Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

przecież takich rzeczy można w GOOGLE poszukać, np. tu jest kilku http://www.rapeden.net/about26163.html

Pakeroso to o co pytasz to Lipps, Inc.- Funkytown

Z soundtracku do “Shreka 2”. To na 100% to :wink:

The Game, Tony Yayo, Lloyd Banks, Diddy, Ludacris, Young Buck, grupa Tha Dogg Pound, 2Pac, Xzibit, T.I, Snoop Dogg, Chamillionaire, Lil Wayne, Jay-Z, Missy Elliott, Busta Rhymes i wielu, wielu innych…

JUDGE

Mogę się mylić co do reklamy, ale może jest to Brainstorm - Thunder Without Rain ? :wink:

elo, kto wykonuje piosenkie z reklamy PEPSi ?? :stuck_out_tongue:

Davvid9

Jeśli nie ma żadnej nowej… i chodzi Ci o tą, gdzie ekran dzieli się na cztery części, to radzę przeszukać ten temat, ponieważ było podawane już wiele razy… a dla ułatwienia dodam, że jest to strona np. 145

BINGO :lol:

Sprawdziłem na YouTube i melodia się zgadza co do joty 8)

Dziękuję :smiley:

Szukam nazwy piosenki która leci na początku pierwszej części Jackassa. Ta nuta leci, gdy wszyscy jadą tym wielkim wózkiem, naparzają w nich kamienie i w ogóle :stuck_out_tongue:

Dzięki :slight_smile:

Jakie zespoły grają muzykę podobną do Black Eyed Peas :?:

Szukam piosenki (melodii) LADA SAMARA to leciało jakoś tak: ‘‘kupiłem sobie auto, pie****ną łada i hu*a na nią kłade’’

zna ktoś jakieś fajne kawałki z zakresu R&B

A ja filmów Vista w dobrej rozdzielczości na HDD

proszę mi powiedzić jaki jest tytuł tej o to piosenki

http://qaaam.neostrada.pl/nyc.mid -->>jest to zgrane z komórki więc format mid

proszę o szybką odp.

co to za piosenka co leci w tvp na traileru herosow cos tam someday… blabla

a ja chcę głosu w komputerze :frowning:

Złączono Posta : 16.05.2007 (Sro) 22:17

ta piosenka nosi tytuł “hey now now” kiedyś słuchałem ją 1h tak mnie wciągnęła ;] niestety wykonawcy nie znam

Zdaje mi się, że to Flipsyde- Someday

The Cloud Room - Hey Now Now :slight_smile:

Jak ktoś to będzie wiedział to jest MISTRZEM :wink:

WIECIE MOŻE JAK SIE NAZYWA NUTA , Która leci w nowej skladance energy ?? ENERGY MIX NR 8 / 2007rok . Utwór 8

Z GORY DZIEX

DJ Yanny - Rhythm Is A Bass

ENERGY MIX vol.8 2007

ponawiam: zna ktoś może tytuł angielskiej wersji “kiedyś cię znajdę” ?