Poszukuję programu dobrego do rozmów wideo bez tłumika, wyciszania

Witam. Wiadomo ze skype ma jaką tłumika spowoduje wyciszania w trakcie grające muzyce.

Poszukuję programu dobrego do rozmów wideo którym nie miał tłumika, wyciszania.
Przykład wprowadzają lekcji online muzyki wtedy jest duży kłopotliwe tłumienia i wyciszanie .

Polecicie jakie najlepszy programem.

Chyba bierze cię już gorączka…uważaj!
Tekst jest pisany przez tłumacza google?

Proszę nie obrażać się taki sposób i nie poruszamy się temat o pisownie. Bardzo proszę potrzymać zgodnie tematu na wątku zapytanie. Mam barierą pisownie gramatyczną.

Dlaczego piszesz kompletnie bez składu i ładu?
Proszę wyjaśnij jaki jest powód takiego łamania wszelkich zasad pisowni polskiej.
Może być na PW.

Wyjaśnił, więc skoro to prawda (jakaś dysfunkcja gramatyczna) to OK.
Gramatycznie w skrócie, to chodzi o program do rozmów wideo, który nie wycisza dźwięków w tle, tak jak Skype.

1 polubienie

Szkoda bardzo ze nikt nie poruszał wątku mojego poszukiwania programu przez powodem to zarzucali mnie o pisownie zamiast skupić zgodnie wątku, ale Jednak dzięki temu benchmark.pl podali ranking najlepszy programów wideokonferencji i faktycznie wypadł najlepszy to https://www.zoom.us/.
Ma funkcje wyłączenie tłumika hałasu. Brawo zoom i wiele muzyków używali.

Uznaję zamknięty wątku.

Ciężko pomóc kiedy nie rozumie się rozmówcy, ale możliwe, że wystarczyło wyłączyć tę opcję:

obraz

Takie funkcje (tłumienie zakłóceń oraz usuwanie akustycznego echa) są normalnie dostępne z poziomu systemu w ustawieniach mikrofonu, jednak w zależności od samych aplikacji, różny jest w nich efekt.
Przy włączonych tych filtrach na przykład ograniczana jest szerokość pasma przenoszenia przez mikrofon i powstają uboczne niestety efekty “bulgotania”, “płynący dźwięk”.
Przy wyłączonych wzrasta sama jakość dźwięku jednak kosztem zwiększonego szumu…

Przechwytywanie%20l .

Jednak mikrofonu z kamerą internetową albo mikrofon pojemnościowy usb nie posiada rozszerzenia . Jedynie orientowałem się ze musimy walczyć aby Microsoft posłuchał opinie użytkowników dodaliby nową funkcji możliwość wyłączenie tłumik. Można walczyć tutaj i są podobni piszą o tym funkcji.
https://skype.uservoice.com/forums/914527-welcome-to-skype-ideas?category_id=341857