Poszukuję gry, wymagania gry, czy ta gra u mnie pójdzie

Na niskich powinna działać znośnie. Ta gra mimo jakości grafiki sprzed dekady ma całkiem spore wymagania sprzętowe. 

Program GPU-Z wskazuje, że mam 512 Mb k. graficzna, co do the sims 3 to na max ustawieniach chodzą mi w miare dobrze

Dalej nie wiem jaką masz grafikę, 512mb to tylko pamięć a pamięć nic nie oblicza i nic mi to nie mówi trzeba znać model karty.

post-264614-0-65766900-1409329807_thumb.

Szukam dwóch gier jedna jest o lokomotywach (pociągach do których można łączyć wagony z działkami i armatami, w której musimy pokonać wrogie pociągi, możemy także produkować w tych fabrykach nowe lokomotywy i inne wagony bojowe) gra jest dosyć stara.

Druga była chyba na cd action wiem o niej mało, to co pamiętam to było się jakimś kolesiem który był na jakimś latającym statku (kosmicznym?) i trzeba było wyeliminować na nim przeciwników pamiętam że byli tacy strażnicy co tworzyli jakby pole siłowe i było w nim tylko (kółko) przez które trzeba było zabić tego strażnika, pamiętam też że jak nie wygrało się (chyba) tego zadania to spadało się w dół.

Hejka !

Poszukuję gry strategicznej ;) 

Gry na Windows… ale miło jakby była wersja na OSX :wink:

Przedstawię poniżej kilka gier:

• Warcraft 3; magia, fabuła, dźwięki, rozbudowa bazy jak i pojedynczych jednostek

• Black&White 2 ; Zabawa w Boga;) I do tego duże armie oraz Cuda ! 

• Age of Empires 3 ; Realizm, dużo jednostek, sojusze, Okręty mające duży wpływ na rozgrywkę 

I w tym momencie szukam kolejnej gry, która mnie pozytywnie zaskoczy, wciągnie, i zajmie czas. 

Rzecz jasna nie musi to być coś nowego… wymagania sprzętowe mają duże, a do tego chyba słabe są… 

Proszę o wsparcie :smiley:

PS. Ktoś zna tytuł gry która kiedyś była jako demo na płycie Cyber Mychy lub podobnego…

Widok 2D(2.5?), i były 3-4 jakby platformy na rożnej wysokosci, miedzy nimi drabinki, i chodzilo sie kolesiem który miał łopatę/kilof.

Kopało się nim dołki w taki sposób by wrogowie chodzący po mapie do nich wpadali :wink: A przy okazji nas nie zabili.

Czy może NFS:World pójdzie na minimalnych na Acer Aspire V3-731?

na minimlanych powinno pójść gra jest darmowa mozna sprawdzić

FIFA 15 CZY POJDZIE NA TYM KOMPIE:

Czy quake live na steamie posiada mikropłatności i czy rejestracja w grze jest darmowa? Czy są jakieś ukryte płatności?

fifa 15. pójdzie ? http://www.neonet.pl/hp_455_f0x70ea.html

Ogólnie pytanie czy Fifa ruszy mi na o to tym sprzęcie?:

Zapomnij o tym. 

Mówisz do mnie czy do Adix126 ?

Pod czyim postem napisałem?

W necie są wymagania gry z twoją grafiką to nie wiem nawet po co pytasz.

Nie rozumiem, za bardzo, owszem są wymagania, ale nie zawsze się to sprawdza, więc pytam może coś by tam ruszyło, a jak nie to lipa :C kupię 14.

W Twoim przypadku jesteś bardzo daleko od spełnienia wymagań minimalnych. To nie będzie działać.

Różnice występują ze względu na rozdzielczości jeśli dasz mniejszą to może działać ale to będą małe przekładania a nie kilkukrotne jak w twoim przypadku.

zależy jeszcze która fifa. taka 2012 ruszyłaby