Brak przeszkód. Nawet internet 2 mb/s da radę.
4GB spokojnie dadzą radę aczkolwiek więcej ramu to tutaj większa płynność.
Brak przeszkód. Nawet internet 2 mb/s da radę.
4GB spokojnie dadzą radę aczkolwiek więcej ramu to tutaj większa płynność.
A na zintegrowanej karcie graficznej odpalą ?
Zależy na jakiej. Mi np skyrim na Intel 4000 chodził na średnich oraz 1600x900 przyzwoicie
Hej jakie gry polecacie na tego PC
Amd Athlon XP 2500 oc do 2.0ghz
Ram 2gb
Geforce 6200 128mb
Witam mam pytanie czy gra Thief będzie ciąć przy ustawionej maksymalnej rodzielczości 1440x900 lecz przy teksturach detalach itp. jak najmniejszych?
dodatkowo moge odpalić gameboostera.
Wymagania minimalne
Procesor: wydajny dwurdzeniowy lub czterordzeniowy
Pamięć operacyjna: 4 GB
Karta grafiki: GeForce GTS 250 lub Radeon 4800 (seria) z obsługą DirectX 10
Dysk twardy: 20 GB
System operacyjny: Windows Vista
Rekomendowane
Procesor: Core i7 lub FX-8000 (seria)
Pamięć operacyjna: 4+ GB RAM
Karta grafiki: GeForce GTX 660 lub Radeon HD/Radeon R9 (serie) z obsługą DirectX 11
Dysk twardy: 20 GB
System operacyjny: Windows 7 lub 8
Moje parametry
Procesor: AMD Athlon II X4 635 Processor (4 CPUs), ~2.9GHz
Pamięć operacyjna: 4 GB RAM
Karta grafiki: NVIDIA GeForce GTS 250 (z tego co czytałem to ta karta nie obsługuje dx 11 ale w dxdiagu jest napsiane ze mam wersje directa 11)
System operacyjny: Windows 7
Witam
Poszukuje gry jakieś strzelanki FPP ale darmowej i z opcją singleplayer. Mam laptop Procesor 1,7 Intel i 1 GB Ramu czyli jakiejś starszej gry szukam. MAm obecnie Wolfesteina Enemy Territory ale tam można grać tylko przez internet. Piodajcie jakieś tytuły
Darmowe strzelanki to w większości przypadków multiplayery Darmowych kampanii dla jednego gracza ciężko szukac - może poszperaj w sieci - często są darmowe tygodnie by np pobrać Soldier of Fortune za darmo.
Zainteresował mnie tytuł “Hearthstone: Heroes of Warcraft”, a że nigdy nie grałem w podobnego typu gry - chciałbym pograć z komputerem. Polećcie mi jakiś tytuł dla “dla początkującego”.
Przepraszam jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o komputery i niewiem zabardzo jakie gry poszłby na mojim starym sprzęcie mój sprzęt to procesor intel celeron 2.20 ghz jedno rdzeniowy ram 2 x 512mb i karta graficzna ati radeon 9600 pro 256 mb więc jakie gry polecacie?
Skoro Cię zainteresował ten tytuł to może zacznij od niego - nie jest to aż takie trudne jak się obczai co i jak
Pójdzie mi gta 4
Intel GMA 4500 HD 1GB
ram 2gb
procesor dwa rdzenie po 2,4ghz
Szukam gry, która będę mógł przechodzić w trybie współpracy (najlepiej LAN). Tylko nie piszcie mi, że Saints Row, bo to już znam.
Czy TES:4 Oblivion będzie działał na takim komputerze i jeśli będzie działał to na jakich detalach mniej więcej?
Intel DualCore E2140 1.60Ghz
2Gb RAM DDR2
GeForce 7300LE 128MB
Bo boję się, że mi nie wejdzie…
EDIT Będę grać w rodzielczości max 800x600(monitor 15’)
przelookaj takie tytuły jak Borderlands lub Borderlands 2.
Jeżeli w ogóle odpali to na nisko-średnich
chyba CoD:WaW i Operation Flashpoint: Dragon Rising
Witam. Jesteście w stanie polecić mi jakieś fajne strategiczne gierki, gdzie budowałbym swoje imperium itp. Coś w stylu Tzar, The Settlers, Faraon?
Sim City, Cywilizacja 5
seria Cezar, The Settlers, Tropico
http://3.bp.blogspot.com/-AA5L35ZQKaw/UyM0IpqoZhI/AAAAAAAAAFU/YihZnwlAdHE/s1600/p.jpg
Czy mój laptopic uniesie Thiefa na najwyższych ustawieniach bez problemów? I czy kupić teraz XONE, czy kupić Thiefa na X360. Jest duża różnica graficzna?
na Intel HD Graphic 4000 żadna gra z ostatnich lat nie pójdzie ci na full detalach, a według wymagań zaczynam wątpić czy na tej grafice w ogóle ci ta gra ruszy