie potrzebowała łacznosci z netem. Wiem ze to troche dziwne ale mam słabego neta i strasznie tnie na Mobach z netem
Witam chce zaciągnąć porady czy pogram na takim laptopie w gre FIFA 14. Wiem że może troche to dziecinne ale nie chce się zdziwić gdy zakupie gre a ona nie będzie działać.
Dane laptopa:
Intel Core i5-3210M @2,50 GHz, Turbo 3,50 GHz
8 GB RAM
ATI RADEON 7670M 2GB
Windows 8 64 bit
Stronka z wymaganiami gry FIFA 14
Twój komputer minimalne wymagania gry spełnia. Jednak radzę przetestować wersję demo.
Dokładnie, na originie możesz spokojnie w 30 min ściągnać i zobaczyć. Ja własnie kupiłem 14 i jest super:D
Szukam jakiś fajnych gier typu Strzelanki albo Platformówki i by były dla systemu Linux. Dzięki.
Strzelanki - Urban Terror, Cube 2, AssaultCube, Warsow, RedEclipse, Team Fortress 2 (widzę w opisie [chyba] gorsżą kartę od mojej, więc może być problem).
W platformówki nie gram
Zobacz na platformach Desura i Steam a coś znajdziesz.
Siema
Potrzebuje jakichś ciekawych gier których instalki albo paczki zajmują x>100mb v x=100mb.
Czy te gry będą działać na moim laptopie?
Far Cry 2 Core 2 Duo 2.4 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB (GeForce 8800 lub lepsza)
World of Tanks Core 2 Duo 3 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 512 MB RAM (GeForce 9800 lub lepsza)
War Thunder Core 2 Duo 2.4GHz, 2GB RAM, Karta graficzna: NVIDIA GeForce serii 8XXX i powyżej; AMD Radeon 3XXX seria i wyżej
Laptop Asus X54HR
Core i3 2350m 2.30Ghz - 2 rdzenie, 4 wątki
4GB RAM
Karta graficzna Radeon 7470m http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-7470M.67752.0.html
System Windows 7 Ultimate 64 Bit
Bedą
Polecam stronę CanIrunit
Łatwo można sprawdzić czy gra pójdzie, a jakie nie to co nam nie wystarcza:D