robinn1 ta piosenka jest to soundtrack z filmu Requiem for a Dream, piosenka pod tym samym tytułem, znaleść jeszcze można remix tej piosenki jako podkład pod trailer do Dwóch Wież Który polecam…
A ja poszukuje reklamy, ewentualnie piosenki MasterCard o tej Piłkarskiej Gorączce, bardziej zalezy mi na reklamie Za wszelkie wskazówki dziękuje
Szukam tytułu piosenki ( a najlepiej to linka skąd moge ściągnąc) z filmu Magda M. Wiem że to może troche wieśniackie jednakże podoba mi się ta piosenka.
Na początku teledysku do tej piosenki widać koło od roweru (akcja jest w nocy) w tym czasie leci tekst: " rzuciłem palenie, rzuciłem jaranie, rzuciłem picie"…
Później gościu wjeżdża do swojej chatki, widać że ma dredy na głowie, po chwili zjada kawałek arbuza… dalej niestety nie pamiętam jak było, chyba rozwieszał jakieś plakaty…
wie ktos moze kto jest wykonawca i jaki jest tytul utworu (wolny utwor na skrzypcach) z podkladu muzycznego (w reklamowkach) tego programu na polsacie?
hejuśka mam takie pytanko, każdy zapewne zna utwór Scorpionsów “Wind of change”, i chodzi o to,że poszukuje polskiej wersji tego utworu, tylko ze nie ma to byc wersja dosłownie oddająca sens słowom piosenki,lecz taka troche “luźna” Jak narazie udało mi sie zgromadzic tylko 2 pierwsze zwrotki, moze ma ktos dalsze?
oto tekst:
"ide se po wsi
cała wioska śpi
słychać tylko psy
sołtysa
Ksieżyc świeci w tle
kac dogania mnie
dogoni jak
zaświta"
Dodam,ze jest mi to potrzebne na międzynarodowy turniej ulicznej piłki nożnej- Einbeck 2oo6 :mrgreen: