Poszukuję reklamy, piosenki, filmu część 1

4.Świntuch - hip hop i sex /album Świntuch

3.GibGibon Squad (TeDe,BRX,CNE) - Lansuj Się z Gibon Składem /album Igor - Alchemia

5.Bla Bla - Noc Jest Nasza /album W Pracowni Słowa i Dźwięku /ale pewnym nie jestem tutaj

do reszty daj więcej szczegółów ,a rozgryze to;]

“Odcinam się” jest z albumu Igor - Alchemia a rapują w nim Borixon i Tede

to jest to Bla Bla czy nie?

a ta cip** to normalnie zagadka:) ale myśle

tylko kobieta tam jest?

Tak i tu Cie mam :stuck_out_tongue: to jest bla bla tylko inny tytuł “TA noc jest nasza”

witam

poszukuje nazwe jakiegos zespolu ktory wykonuje muzyke taka jak czsto mozna uslyszec na miescie idac ulica. stoja i graja na drewnianych fujarkach itp

a sa oni podobni do indianow :slight_smile:

jak by ktos kojazyl to bede wdzieczny :smiley:

zna ktoś może tytuł i wykonawce piosenki ktora leci w tle tego wywiadu?

http://rapidshare.de/files/10709379/song.mp3.html

sluchal ktos dzis w radiu zet o 7.30 rozmowy kontrolowane? jungowska niby grała na fortepianie znacie ten kawalek co tam lecial?

Prosilbym Wszustkie piosenki Detektywa INwektywa bylem na roznych serwisach i zdolalem sciagnac tylko 50 a jest ich ponad 200 jezeli ktos posiada linka do wszystkich bardzo prosze o nie

Mam takie pytanie, co to za utwór?? http://michu1990.republika.pl/REC02.wav

Proszę o szybką odpowiedź :slight_smile:

Szukam jakiegoś utworu w stylu Daniel bedingfield- Goota get through this lub friday, takie techno ale nie do końca techno :wink: coś jak…hmm… Dave sorenson- Arma la vida , z góry THX za jakiekolwiek info

szukam tytuly takiej piosenki w ktorej wystepuja nastepujace słowa "kapec in de haus " to jest na bank techno prosze o szybko odpowiedz Very Happy

Poszukuje samego podkładu do utworu Virgin- Znak Pokoju, wiecie bez głosu, sama muzyka :slight_smile:

Wie ktoś jak się nazywa piosenka co w refrenie gość gwiżdże :mrgreen: Ostatnio bardzo czesto puszczana w radiu :smiley:

A kto wie jak się nazywa pioenka Robbiego Williamsa, muzyki nie pamiętam ale pamiętam teledysk :stuck_out_tongue: :jakaś impreza jest chba u Robbiego i zrobili mu w chałupie straszny burdel, rzucają krzesło chyba do basenu … i jeszcze w teledysku przewijają się niekiedy robaki :stuck_out_tongue: . NIe jestem pewien czy wszystkie motywy są z tego teledyku, ale dawno go widziałem więc nie jestem pewien :stuck_out_tongue:

Bażant napisz w jakim radiu, bo wszędzie puszczją co innego :slight_smile:

Bażant Bob Sinclair - Love Generation? :wink:

Łunio , tu jest jego dyskografia :arrow: http://www.robbiewilliams.pl/albumy.html … ale niestety nie pamiętam tytułu tej piosenki ,wiem jednak o jaką ci chodzi i wszystkiemotywy co podałeś ,są z tej piosenki :wink:

Exactly, thx :smiley:

Ok, dzięki Bunia. Ponawiam pytanie : jakaś impreza jest u Robbiego i zrobili mu w chałupie straszny burdel, rzucają krzesło chyba do basenu … i jeszcze w teledysku przewijają się niekiedy robaki.

Jaki jest tytuł piosenki Kowalskiej co ma w refrenie “bo nie mam nic, czego Ty nie mozesz miec” a zaczyna sie od słów poprzez palce moich rąk…

Utwór Jak rzecz