Ale już mamy prawie koniec lata 2007 .
A ja poszukuję tytułów pisoenek które leciały na tegorocznej Letniej GP w Zakopanem. ( nie muszą byc wszystkie tytuly). prosze was pomozcie. Moze ktos z was tam byl. te pisoenki bardzo mi sie podobaly. Tylko nie znam ich tytulów
Witam. Poszukuje tytułku muzyczki na tym filmiku od 1:30
http://pl.youtube.com/watch?v=RO1rXhHkH … ed&search=
Pozdrawiam
Witam, szukam nuty, której teledysk leci często na Vivie. Jest to czterech młodych gości, z których jeden mam na głowie takiego dużego irokeza. Jest to zespół popowy. Oni tam tańczą a razem z nimi dziewczyny ( lecz dopiero po pewnym czasie). Z tego co zapamiętałem do mniej więcej tak brzmi: So get back, baby you right maybe I want to, tell me do right, such as fine. Zna ktoś może tytuł.
A ja poszukuje tytułu piosenki w którym śpiewają cos jak " vaiamos companieros" i co jakiś czas " basta"
witam.czy mógłby ktos mi podać link do piosenki “Niecierpliwi” Roberta Chojnackiego i Piaska w wykonaniu dzieci?z góry dziękuje.pozdrawiam
mafios19
Marquess - Vayamos Companeros
Cześc poszukuję piosenki…słyszalam ją kilka razy, jest to piosenka w miarę o szybkim rymie nie ma w niej żadnych słów jest tylko gwiżdżenie…bardzo proszę o tytuł
Czy wreszcie moglibyście mi powiedzieć co to za utwór leci przy 8 bramce??? Pomózcie please
Poszukuję piosenki z reklamy Mastercard, tej nowej gdzie występuje takich 3 tańczących chłopczyków :co: :fadein:
Z góry dziekuję
Witam. Poszukuje dość nietypowej piosenki z filmu “The New Guy”. Jest to stara komedia, ale jeden kawalek wpadl mi w ucho i nie moge go nigdzie znalesc. Otoz piosenka ta leci w filmie kiedy główny bohater Diz siedzi na skwerku pod pomnikiem i rzuca zapalniczka, i pomnik zaczyna plonac. Wtedy odchodzi z tamtad i puszczaja ta piosenke. Jesli ktos zna tytul tej piosenki i wykonawce to prosze bardzo o odpowiedz.
Iron
The Cardigans - My Favourite Game
artur52
Tam masz napisane w info…
Rammstein - Feuer Frei…
http://pl.youtube.com/watch?v=1cNDSPutas8 link do reklamy a piosenka to George Clinton - We Want The Funk
siema! szukam nazwy piosenki z 4 odcinka czwartej serii serialu Życie na fali gdy pod koniec tego odcinka Seth leży na podłodze na lotnisku i czeka na samolot… pozdrawiam:)
Fort Minor - Remember The Name (feat. Styles Of Beyound)