Tak jak w temacie. Są to leciwe programy zależy mi nawet na wersji testowej ( te nowe nie dają mi takiej frajdy) te stare miały w sobie to coś . Fajnie mi się na nich grało.
Z góry dzięki , ozłocę tego który mi pomoże
Tak jak w temacie. Są to leciwe programy zależy mi nawet na wersji testowej ( te nowe nie dają mi takiej frajdy) te stare miały w sobie to coś . Fajnie mi się na nich grało.
Z góry dzięki , ozłocę tego który mi pomoże
Masz tutaj jakąś wersje z 2009 czy to jest to lub działa nie wiem, ale jak szukasz ponad 10 letniego oprogramowania możesz mieć problem
dzięki ale z tamten jest tym jedynym
To jest aplikacja z 2002 roku. Nie sadzę by to gdzieś na sieci było, chyba ze po torrentach
Miałem gdzieś na płycie, poszukam, sprawdzę czy odczyt możliwy, z tego co jednak pamiętam te płyty mi się porozwarstwiały.
No dobra, nie mam.
To jednak te płyty co uległy biodegradacji.
Polecam poszukać na Chomikuj. Niestety dominują tam wersje z crackiem, ale nikt nie każe z nich korzystać, sama instalka powinna działać jako trial.
Dzięki za starania
To jest na oko Traktor DJ Studio 3.0. Znajdziesz na pewno na „największej wyszukiwarce torrentów, którą każdy zna” oraz na Chomikach szukając po zalogowaniu. Po pobraniu polecam sprawdzić plik w VirusTotal .
Cracki są ale jak wspomniał przedmówca nie musisz używać. To stary program. Jak by nie działało pod Windows 10 to może być potrzebna wirtualna maszyna ze starszym Windows.