T-Mobile na karte 10GB netu + full no-limit - 25zł, Orange na kartę - 15gb netu, full no-limit 25zł.
T-Mobile ma ofertę bez urządzenia na 6 miesięcy za 30zł, ale tylko 2GB internetu. Orange to samo.
Korzystna oferta w Plusie, to Plush za 25zł - no-limit + 10gb netu, umowa bezterminowa. Podły priorytet na masztach.
O wirtualnych na zasięgu Orange lub T-Mobile możesz zapomnieć bo już dawno wybili MVNO ze swoich masztów.
Jeśli wykluczasz korzystanie z zasięgu Play, to wirtualnych na ich masztach możesz z miejsca skreślić.
Roaming krajowy ma tylko i wyłącznie Play.
Kurczę, myślałem że nie mogę znaleźć MVNO, który ma taką ofertę. Zmiana Orange na T-Mobile to w moim przypadku zmiana tego samego na to samo, chociaż Orange osiąga większe prędkości.
Bardziej zależy mi na tym, aby w 2 miejscach miał zasięg Plus, ale z doświadczenia wiem, że ogólnie działa dość średnio jeśli chodzi o neta.
Próbowałeś kupić starter t-mobile i sprawdzić? Ja przeskakiwałem, co prawda z netu mobilnego, z Orange na T-Mobile i różnica jest kolosalna na korzyść T-Mobile. A mam tylko nadajniki Networks, więc nie powinno być aż takiej różnicy.
Miałem prepaid T-Mobile i nadal mam neta “stacjonarnego” TM. Miałem też Play, więc mogłem w tamtych miejscach sprawdzić dostępność sieci. Dlatego zasięg Plus jest tym czymś, co by mi się przydało.Są to czarne dziury dla innych operatorów, inaczej bym nie pytał o roaming krajowy.
Jeśli może być coś mniejszej sieci to polecam a2mobileza 19.90pln mam no limit na minut/sms/mms + 15 GB netu ale co ileś GB zwalnia stopniowo ale da się to pominąć resetując lejek za 5pln sam korzystam od ok.1 miesiąca i jestem zadowolony https://a2mobile.pl/
Zobaczę na Latj Mobile za ok miesiąc w ofercie tylko na rozmowy nolimit, który zamówiłem dla rodziców. Jeśli Plus będzie dalej zdychał w wielu lokalizacjach, to będzie trzeba niestety zostać z Nju i pogodzić się z szukaniem zasięgu.