może mi ktoś powiedzieć jak się nazywa przeróbka piosenki umbrella taka przerobiona na techno coś takiego
dzięki za info:)
może mi ktoś powiedzieć jak się nazywa przeróbka piosenki umbrella taka przerobiona na techno coś takiego
dzięki za info:)
jak się nazywa piosenka
xqwzts to jest Rammstein - Ich Will, tylko że to jest w podpisie pod filmikiem :roll:.
nie zauważyłem :oops: :x
Witam. Poszukuje dość nietypowej piosenki z filmu “The New Guy”. Jest to stara komedia, ale jeden kawalek wpadl mi w ucho i nie moge go nigdzie znalesc. Otoz piosenka ta leci w filmie kiedy główny bohater Diz siedzi na skwerku pod pomnikiem i rzuca zapalniczka, i pomnik zaczyna plonac. Wtedy odchodzi z tamtad i puszczaja ta piosenke. Jesli ktos zna tytul tej piosenki i wykonawce to prosze bardzo o odpowiedz. piszcie na mojego meila:
jak sie nazywa ta nutka co jak prezenterka sie pyta czy umieją bijtsu czy cos takiego i oni to wykonują?
Kukułka Kukushka (AKA Cuckoo, The) (2002)
Witam ,jak w temacie szukam tego filmu i wujaszek Google nic nie wie.Proszę może ktos ma ten film.Z góry dzięki.
LOL_1
Chodzi Ci o “Bee Gees - Stayin’ Alive”
nie zna nikt? ;/
delciarz Rocco - One, two, three
Wielkie dzięki Vanshei 8)
Pozdro
Szukam wszystkich utwórów Keny Arkany
Czy to są wszystkie?
Keny Arkana- Le missile est Lance
Keny Arkana- Venez voir
Keny Arkana- Style Libre
Keny Arkana- La mcre est enfants perdus
Keny Arkana- Tout le monte debout
Keny Arkana- La Rage
Czy są jeszcze inne? Trochę mało
Elo
szukam nazw piosenek z filmu Noc w muzeum:
1h 24min 24 sekundy gdy oktawiusz i jared skradają sie do samochodu
gdy pod koniec filmu jest w muzeum impreza.
pozdro
poszukuje piosenki Raptile- cant stoppa
i jeszcze film ANIME- Origins spirtis of the past
LOL_1 jedną z tych piosenek jest Earth Wind And Fire - September.
dzięki a nie wiesz co to by byla za nuta z 1h 24 min 24 sek? podobne nuty są w grach wojennych tylko nie wiem jak je znalezc… pozdro