Cześć! Poszukuje programu do faktur który zastąpi program “Fakturka”, ostatnimi czasy oprogramowanie to działa coraz gorzej, nie jest wspierane i często nie zapisuje danych mojej firmy.
Szukam czegoś co będzie w stanie zastąpić ten leciwy program, oczekuje w miarę prostego, nieskomplikowanego interfejsu oraz możliwości przechowywania stałych kontrahentów. Najlepiej gdyby tak jak Fakturka oprogramowanie było darmowe, ale jeśli ktoś zna program za który wystarczy zapłacić raz(wolałbym uniknąć subskrypcji), a spełnia swoją funkcję to też chętnie sprawdzę.
Z góry dziękuje
Może programy z prawdziwego zdarzenia, Wapro Fakturka czy mikrosubiekt. Z wystawianiem faktur np za usługi (brak magazynu towarowego) sprawdzają się idealnie, licencję są dożywotnie.
1 polubienie
Załóż sobie profil na ifirma.pl i po temacie.
Zalety: Masz dostęp z dowolnego komputera czy telefonu, możesz np. dać dostępy księgowemu i nie nosić faktur. Masz kopie danych, nie musisz się martwić, masz przetwarzanie danych obsługiwane przez firmę zewnętrzną, więc nie musisz wdrażać miliona bzdurnych wymagań. Możesz rozszerzyć o księgowość z czasem. Dobre dla działalności itp.
1 polubienie
Dzięki za propozycje, właśnie potrzebowałem czegoś czysto do faktur, chyba skorzystam. Wielkie dzięki!
W razie czego jestem otwarty na dalsze propozycje.
ile tych faktur wystawiasz miesięcznie?