Witam.
Chodzi mi o utwór z filmu Hooligans. Słyszymy do pod koniec filmu w czasie finalnej bijatyki.
Słyszał ktoś z was to może?
Witam.
Chodzi mi o utwór z filmu Hooligans. Słyszymy do pod koniec filmu w czasie finalnej bijatyki.
Słyszał ktoś z was to może?
matislord ta piosenka to Terence Jay - One Blood
mozesz posłuchać jej na http://www.greenstreethooligans.com/
Poszukuje pilnie muzyki tego tupu:
Walc, tango, czacza, samba, rumba, salsa
Prosiłbym o przykładowe utory z tego rodzaju muzyki (nie chodzi mi o muzyke do “słuchania” tylko do tanczenia czekam na pomoc
Blagam pomozcie - ze 2 lata temu slyszalem utwor (polski hiphop - ogolnie nie slucham tego ale ten utwor jest zaje…) gdzie w refrenie sa nastepujace slowa:
Wszystko sie zmienia,
Od najmlodszych lat,
Jak rozdania kart,
Zmienia sie swiat,
Sam sie zmieniasz
…
Prosze o tytul i wykonawce ! Utwor pierwsza klasa a nie znam ani tytulu ani nie wiem kto to spiewa. POMOCY
pzdr
Wiem ,wiem o co Ci chodzi Cudny…
Ta piosenka leciała w klipie jakiejś gry pirackiej na Hyperze ,tylko nie mogę sobie tego przypomnieć :!:
Ja też przyłączam się do prośby
Jakie sa tytuly tych dwoch piosenek (jakos slaba bo z koma)
Bunio, a nie pamietasz moze jak sie ta gra nazywala ?? Bo da sie wyciagnac sciezke dzwiekowa jak co ;]
pzdr
Poszukuję tytułu piosenki muzyka jest z piosenki Equador - Sash a słowa śpiewa jakaś dziewczyna!
Pozdrawiam Neon1992
A czy zna ktoś tytuł utworu będącego podkładem muzycznym w reklamie Calgonit Power Balls - czy jakoś tak - tych środków czyszczących do zmywarek ?? :mrgreen:
witam
prawdopodobnie chodzi o Carl Orff - O Fortuna
tu można posłuchac http://iplay.pl/muzyka_z_reklam.php?from=24
szukam bardzo refleksyjnych ,spokojnych piosenek o miłości ,ale nie typu baska miala fajny biust czy wszystko to bo ciebie kocham;/
Moga byc i ang. i pl.
Speed polecam płytę Jem
nie,chodi o konretne tytuły bardziej romantyczne
szukam piosenki z Mistrzost Europy 2004!!
w refrenie powtarza sie chba słowo “BORSO”
Prosze o szybką odpowiedź
Szukam piosenki, dość starej, w której było coś takiego:
a jaja kokodżambo a jaje eo, czy coś tam na końcu
Powiedzcie, że znacie
Piosenka z reklamy ery.Leciała również w grze FIFA WORLD CUP 98…Proszę o tytuł i wykonawce
ptaku 1 minuta z
i efekt:
Mr President
Coco Jambo
a czy ktoś wie jaka leci muzyka w reklamie zimowych igrzysk olimpijskich Turyn 2006