Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

Honkisz zobacz tu http://godziny.filmweb.pl/

przemo dzięki ale widziałem juz ta strone.Mi chodzi o muzyke z innego filmu który miał podobną muzyke do tej(w 30 minucie filmu godziny) tylko bardziej dobitniejszą!błagam powiedzcie co to za film!

Witam.

Szukam piosenki lecącej w tle tego minifilmiku na video google.

Klik

poszukuje soundtracku do filmu London lub piosenek w filmie zawartych.

More And More _ Webb Pierce

Ma ktoś ten utwór?

Szukam animacji flash. Nie pamiętam dokładnie, ale była tam na środku jakaś postać, ślina ciekła jej z ust, bodajże wystawał mózg, do tego idiotyczna zapętlona muzyczka w tle i chyba zmieniające się jaskrawe kolory. Ogólnie nie miała żadnego sensu :stuck_out_tongue:

witam, szukam piosenki, miałem na kasecie kiedyś, leciała jakoś dystans, dystans sie liczy dystans dystans dystans… albo wykonawcą był Fu (zipera) ewentualnie paktofonika :wink:

moze wiecie jak nazywa sie piosenka w której w tle leci coś w podobie do ATB 9PM i tam taka dziewczyna śpiewa dosyć szybko leci ona teraz w radiu często proszę o pomoc

umbrella?

nie to nie umbrela

Witam , może mi ktoś z was napisać jakie są największe przeboje zespołu Wilki ?? , chodzi mi głównie o te co czesto w radiach leciały …

Witam Wszystkich.Poszukuję piosenki która leci w trakcie tego filmiku:

http://video.google.pl/videoplay?docid= … &plindex=0

Bardzo proszę odpowiadać na prywatną wiadomość

Dziękuje!! :slight_smile:

Sebol340

Po tekście wyszukałem, że to "Staind - So Far Away"

jak się nazywa ten utwór co jest motywem muzycznym w filmie BATMAN FOREVER (aktualnie leci na TVN) ??

chciałbym poznać tytuł tego starszego trance’owego kawałka :slight_smile:

@DGE jak sie nie mylę to zapewne chodzi o Seal - Kiss from a rose

pakeroso Mysteryland - Kevin And Parry Go Large

szukam całej tej piosenki. odrazu mówie że nieznam ani tytułu ani wykonawcy. najlepiej jakby ktoś podał linka proszę

Poszukuję kawałku The Drill z remixowanego w którym lecą słowa Britney Spears :slight_smile:

Witam. Poszukuje tytułku muzyczki z tego filmiku