mam w vista i nie ma w niej zainstalowanego worda nie chodzi mi o wordpad ani office bo to mam ale konkretnie o microsoft word czy mogę to gdzieś znaleźć jako program darmowy ewentualnie jakaś wersja próbna do ściągnięcia bo pilnie jest mi potrzebny ten właśnie program
mam office word 2007 ale potrzebny mi jest zwykły najprostszy word
:roll: ja cie nie rozumiem…
Może coś z tego sobie wybierzesz:
Nie ma za darmo m$ worda chyba że wersja trial 60 dni w tej wersji testowej masz wszystkie word excel outlook, access itd
Word to jest składnik pakietu MS Office jak już kolega wyżej wspomniał;
obojętnie czy to wersja 2007 czy jakaś starsza, zawsze była, jest i najprawdopodobniej będzie programem komercyjnym, na którym Microsoft zbija największą kasę zaraz po Windowsie - nie ma szans żeby dostać choćby samego Worda razem z systemem operacyjnym od M$, to po prostu trzeba dokupić.
Jeśli chcesz “najprostszego” Worda to popytaj czy ktoś ze znajomych nie ma wersji 2003 czy XP innej rady chyba nie ma
Kolega j@st@ miał chyba na myśli WordPad’a który w Win XP znajdował się od razu po jego instalacji w akcesoriach.
Ale czy jest on w Viscie tego nie wiem bo nie używam.
mógłbyś jeszcze zobaczyć open office jest to konkurencyjny pakiet i do tego jeszcze darmowy
koleżanka j@st@ jak już coś chodzi mi o coś takiego: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/73e … 17d06.html
To takie “coś” trzeba sobie kupić.
Ewentualnie skrzystać z darmowych odpowiedników o których już była mowa w tym wątku.
a wersji trial nie ma?