Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

Znajdzie ktoś lub nahra?

Witam. Poszukuje piosenki Scootera - ostatnio często leci w radiu ESKA. Wie ktoś co to za tytuł?

Ronni_92 może “Behind the cow” albo “Lass Uns Tanzen”

Vanshei przesłucham ody dwóch utworków i dam znać :slight_smile:

Złączono Posta : 18.05.2007 (Pią) 6:54

Vanshei dziękuje bardzo! Piosenka, której szukałem to: Behind the cow. Dziękuję :slight_smile:

Co to za kawałek pod którym ten raper freestyle’uje

h.mp3 - 0.11MB

Reklama telewizyjna gazety dziennik co to za piosenka

Requim for a Dream

Złączono Posta : 19.05.2007 (Sob) 11:27

a kto zna piosenkę co leci w reklamie lodów ALGIDA??

symusek nie wiem czy o tą reklame chodzi ale zobacz może to Safri Duo - “Played Alive”

Safri Duo-Played-A-Live

lub

Safri Duo-Bongo Song

Nie wiem które bo mam na PC i najpierw pisze to 1 a w odtwarzaczu 2 więc nie wiem ale to te z 2.

Da Voiz.mp3

Czy to jest cała czy jest tego więcej ??

Joga bonito mojego autorstwa:d

el polaco czemu nie dodajesz żadnych, nawet małych efektów graficznych. Jest słaba 5/10… połączone krótkie filmiki.

Piosenka która jest w menu gry Hitman Blood Money

potrzebuję tytułu piosenki w której podkładem jest 5 pierwszych sekund z utworu Bob’a Marley’a - Could You Be Loved. Nie chodzi mi o żaden remix :slight_smile:

serdecznie dziękuje i pozdrawiam :wink:

Witam :slight_smile: Poszukuje najbardziej znanej piosenki z filmu James Bond ;] Zna ktoś?

Szukam piosenki z polskiej reklamy Toyoty Auris

Ok. Mam już ten tytuł. Tina (F)armer ;] - Golden Eye :smiley:

Szukam piosenki z filmu TAXI4 która wystepuje na koncu filmu kiedy to komendant głowny francuskiej policji strzela bramke. I jeszcze jednej piosenki która jest w filmiku c.ronaldo vs Zlatan Ibrahimović JOGA BONITO- tam gdzie zapowiada to legeda Man Utd ERIC CANTORA. Prosze o podanie tych dwóch tytułów piosenek. Bede wdzieczny za kazda pomoc. :slight_smile:

Może to? :wink:

MELISSA - Avec Tout Mon Amour (Feat. Akhenaton)

Możesz dać link do filmiku to zobaczę… :slight_smile:

Oto link do piosenki której szukam z filmiku JOGA BONITO

C.Ronaldo vs Ibrahimović

Tutaj jest filmik