Czy pójdzie mi CS : GO?
Mój sprzęt :
CPU :AMD Athlon II x 2 255 3Ghz
Ram : 2 GB
GPU : Nividia GF 210
Win7
Czy pójdzie mi CS : GO?
Mój sprzęt :
CPU :AMD Athlon II x 2 255 3Ghz
Ram : 2 GB
GPU : Nividia GF 210
Win7
Odpali fifa 15 ?
CPU : AMD A10-Series A10-5750M (2.5 GHz, turbo 3.5 GHz, 4 MB Cache, 4 rdzenie, 4 wątki, 32 nm, 35 W)
RAM : 8 GB
KARTA GRAFICZNA : Radeon HD 8750M 2GB
WIN 8 64bit
Grafika wydajnością taką samą jak układy zintegrowane, problemy będzie miała z nowym Office a ty się o gry pytasz.
Procek też nie da rady. Pod gry musiał byś kupić nowy sprzęt.
Czy pójdzie mi Fifa 15?
Pójdzie mi Fifa 15 ?
Procesor : Intel Core i3-2100 3.10 GHz
RAM : 8GB
Karta Graficzna : NVIDIA GeForce GTX 550 Ti
System : Windows 8 64 bit
Ludzie nie mamy mierników w oczach i sami testów tej gry nie robimy, można pobrać demo i sprawdzić.
Siemka pójdzie mi na tym cs go, lol i inne gry o podobnych wymaganiach. Mój sprzęt
Intel pentium g2130 3.2
Ram 4 GB hyperx 1600
Grafika i tutaj mam dylemat co bendzie lepsze Integra w procesorze czy geforce 210 1 GB
Zasilacz 400w
CS:GO zapomnij
Dlaczego za słaba grafika ??
A co o gol nie bendzie lepsze ta Integra czy 210 ?
Bardzo za słaba
Trudno poczekam jeszcze z 3 tygodnie na nową kartę graficzną dzięki za pomoc.
Czy The Sims 4 pójdą?
Szukam gry na zapełnienie czasu, mile widziane jakies polskie mmorpg albo jakas gra freeware, samochodowa na przykład (nfs world działa na minimalnych).
Może WOT
Są gry w promocji na Steam dla Linuxa - pytanie czy coś ruszy z poniższego
Borderlands 2
Euro Truck Simulator 2 (kiedyś jakieś demo przez WINE chodziło, pytanie o natywnie ruszy)
Grafika: ASUS GeForce 210 (wersja z 1GB DDR3)
Procesor: Phenom II X4 3.0 GHz
RAM: 6 GB
Z taką grafiką o grach myślisz ona jest do gier z przed 10 lat i internetu
Bart - dla Ciebie jak widać z powyższych postów każda grafa jest do gier sprzed 10 lat i internetu, a sam po prostu nie masz pojęcia jak dana grafa się spisuje na pingwinie - po prostu nie nabijaj postów, jak się nie znasz
Z grafiką GT210 co mam pisać? Sam się widzę nic nie znasz taki GTS 450 to jeszcze bym zrozumiał ale nie grafika przynajmniej 5 krotnie od niej słabsza.
GT 210 jest grafiką zrobioną pod komputery biurowe a nie dla graczy.
Tak z 5 lat temu to do gier był minimum GTS 250 ale najsłabszy z tej rodziny 210.
Dziękuję za brak odpowiedzi.
Ta grafika jest bardzo słaba na Windows, a tym bardziej na Linux i jeszcze do tego Wine.
Tak czy tak nie poszalejesz, wiec nie wiem po co te zarzuty.