Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Heja,

potrzebuję gier na lapka o takich specyfikacjach :

Win 7 64x 

Intel Pentium CPU 967 1,3 GHz (2CPUs)

4 GB RAM

Intel HD Graphics

Na sprzęcie testowałem GTA: SA, Total Overdose oraz CoD : Modern Warfare i działa :slight_smile:

Poszukuję gierek tego typu - fps/fpp, strategie czy tpp. Oczywiście tytuły które powinny uciągnąć na tym nie-growym lapie.

Witam, poszukuję jakiejś strzelanki FPP. KNie interesują mnie jakieś taktyczne typu Call of Duty, lecz takie typowe, za przeproszeniem, rozpierduchy :smiley: Po prostu, jedyne co robię to rozwalanie setek przeciwników :wink: Fabuła nie ważna, grafika również niekoniecznie, z góry dzięki za odpowiedź.

Doom 3.

Panikiller 1 + dodatek Battle Out of Hell.

Seriosu Sam 1,2.

Obowiązkowe pozycje wśród bezmyślnych strzelanek.

Hard Reset

Pytanie może głupie ,ale wole się uprzedzić.

Czy pujdzie mi bez problemy na tym sprzecie The Sims 3?

Intel Pentium 2.2 GHz (2 rdzenie)

4 GB ramu

ATI RADEON HD 4330 GRAPHICS

Rewelacyjnej płynności przy tej karcie graficznej nie będzie.

Tzn?

Będą ściny ,czy co?

Z tego co wiem podobny laptop z podobnymi parametrami super sobie radzi z The Sims 3.

Gra będzie “chrupać” momentami lub non stop :wink: Ale jakbyś spróbował na najniższych detalach, itp. To może może, ale wielkich nadziei sobie nie rób. Najlepiej będzie jak zagrasz w wersję demo (o ile takowa istnieje) i sam się przekonasz :smiley:

Witam. Mam pytanie do wielu z Was:

Widzicie różnice pomiędzy The Sims 3 a Battlefield 3?

Gdy pytałem się Was o wypowiedzi na temat tych gier czy moj rzęch to pociągnie to wypowiedzi były podobne…

Ja widzę wielką różnice… Na moim “rzęchu” grałem choćby w Team Fortress 2 bez żadnych ścinek z naprawde bardzo dobrą płynnością…

Dlatego pytanie najważniejsze:

Czy z takimi parametrami:

Intel Pentium Core 2.2 GHz (2 rdzenie)

ATI RADEON HD 4330 GRAPHICS

4 GB RAMU

Windows 7 (64 bit)

Wydajność rzęcha w systemie Windows 7 4,2

Dam rade spokojnie grać w The Sims 3?

Dostałeś odpowiedź na pytanie. Przestań pytać ciągle o to samo, chyba że robisz to specjalnie.

Nie ,nie robie… Ale nie chce mi się wieżyć temu co piszecie bo poszperałem po necie i znalazłem sobie między innymi testy mojej karty graficznej między innymi właśnie do The Sims 3 i wyszła powiem wam powiem o wiele lepiej niż piszecie.

Dlatego pytam się…

Producent ATI Mobility Radeon HD 4300 Rodzina Mobility Radeon HD 4330 80 @ 450MHz 64 bit @ 600MHz Nazwa robocza M92-SE Architecture Terascale 1 Potoki 80 - ZJC Zegar rdzenia * 450 MHz Zegar jednostek cieniujących * 450 MHz Zegar pamięci * 600 MHz Magistrala 64 bit Typ pamięci GDDR3, DDR2, DDR3 Maks. pamięci 512 MB Pamięć współdzielona nie DirectX DirectX 10.1, Shader 4.1 Tranzystory 242 mln Technologia 55 nm Technologie OpenGL 2.0, PCI-E 2.0 x16, Powerplay, DisplayPort, HDMI, 1x Dual-Link/Single-Link DVI, 1x Single-Link DVI Data premiery 09.01.2009 Witryna producenta

Nie wierzysz, to sam sprawdź.

http://www.instalki.pl/gry/download/symulatory/The_Sims_3.html

Nie ,nie będe ściągał niewiadomo jakiej wersji demo tej gry.

Chciałbym dodac iż również znalazłem testy karty graficznej dla The Sims 3.

Najwyższych ustawień graficznych nie pociągnie.

Średnie w testach wychodzą okolo 45fps… u mnie nie będzie tak samo ale kolo tego

A w najmniejszych wychodzi okolo 145 fps…

Nie wierze na 100% tym testom ale wzoruje sie na nich.

Widze że nie można dostać tu prawdziwej ,pożądnej wypowiedzi.

kolego nie z tym procesorem gra będzie się dobrze przycinać

Jak tam panowie wymagania nowego Wolfenstaina?

https://www.google.pl/search?q=Wolfenstain&oq=Wolfenstain&aqs=chrome…69i57&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8#q=wolfenstein+the+new+order+wymagania+sprz%C4%99towe

Witam ponownie, chciałem pograć sobie w The Suffering , ściągnąłem grę (freeware) i podczas uruchomienia pojawia się problem z połączeniem internetowym, że nie może się  czymś tam połączyć i gra nie ruszy. Czytałem na innych forach, że twórca gry Midway udostępnił tę grę za darmo, ale w zamian dodali reklamy. Z czasem jednak producent zbankrutował i podobno nie można się połączyć z serwerem z tymi reklamami, bo został wyłączony.  I teraz pytanie, gdzie mogę pobrać wersję gry bez tych reklam? Albo jest może jakiś crack (o ile to legalne)?

Cracki są nielegalne chłopcze.

Podaj pełną informację - co pisze.

Mógłbyś nie mówić do mnie “chłopcze”?

Nie “co pisze” tylko “co jest napisane”.

Wyskakuje mi takie okienko: http://zapodaj.net/d2d6a1cb1631f.png.html

Czy możesz podać źródło z którego ściągnąłeś tę grę “freeware” ?