Witam, poszukuję jakiejś strzelanki FPP. KNie interesują mnie jakieś taktyczne typu Call of Duty, lecz takie typowe, za przeproszeniem, rozpierduchy Po prostu, jedyne co robię to rozwalanie setek przeciwników Fabuła nie ważna, grafika również niekoniecznie, z góry dzięki za odpowiedź.
Gra będzie “chrupać” momentami lub non stop Ale jakbyś spróbował na najniższych detalach, itp. To może może, ale wielkich nadziei sobie nie rób. Najlepiej będzie jak zagrasz w wersję demo (o ile takowa istnieje) i sam się przekonasz
Nie ,nie robie… Ale nie chce mi się wieżyć temu co piszecie bo poszperałem po necie i znalazłem sobie między innymi testy mojej karty graficznej między innymi właśnie do The Sims 3 i wyszła powiem wam powiem o wiele lepiej niż piszecie.
Dlatego pytam się…
Producent ATI Mobility Radeon HD 4300 Rodzina Mobility Radeon HD 4330 80 @ 450MHz 64 bit @ 600MHz Nazwa robocza M92-SE Architecture Terascale 1 Potoki 80 - ZJC Zegar rdzenia * 450 MHz Zegar jednostek cieniujących * 450 MHz Zegar pamięci * 600 MHz Magistrala 64 bit Typ pamięci GDDR3, DDR2, DDR3 Maks. pamięci 512 MB Pamięć współdzielona nie DirectX DirectX 10.1, Shader 4.1 Tranzystory 242 mln Technologia 55 nm Technologie OpenGL 2.0, PCI-E 2.0 x16, Powerplay, DisplayPort, HDMI, 1x Dual-Link/Single-Link DVI, 1x Single-Link DVI Data premiery 09.01.2009 Witryna producenta
Witam ponownie, chciałem pograć sobie w The Suffering , ściągnąłem grę (freeware) i podczas uruchomienia pojawia się problem z połączeniem internetowym, że nie może się czymś tam połączyć i gra nie ruszy. Czytałem na innych forach, że twórca gry Midway udostępnił tę grę za darmo, ale w zamian dodali reklamy. Z czasem jednak producent zbankrutował i podobno nie można się połączyć z serwerem z tymi reklamami, bo został wyłączony. I teraz pytanie, gdzie mogę pobrać wersję gry bez tych reklam? Albo jest może jakiś crack (o ile to legalne)?