Nie no, nie przesadzajmy :D. Gothic 1/2, Nfs underground 1/2 i cs 1.6
ew. tibia
Nie no, nie przesadzajmy :D. Gothic 1/2, Nfs underground 1/2 i cs 1.6
ew. tibia
Chyba pójdą mi o wiele lepsze gry. Gdzieś z rocznika 2012 - 2014 .
dodaję że karta graficzna : 1024 mb
A system Windows 8 jeśli to pomoże o diagnoze gier .
Co z tego, że karta ma 1GB pamięci (o ile tak faktycznie jest), jak jest to model przeznaczony do prostych prac a nie do gier.
Dodatkowo posiadasz procesor niskonapięciowy (ULV) który do gier nie jest stworzony.
Raczej 2002-2004. Ewentualnie niektóre nowe tytuły na low i w niskiej rozdzielczości.
Twoja karta może mieć nawet 16 GB pamięci i niczego to nie zmieni w kwestii jej bardzo niskiej wydajności.
Procesor to samo - dwa słabe rdzenie Pentium niskonapięciowe.
z 2012 to chyba tylko CoD a dlatego bo to była wtedy jedna z lżejszych gier na rynku a wiecej tytułów by sięgałał bardziej w stecz
Chciałem się zapytać czy warto kupić grę aliens vs. predator 2000. Obecnie można kupić za 12 zł. Czy gra nadal może bawić i jest grywalna? Czy to głównie przydługawe chodzenie i strzelanie? Aliens vs. predators 2010 była całkiem niezła. Czy gameplay się zestarzał jak w wolfie 3d ?
grywalna będzie ale jak dlamnie taka stara gafika nie nadaje się do grania, zalezy od przyzwyczajeń
Chciałbym się dowiedzieć czy pójdzie mi colin dirt 2, test drive unlimited, assassin creed na moim sprzęcie:
Procesor Intel® Intel Core i3-3217U (3M Cache, 1.80 GHz)
Pamięć: RAM 4 GB
Karta graficzna: Intel® HD Graphics 4000
Windows 8.1
Pójdzie na minimalnych ale zależy od rozdzielczości
Poszukuję tanich, dobrych gier na steam, najlepiej strzelanek lub wyścigów z trybem sieciowym Co-op i deathmath (w przypadku strzelanek), najlepiej z osiągnięciami i kartami. Mogą być na stare kompy. Co polecacie?
Team Fortress 2 - za darmo na steam, Brink, Borderlands 1 i 2 z DLC’kami, Left4Dead 1 i 2. A na starsze kompy … może podasz o jakieś specyfikacji sprzętu masz na myśli
Dziękuję za odpowiedź. Znajomy ma tylko netbooka na urlopie, a chcielibyśmy razem pograć. Słaba specyfikacja: procesor 1,66, 2 gb ramu, grafika zintegrowana intel GMA 3150.
na takie coś to stary spaer, pasjans, inne gry można próbować ale wątpię tu masz test tej grafiki http://www.notebookcheck.pl/Intel-Graphics-Media-Accelerator-3150.45985.0.html
Czy pójdzie mi na tym sprzęcie Crysis 1, Far Cry 2, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2 ?
Procesor:Amd Athlon 3200+
Ram:1 GB
Karta graficzna: ATI Radeon 9550/1050 256 mb shader model 2.0
Nie pójdzie, a odleci w kosmos!
Żartujesz sobie?
Każda gra ma podane wymagania a nie bzdury kompletne piszesz
Witam. Poszukuję gry samochodowem która da się skonfigurować z kierownicą imart suzuka sw5050. Będę wdzięczny za pomoc.
Wymagania Fifa 15:
Minimalne wymagania sprzętowe FIFA 15 :
Konfiguracja minimalna:
Procesor: Core 2 Duo 3.0 GHz lub trzyrdzeniowy odpowiednik AMD z taktowaniem 3.50GHz
Pamięć operacyjna: 4 GB
Karta grafiki: Nvidia GeForce GTX 560 1024MB lub Radeon 6870 1024MB
Dysk twardy: 45 GB
System operacyjny: Windows Vista, 7 lub 8
Konfiguracja rekomendowana:
Procesor: Intel Core i5 3.40GHz lub AMD X8 FX-8350 4.00GHz
Pamięć operacyjna: 8 GB
Karta grafiki: Nvidia GeForce GTX 570 1,5GB lub ATI Radeon 6950 1GB
Dysk twardy: 45 GB
System operacyjny: Windows Vista, 7 lub 8
Mój sprzęt:
System operacyjny: Win7 64bit HP
Dysk twardy: 1TB
Karta grafiki: ATI/AMD Radeon HD 5570/6510
Pamięć operacyjna: 4GB
Procesor: Intel Core 2 Quad Q6600
Czy pójdą mi te gry ? Jak nie co zmienić i za ile ?
Według tych wymagań pójdzie ci FIFA 15 na minimalnych a GTA5 nie pójdzie. Masz za słaby procesor i grafikę musiał byś wymienić proca płytę główną, ramy, grafikę i pewnie też zasilacz nie zrobisz tego za byle jakie pieniądze ale więcej nie ma co tu pisać nie ten dział na tka dyskusje.
Jak sądzicie, pójdzie na tym staruszku Watch Dogs?
Procesor: C2D E8400 3.0GHz - ale do grania to na 3.6-3.8 jest ustawiony, od biedy na 4.0 jak nie jest gorąco też pójdzie.
Pamięci: Patriot 2x2GB DDR2.
Grafika: Radeon HD4890 1GB DDR5 - 950MHz rdzeń i 1050 MHz pamięci.
Płyta: MSI Neo3 FR.
System: Win 7 Pro.
Tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=6KANfZxQxFY gość ma niższą częstotliwość proca a działa mu w miare.
Dawno się w nic nie grało więc nie mam porównania z niczym nowym czy u mnie by chodziło.