Witam, poszukuję piosenki która leci w reklamie samsunga f300… tego co jest podwójny…
z góry dziekuję
Witam, poszukuję piosenki która leci w reklamie samsunga f300… tego co jest podwójny…
z góry dziekuję
Michał13 to jest Beyonce - “Irreplaceable”.
Blackhawk Chamillionaire - Hip-hop Police
z tego co mówisz
poszukuję stron z odcinkami lub urywkami Ali G. Czy ktoś ma jakieś strony gdzie można to znaleźć ?
Poszukuję w/w skeczu z Mrągowa. Skecz ów był emitowany (chyba) na żywo ok. 2 tygodnie temu. Nie mogę tego znaleźć ani na serwisach z filmikami, ani na serwerach itp.
Jeśli ktoś wie, gdzie to mogę znaleźć, to będzie super.
Pozdrawiam.
sorry, że stworzyłem ten temat w ogólnym dziale “Na luzie”
Tak, ale to jest refren z piosenki: The Kinks - Lola
Cześć
Poszukuję wykonawcy i tytułu tego utworku:
http://pl.youtube.com/watch?v=oaVWxgkiqgY
Edit:
Znalazłam, chodziło mi o
Dj Antoine Vs. Player & Remady Feat. MC Roby Rob - Work (Main Mix)
Witam. Poszukuje strony o Czeskich albumach hip-hopowych (dyskografia\plany wydawnicze) Wszędzie szukałem ale za nic nie mogę znależć Znalazłam jakieś dwie Czeskie strony o hip-hopie ale tam nie było opisu czeskich albumów tylko jakieś Amerykańskie a ja poszukuje informacji o CZESKICH albumach! Liczę na waszą pomoc. Z góry wielkie dzięki
Witam poszukuje tekstu piosenki Los Sicarios feat sokół - A Veces
Wie ktoś ?
Jaka to piosenka na początku filmu “Wzgórza mają oczy”?
More And More _ Webb Pierce
Dzięki za Pomoc :]
PS:
Ale gdzie teraz to ściągnąć ? :oops:
poszukuję
utworków
z
tego
filmiku!
dzięki
za
pomoc
poszukuje piosenki “Oakenfold feat. Spitfire - Addicted to speed” nif=gdzie jej nie moge znalezc … moze ktos z was wie gdzie moge ja dostac ?? albo sami ja macie ??
znalazlem sam juz że te utowrki to:
King Of The Ghetto,
i 50 cent - In Da Club
ale ta 3 nuta to co?
Czy ktoś wie może jaki jest tytuł piosenki disco z lat 80, na której melodii powstało jakieś disco-polo: “chciałbym ci powiedzieć, że ja lubie serca łamać”
Orginał miał w refrenie " your my hotel lover"
Złączono Posta : 01.08.2007 (Sro) 21:01
http://www.wrzuta.pl/audio/1u81nlDAxE/d … powiedziec
To jest disco polo z częscia melodii tej oryginalnej piosenki…
Złączono Posta : 01.08.2007 (Sro) 21:10
już wiem…
To jest : Joy - touch by touch
B. fajna piosenka na imprezy ale taki łagodny dance przyjazny dla ucha.
Witam.Mam prośbę ale chyba nie realną dotyczącą tego filmu.W ok 30 minucie tego filmu leci taka muzyka(świetna)grana chyba na skrzypcach i chodzi mi o to aby ktos mi powiedział inny film który ma podobna muzykę tylko że jeszcze bardziej dobitniejszą.Kto widział te dwa filmy napewno bedzie wiedział o co chodzi.błagam o pomoc bardzo potrzebuje muzyki z tego drugiego filmu.pozdrawiam
Widział ktoś już film, bo reklamówka wydaje się fajna.
Jakie to filmy ? :-s
aaha no ten film to godziny i chodzi mi o wątek który jest grany w ok 30 minucie taki na skrzypcach chyba