Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Nie zawsze, zależy od tytułu. W starszych grach i kartach bywały większe różnice. Obecna generacja jest raczej zbliżona do siebie pod tym względem i więcej zależy od sterownika graficznego, mniej od samej gry.

dokupuje ja jeszcze  conajmiej 1 gb  ramu to może pójdzie jak myślisz ??  

Czyli wychodzi na to ,że ten geforce stare mu online ogarnie i nie będzie miał także problemu z takim metro last night, gta5 czy crysis 3 na max detalach?

Nie będzie miał problemu. Aczkolwiek musi być dobrany z odpowiednio wydajnym procesorem.

Gra sie pewnie uruchomi ale bedzie sie przycinała

Może pójdzie ale jak dla mnie dołożenie 1GB by dało dopiero swobodnie działać systemowi pod gry to tak minimum 2GB.

Dołożysz 1,2 lub 4GB to zamało na twoim procesorze gra będzie klatkować czyli gtać się nie bedzie dało. Kup nowego kompa i wtedy zajmi się grami bo teraz nie ma nawet o czym gadać z takimi parametrami.

Doradzili mi taki Intel Core i5-4440 (6M Cache, do 3.30 GHz) BOX BX80646I54440

I bardzo słusznie zrobili.

Hej.

Jakie wymagania zalecacie, by płynnie działał mi Minecraft? Bo chcę shadery ale mam procesor intela. A zależy mi najbardziej na tym, żeby nie wymieniać kompa. (Mój jest wspaniały!)

Windows 8 Enterprise.

Intel Celeron CPU         P4600 @ 2.00GHz, 1995 MHz

Do shaderów musisz mieć raczej lepszą kartę graficzną, procesor nie robi większej różnicy. Zobacz lepiej na stronie twórców moda jakie są wymagania.

Oprócz kompa przyda się jeszcze pozostały sprzęt w dobrej jakości :) http://www.euro.com.pl/artykuly/wszystkie/artykul-abc-e-sportu-od-czego-zaczac.bhtml

Witam , mam pytanie czy mój laptopik uciągnie TESO :

grafa: gigabyte r7 260x oc 1gb

ram 4gb

procek i3 4130

Szukam jakiś fajnych fpsów na multiplayer :wink:

Siemka szukam jakiejś fajnej gry mp / single wszystko tylko nie strategie :P 

Komputer z podpisu

Milion sto dziewięćset takich gier. 

Ale jakieś konkretne tytuły godne uwagi. Mogłoby być coś typu GTA lub Far cry

Saints row , battlefield , borderlands - obadaj te serie :wink:

Witam

da radę

Czy pójdzie mi Assassin Creed Black Flag ?

Sprzęt:

Karta Graficzna : NVIDIA GeForce GTX 650 Ti

Processor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ (2 CPUs), ~2.7GHz

4096MB RAM

System Operacyjny : Windows 7 Home Premium 64-bit

Assassin Creed III chodzi mi na lekkich lagach :confused:

Będzie kiepsko z tym procesorem. Ta część gry ma wyższe wymagania sprzętowe i słabą optymalizację.