Prosilbym Wszustkie piosenki Detektywa INwektywa bylem na roznych serwisach i zdolalem sciagnac tylko 50 a jest ich ponad 200 jezeli ktos posiada linka do wszystkich bardzo prosze o nie
Szukam jakiegoś utworu w stylu Daniel bedingfield- Goota get through this lub friday, takie techno ale nie do końca techno coś jak…hmm… Dave sorenson- Arma la vida , z góry THX za jakiekolwiek info
A kto wie jak się nazywa pioenka Robbiego Williamsa, muzyki nie pamiętam ale pamiętam teledysk :jakaś impreza jest chba u Robbiego i zrobili mu w chałupie straszny burdel, rzucają krzesło chyba do basenu … i jeszcze w teledysku przewijają się niekiedy robaki . NIe jestem pewien czy wszystkie motywy są z tego teledyku, ale dawno go widziałem więc nie jestem pewien
Łunio , tu jest jego dyskografia http://www.robbiewilliams.pl/albumy.html … ale niestety nie pamiętam tytułu tej piosenki ,wiem jednak o jaką ci chodzi i wszystkiemotywy co podałeś ,są z tej piosenki
Ok, dzięki Bunia. Ponawiam pytanie : jakaś impreza jest u Robbiego i zrobili mu w chałupie straszny burdel, rzucają krzesło chyba do basenu … i jeszcze w teledysku przewijają się niekiedy robaki.