Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Mam 4GB ramu i to jest mało przy tej grze mam lepszy sprzęt i się gra tnie z tego powodu.

6 GB ramu co najmiej…

Nowsza gra-większe wymagania.

Pewnie kiedyś do najnowszych gier będzie potrzebne 20 gb ramu. :smiley:

Lepiej kupić konsole niż stale dokładać RAM do gry, która po jakimś czasie i tak nam się znudzi. :slight_smile:

ale będzie potem więcej ramu inne gry które wyjdą w przyszłości nic nie idzie na marne

mobo : GA-M61SME-S2

CS1.6, CoD2

Jakie gry pójdą na moim Samsung Galaxy S5? Mówę tutaj o jakiś lepszych gierkach…

Zapewne 100 % tytułów w sklepie Google - zobacz na polecone przeze mnie (testowałem właśnie na S5) -> http://www.dobreprogramy.pl/lordjahu

lub w sklepie Google Play zainteresuj się takimi tytułami jak Dead Trigger, Wolrd of Arms, Asphalt - wszystkie części, Temple Run 2, Angry Birds wszystkie części … i mogę tak wymieniać w nieskończoność :slight_smile:

Czy gra gas guzzlers extreme w wydaniu pudełkowym Techlandu w serii “Dobra Gra” jest na Steama? Wie może ktoś, może ktoś ma?

Cześć.

Szukam 4 typów gier 

Pierwsza*

-Gra SinglePlayer najlepiej lub Multiplayer zbliżonej do gry fantazji czyli " Final Fantasy "

Druga*

-Gra akcji/strzelanka Multiplayer którym można nabierać doświadczenia i umiejętności eventualnie inne z rangami

I Trzecia *

-Gra samochodowa Single/Multi w miare szybkie samochody eventualnie tuning

Wymagania moje macie w podpisie

Ostatnia*

MMORPG online - Najlepiej jeśli takowy jest to w czasie wbijania lvli było ciągle na jakieś fabule się ciągneło też ewentualnie może być typu fantasy

1. Rozumiem że szukasz gier turowych ? Sudeki, X-Com, Disciples.

2. Saga Call of Duty, Saga Battlefield, Titanfall, Crysis 2 i 3, Blacklight: Retribution, Team Fortress 2 …

3. Saga NFS, Blur, Split Second, Grid

4. World of Warcraft, Guild Wars, Lineage, Tera …

Co do 1 chodziło mi o ten klimat jak i otwarty świat albo zamknięty jak final fantasy

To zainteresuj się grami MMO, bo takimi grami jak z FF nie znajdziesz :slight_smile:

Mocny sprzęt to i wszystko na nim pójdzie. Powiem szczerze, że w chwili obecnej trudno będzie znaleźć gierkę z większymi wymaganiami sprzętowymi. Wymieniam kilka fajnych w które ostatnio grałem:

World of Tanks Blitz - fajna giera bardzo podobna do słynnej pecetowej World of Tanks (btw. ukazała się rónież na X360). Generalnie jest za free ale można dokupić dodatkowe bajery.

Godfire: Rise of Prometheus - jedna z lepszych polskich gier mobilnych. Wyprodukowana przez bydgoskiego Vivid Games dostarcza sporo rozrywki. Wyróżnia się również fabułą i dobrą realizacją. Co tu dużo mówić - Polak potrafi :slight_smile:

Angry Birds Epic - gra dla fanów drobiu :P. Czyli seria starć drobiu z np prosiakami. Starcia nie są długie (bo jak są za długie to mogą się znudzić).

Po więcej tego typu gier warto zajrzeć na yourapps.info/gry-na-androida jedna z lepszych witryn z recenzjami gier i apek na urządzenia mobilne.

Jakie gry pójdą mi na tym sprzęcie ? 

Procesor: AMD Athlon 3200+

Ram: 1GB

Karta graficzna: ATI Radeon 9550/1050 series secondary 

Saper, pasjans, GTA 2

Proszę jakąś normalną odpowiedź.

To kup normalny sprzęt do gier na tym to ci nie pójdzie niż z ostatnich 5 lat a nawet lepiej. No pójdzie Age of Empires, Twierdza.

Witam. Czy pójdzie mi cs go na tym

Pentium 4 3,0

2 GB ramu chyba ddr1

Geforce 210 1 GB

Na jakich detalach i ile fps bym mial

Wiem ze nie za dobry ale dotychczas używany się popsuł.

Witam zwracam się z prośbą o doradzenie w wyborze gry do pogrania :slight_smile: coś w stylu Colin mcrae lub toca :slight_smile:

Procesor Intel® Intel Core i3-3217U (3M Cache, 1.80 GHz)

Pamięć: RAM 4 GB

Karta graficzna: Intel® HD Graphics 4000

windows 8.1

żeby zadziałało na win 8 :slight_smile:

Ma ktoś jakieś propozycje ?:smiley:

Nie pójdzie a na grę multi trzeba fpsy im więcej tym lepiej, odpowiedź taka jak wcześniej bo na gt210 to można zdjęcia oglądać a nie grać